User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yatırımcılara göre BMW = (Mercedes) x 2

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afedersiniz de, Mercedes'i batıracak bir BMW tanımıyorum ben.
    Lütfen BMW kullanıcıları üstlerine alınmasın ama öyle.
    New Toy! - 41 AJV 325

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede tam tersi mercedes bmw teknolojisine hiç bir zaman yetişemeyecek.
    bmw deki efsane motorlar efsane kasalar nerde mercedesde. Her yeniliği ödül alıyor. Mercedesden az yakıyor çok kaçıyor.
    ( mercedesim olmadı ama 2 tane e36 coupe oldu. ancak tecrübeden çok yıllardır takıldığım foprumlardan kullanan insanların tecrübelerini aktardıklarından aklımda kalanlar. Bmw sempatisi de var tabi )
    bmw forumlari kadar mercedes forumlarinda da dolasirsaniz eger, mercedesin otomotiv sektorune kattigi yenilikleri ve bircok efsane motorunu tanirsiniz
    yanli bir yorum olmus maalesef..

ben bmw yi de mercedes i de severim..
    aralarinda ki rekabet bana hep tatli ve otomotiv sektorunu pesinden surukleyen bir rekabet olarak gelmistir..
    If you have no LAG, you have no turbo..

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw forumlari kadar mercedes forumlarinda da dolasirsaniz eger, mercedesin otomotiv sektorune kattigi yenilikleri ve bircok efsane motorunu tanirsiniz
    yanli bir yorum olmus maalesef..

ben bmw yi de mercedes i de severim..
    aralarinda ki rekabet bana hep tatli ve otomotiv sektorunu pesinden surukleyen bir rekabet olarak gelmistir..
    bmw nin olduğu her konuda belirtirim zaten yanlı yorum olduğunu
    Birde yanlı videolar değilse eğer izlediğim her karşılaştırma bmw nin lehine.
    Kesinlikle bmw fanatikliği var bende ona emin oldum iyice, mazur görün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw nin olduğu her konuda belirtirim zaten yanlı yorum olduğunu
    Birde yanlı videolar değilse eğer izlediğim her karşılaştırma bmw nin lehine.
    Kesinlikle bmw fanatikliği var bende ona emin oldum iyice, mazur görün
    hahahahhahahah peki o zaman

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedes s serisi ve cls dışında artık bmw ye tututanamaz hale geldi

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW önde demek biraz güncel yaşamı takip edememek yanlı forumlarda yanlı düşüncelerin içinde olmak demek lütfen yani biraz daha gerçekçi olalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C 180 ler ne zamandan beri mercedes olmuş ?
    Eskide kaldı o mercedesler.
    E--CLS--S class a laf yok.

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes 80model arabada bıle elektrklı koltuk , cruıse control , ısıtmalı koltuk ve bı daha bı cok donanım sunmustu. BMW.nın mercedes.ten fazla satmasının tek nedenı bos aracların fıyatının mercedes.ten dahada ucuz olması bence. Kalıte olarak Mercedes hep bı adım onde Bmw.den
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C serisi türkiyede kötü bir imaj yarattı yani kızılay dağıtmış gibi vs .. ama aslında çok güzel araçlar ama tabi c250 cdi mesela vergi diliminde bir üstten girdiği için fiyatları çok uçuk ama alt dilimden girseydi emin olun 3.20d nin piyasasını alırdı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Afedersiniz de, Mercedes'i batıracak bir BMW tanımıyorum ben.
    Lütfen BMW kullanıcıları üstlerine alınmasın ama öyle.
    kesinlikle katılıyorum

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedesten ötesi varmı

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede tam tersi mercedes bmw teknolojisine hiç bir zaman yetişemeyecek.
    bmw deki efsane motorlar efsane kasalar nerde mercedesde. Her yeniliği ödül alıyor. Mercedesden az yakıyor çok kaçıyor.
    ( mercedesim olmadı ama 2 tane e36 coupe oldu. ancak tecrübeden çok yıllardır takıldığım foprumlardan kullanan insanların tecrübelerini aktardıklarından aklımda kalanlar. Bmw sempatisi de var tabi )
    efsane motor ve kasalardan bahsetmişiniz buraya onları yazsak okumaya üşenirsiniz yeterince içinde olmayışınızdan bilgi eksikliğinden ve bir e36 sahibi olmanız sizi bmw sempatisinden ziyade rakiplerini gözünüz görmez olmuş ben ilklerinden bahsediyim varın siz gerisini düşünün

MERCEDES'İN İLKLERİ
    Mercedes daima kalitenin öncüsü olmuştur.
    MERCEDES dünyanın ilk seri üretim hava yastığı üzerinde uzun yıllar araştırma geliştirme yaparak(1950li yılların başından beri)
    1979 senesinde Page Rankingömiyeri yapılan W-126 (BALİNA kasa S-Sınıfı) modelinde seri üretime başlamış ve şuan dünyadaki tüm otomobillerin en önemli güvenlik ekipmanı olarak kullanılmasına öncülük etmiştir
    *MERCEDES Özellikle yağışlı ve kaygan yollarda kızaklamayı engelleyerek otomobilin fren esnasında yön tayini
    yapabilmesini kolaylaştıran (kilitlenerek aynı doğrultuda kontrolden çıkmasını önleyen) daha erken durmasını sağlayan
    dünyanın en büyük güvenlik donanımlarının başında gelen ABS' yi icat etmiş (ANTI BLOCKİNG SYSTEM) ve ortağı olduğu
    BOSCH ile geliştirmiştir. ilk kez 78 senesinde W116 (S-Sınıfı) ile dünyaya tanıtarak şuan dünyadaki tüm otomobillerin hava yastığından sonra en önemli diğer bir güvenlik ekipmanı olarak kullanılmasına öncülük etmiştir.
    *Nano boya teknolojisi(30 yıl paslanmazlık garantisi)
    *Otomobil tarihinde ilk kez:AIRBAG + ABS + ESP + BAS + EBD + 7 VİTES + RADARLI SÜRÜŞ KONTROL SİSTEMİ + OTOMATİK AYDINLANAN FARLAR + OTOMATİK KATLANAN AYNALAR + GECE GÖRÜŞ SİSTEMİ + PARK SENSÖRÜ + MAYBACH TA ÖMÜR BOYU garanti + VİRAJ İÇBÜKEY SALINIMLI ARKA SALINCAK ve BUNA DESTEK TAM TURDA YANA DOĞRU YATARAK HEM VİRAJ HEM DÖNÜŞ ÇAPINI KOLAYLAŞTIRAN ÖN AKS TEKNOLOJİSİ +AKILLI HELEZON SİSTEMİ+OTOMATIK DENGELEME SİSTEMİ+ SOĞUTMALI (9 FAN) ISITMALI VE TİTREŞİMLİ MASAJ ÖZELLİĞİNE SAHİP VİRAJLARDA HAVA İLE ŞİŞEN NEM AYARLI KOLTUK TEKNOLOJİSİ + OLASI BİR KAZAYI DENGE BOZULMASINDAN ALGILAYARAK SALİSELER İÇİNDE OTOMOBİLİ KAZAYA HAZIRLAMA (PRE-SAFE) TEKNOLOJİSİ +KAPILAR İYİ KAPATILMADIGI ZAMAN OTOMATIK OLARAK KAPIYI İÇİNE ÇEKEREK KAPININ YERINE OTURMASINI SAGLAYAN VAKUMLU KAPI SİSTEMİ+BİR ÖNCEKİ MODELİNE GÖRE MUTLAK GELİŞİM VE MÜKEMMEL ÜRETİM TEKNOLOJİSİ.. Birçok özellik vs..vs..vs.. ZERAFET + MERCEDES-BENZ ve diğerleri .
    Mercedesin ilkesi ve fabrikasının girişinde bulunan 2 önemli açıklama............
    İNSANDAN SONRAKİ EN BÜYÜK İMALAT..........
    GÖKTE YILDIZI ALLAH,YERDE İSE BİZ YAPARIZ...........(Die Mercedes-Benz Mannschaft)
    FOREVER ONLY GERMAN CARS alıntıdır

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöylede bir alman atasözü vardır ama AMG deki mühendisler para ile çalışır BMW de ise mühendislik ve alın teri metali ıslatır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece w100 pullmann diyorum daha da birsey demiyorum

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde Dünya araçları 2' ye ayrılır Mercedes ve diğerleri diye birşey duymuştum.
    EkN garage

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkaç aydır bmw e36 320i kullanıyorum. mercedes ile kıyaslanmasını tasvip etmiyorum. mercedes gerçekten ayrı bir dünya!! bir kere felsefeleri çok farklı!!!
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    internet kullanmasını bilen herkes Google yazıp aratabilir kim neyde öncülük yapmış, kim teknolojide hep bir adım öndeymiş.
    fanatiklik ile bir şeyler sallanması gerçekçilikten çok, kişinin kendisini kandırmasıdır.

BMW hiç bir zaman Mercedes'i ezmedi, ezemez de.

BMW önce Audi'yi ezsin,sonra Mercedes'i

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efsane motor ve kasalardan bahsetmişiniz buraya onları yazsak okumaya üşenirsiniz yeterince içinde olmayışınızdan bilgi eksikliğinden ve bir e36 sahibi olmanız sizi bmw sempatisinden ziyade rakiplerini gözünüz görmez olmuş ben ilklerinden bahsediyim varın siz gerisini düşünün

MERCEDES'İN İLKLERİ
    Mercedes daima kalitenin öncüsü olmuştur.
    MERCEDES dünyanın ilk seri üretim hava yastığı üzerinde uzun yıllar araştırma geliştirme yaparak(1950li yılların başından beri)
    1979 senesinde Page Rankingömiyeri yapılan W-126 (BALİNA kasa S-Sınıfı) modelinde seri üretime başlamış ve şuan dünyadaki tüm otomobillerin en önemli güvenlik ekipmanı olarak kullanılmasına öncülük etmiştir
    *MERCEDES Özellikle yağışlı ve kaygan yollarda kızaklamayı engelleyerek otomobilin fren esnasında yön tayini
    yapabilmesini kolaylaştıran (kilitlenerek aynı doğrultuda kontrolden çıkmasını önleyen) daha erken durmasını sağlayan
    dünyanın en büyük güvenlik donanımlarının başında gelen ABS' yi icat etmiş (ANTI BLOCKİNG SYSTEM) ve ortağı olduğu
    BOSCH ile geliştirmiştir. ilk kez 78 senesinde W116 (S-Sınıfı) ile dünyaya tanıtarak şuan dünyadaki tüm otomobillerin hava yastığından sonra en önemli diğer bir güvenlik ekipmanı olarak kullanılmasına öncülük etmiştir.
    *Nano boya teknolojisi(30 yıl paslanmazlık garantisi)
    *Otomobil tarihinde ilk kez:AIRBAG + ABS + ESP + BAS + EBD + 7 VİTES + RADARLI SÜRÜŞ KONTROL SİSTEMİ + OTOMATİK AYDINLANAN FARLAR + OTOMATİK KATLANAN AYNALAR + GECE GÖRÜŞ SİSTEMİ + PARK SENSÖRÜ + MAYBACH TA ÖMÜR BOYU garanti + VİRAJ İÇBÜKEY SALINIMLI ARKA SALINCAK ve BUNA DESTEK TAM TURDA YANA DOĞRU YATARAK HEM VİRAJ HEM DÖNÜŞ ÇAPINI KOLAYLAŞTIRAN ÖN AKS TEKNOLOJİSİ +AKILLI HELEZON SİSTEMİ+OTOMATIK DENGELEME SİSTEMİ+ SOĞUTMALI (9 FAN) ISITMALI VE TİTREŞİMLİ MASAJ ÖZELLİĞİNE SAHİP VİRAJLARDA HAVA İLE ŞİŞEN NEM AYARLI KOLTUK TEKNOLOJİSİ + OLASI BİR KAZAYI DENGE BOZULMASINDAN ALGILAYARAK SALİSELER İÇİNDE OTOMOBİLİ KAZAYA HAZIRLAMA (PRE-SAFE) TEKNOLOJİSİ +KAPILAR İYİ KAPATILMADIGI ZAMAN OTOMATIK OLARAK KAPIYI İÇİNE ÇEKEREK KAPININ YERINE OTURMASINI SAGLAYAN VAKUMLU KAPI SİSTEMİ+BİR ÖNCEKİ MODELİNE GÖRE MUTLAK GELİŞİM VE MÜKEMMEL ÜRETİM TEKNOLOJİSİ.. Birçok özellik vs..vs..vs.. ZERAFET + MERCEDES-BENZ ve diğerleri .
    Mercedesin ilkesi ve fabrikasının girişinde bulunan 2 önemli açıklama............
    İNSANDAN SONRAKİ EN BÜYÜK İMALAT..........
    GÖKTE YILDIZI ALLAH,YERDE İSE BİZ YAPARIZ...........(Die Mercedes-Benz Mannschaft)
    FOREVER ONLY GERMAN CARS alıntıdır
    Üşenmeden okurum kardeşim niye okumuyayım. Ayrıca zaten çok bilgiliyim şöyle bmw m oldu böyle e36 m oldu tecrübem oldu demedim. Artı olarakta da belirtim bmw hayranıyım diye. Konu zaten kimin iyi olduğu deildiki bende öylesine naçizane fikrimi söyledim biraz latife ile. Bana bmw görünüş olarak daha güzel ve sportif geliyor. Sesi başka geliyor. Dreksiyona oturdğunda verdiği his o ruh bana başka keyf veriyor. Tamamen şahsi ki belirtim.
    Senin yazdıkların tmm mercedes öncü olmuş başarmış. Zaten mercedes bu marka boşuna değil. Ama ben araba alırken absyi esp yi ilk bulmuş demem her arabada var artık ne kadar farklı olabilirlerki birbirinden. Ama hala rekoru kırılamamış dünyanın en hızlı atmosferik motorunu yapan firmanın aracını daha çok merak ederim. m8 gibi bi araba yapan firma daha çok iligimi çeker. Pist videolarında yol tutuş testlerinde bmw mercedes den iyi sonuç aldığını izliyorsam bmw bakınırım. Ama ben kalkıpta mercedes kötü bmw harika demem ancak bana göre öyle diyebilirm. Kaldıki aşağıdaki posta cevabımıda herzman söylerim.

Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkaç aydır bmw e36 320i kullanıyorum. mercedes ile kıyaslanmasını tasvip etmiyorum. mercedes gerçekten ayrı bir dünya!! bir kere felsefeleri çok farklı!!!
    Ben her makam aracı gördüğümde veya karşılaştırma gördüğümde şöyle düşünürüm.
    Kendim kullanacaksam bmw, yok şöför olacak ve arka koltukta oturacaksam mercedes alırım. Bence mercedes konfor ve oturaklı denen cinsden. Bmw ise sportif ve agresif genç işi denen cins

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticari araç pazarında otobüste minibüste kamyonda tırda ve Mercedesin yeni girdiği hafif ticari pazarında Bmw nin adı geçiyoda benmi duymadım?
    yok hocam sen objektif olamamışsın. girdiği her sektörde bmw nin önünde diyorsunda bmw nin hiç olmadığı sektörleri sayıyorsun. maybach'İn ve rolls royce'un durumu ortada. miniyle smartı karşılaştırmıyorum bile..
    m departmanında her daim amg nin bir tık olduğunu biliyoruz. hiç bir yerli veya yabancı kaynakta m3ün veya m5in rakibi olan amg lerin daha üstün veya daha fazla puan aldığını da duymadım. bmw son zamanlarda dizel motor konusunda ise devrim yaratıyor resmen. c180 son 5 senede 3 kere motor revize etti ki hala iyi bir sonuç elde ettikleri söylenemez..

ha bu demek değildir ki mercedes kötü bmw iyi. sadece bmw bir tık daha iyi artık. ki zaten yatırımcı denilen kişiler bmwnin logosu ne güzel buna para yatıralım demiyorlar emin ol
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)