User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
159 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kısıtlı Bütçede Araç Tavsiyesi

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öneriniz için çok teşekkürler Lada samara kafamda var şuan ancak Lada samara genelde güzel örnekleri hep yurtdışından çıkıyor alsam bile Türkiyede pek yapılacak araç tarzı değil yapılabilse bile resimlerdeki kadar güzel görünmeyeceği kesin
    Ondan emin olma o kadar. Sadece bu ülkede denenmedi. Eğer Şahin Doğan kadar bu araçta denenseydi, olurdu her türlü. Zaten Kocaeli'deymişsin elimden geldiği kadar parçalar ve yapılacaklar konusunda yardımcı olurum. Yine de sen bilirsin karar senin. Hemde ilk olarak sen olursun. Bunuda bir düşün derim.
    New Toy! - 41 AJV 325

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ondan emin olma o kadar. Sadece bu ülkede denenmedi. Eğer Şahin Doğan kadar bu araçta denenseydi, olurdu her türlü. Zaten Kocaeli'deymişsin elimden geldiği kadar parçalar ve yapılacaklar konusunda yardımcı olurum. Yine de sen bilirsin karar senin. Hemde ilk olarak sen olursun. Bunuda bir düşün derim.
    Haklı olabilirsiniz ama sonuçta samara ön tampon arka tampon denen birşey yok araçta alınsa bile ön arka tampom yan marşpiyellerin yeniden tasarlanarak daha güzel birşey yapılması gerekicek hiç denenmemiş olacakmı olmıyacakmı korkusu var ön farlar arka stoplar değişecek yeniden tasarlanıcak en sonunda ortaya güzel birşey çıkabilir ama baya lagalugası çıkacak sonundada değer gibi güzel fikir aslında

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lada demişken vega da olabilir
    vegaya bineceğime şerçeye binerim o ne tipsiz bi araba öyle
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    twingo gayet güzel olur

suzuki swift

mazda practica

106 xs

bulabilirsen eski kasa 306 ( bende yeni 306 aldım memunum tavsiye ederim )

rover ve proton var ama yedek parça büyük sıkıntı pek tavsiye etmem

civic ef bulabilirsen süper olur ankarada bi araç var temiz uygun fiyatlı pm atarım istersen

uno bulabilrisen tipo

bunlara katılmakla birlikte şu ef'lerin pm'ini alabilirmiyim?
    feel is everything

serci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

Al b, ef sedan güzel bi temizlik ondan sonra koy bbs leri bak keyfine sessiz sedasız arabadır kendısı lada ya falan benzemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us

Al b, ef sedan güzel bi temizlik ondan sonra koy bbs leri bak keyfine sessiz sedasız arabadır kendısı lada ya falan benzemez

Güzel fikir sessiz sedasız olmasın sesli sedalı olsun bağırsın çığırsın dağıtsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklı olabilirsiniz ama sonuçta samara ön tampon arka tampon denen birşey yok araçta alınsa bile ön arka tampom yan marşpiyellerin yeniden tasarlanarak daha güzel birşey yapılması gerekicek hiç denenmemiş olacakmı olmıyacakmı korkusu var ön farlar arka stoplar değişecek yeniden tasarlanıcak en sonunda ortaya güzel birşey çıkabilir ama baya lagalugası çıkacak sonundada değer gibi güzel fikir aslında
    Tamponlara dokunmaya ne gerek var ki kardeşim? Ön tarafa bir lip takılır yeter. Arkayı da eksoz doldurur zaten. Ön farlar resimlerden üstteki beyazın farları satılıyor, Türkiye'de var. Stoplarda da çeşitler mevcut. Senin uğraşacağın yer mekanik. Elektronik ateşleme, Harareti engellemek amacıyla büyük radyatör ve çift fan, Amortisör ayarları falan gibi zor olmayan basit işler. Eğer derine girmek istersen kaporta boyaya atılırsın ve Yalıtım işine girersin ki bunlarda kolay ama uzun süreçli işler Pütür, Kapı içi yünler, ziftler falan. Koltukları bile değiştirebilirsin ki, Opel Vectra a koltukları tam uyuyor. Konsolda çatlak varsa Komple konsol 250 TL, sadece İskeleti 100 TL. Diyeceğim o ki, gerçekten memnun kalırsın ama uğraştıkça, bir şeyler ekledikçe. Onlarda zamanla olur. Değişik pandizot çeşitleri ve otomatik cam sistemleri bile satılıyor. Yeterki sen iste.
    New Toy! - 41 AJV 325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamponlara dokunmaya ne gerek var ki kardeşim? Ön tarafa bir lip takılır yeter. Arkayı da eksoz doldurur zaten. Ön farlar resimlerden üstteki beyazın farları satılıyor, Türkiye'de var. Stoplarda da çeşitler mevcut. Senin uğraşacağın yer mekanik. Elektronik ateşleme, Harareti engellemek amacıyla büyük radyatör ve çift fan, Amortisör ayarları falan gibi zor olmayan basit işler. Eğer derine girmek istersen kaporta boyaya atılırsın ve Yalıtım işine girersin ki bunlarda kolay ama uzun süreçli işler Pütür, Kapı içi yünler, ziftler falan. Koltukları bile değiştirebilirsin ki, Opel Vectra a koltukları tam uyuyor. Konsolda çatlak varsa Komple konsol 250 TL, sadece İskeleti 100 TL. Diyeceğim o ki, gerçekten memnun kalırsın ama uğraştıkça, bir şeyler ekledikçe. Onlarda zamanla olur. Değişik pandizot çeşitleri ve otomatik cam sistemleri bile satılıyor. Yeterki sen iste.

EyvAllah abi teşekkür ettim kafama oturdu gibi bakalım aklımda Samara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abartı değil ya Ama benim tercihlerim arasında yok

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanki samara çok güzel akü
    bi tanıdığımda vardı lada vega 10 küsür sene kullandı.gram şikayeti yoktu.sorunsuzluk abidesi diyorlar yakıtıda samarayla hemen hemen aynıymış. vsvs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada 1 yıl kadar lada sahibi oldum 20li yaşlarımda 1.5 i vardı arabaya bildiğin eşşek niyetine binmiştim 1 yıl ne yağına ne suyuna hiç bişeyine bakmadım 1gün olsun ne yolda kaldım nede bir arıza verdi, sattığımda alan arkadaşa teslim etmeden önce komple bakım yaptırmıştım o zamanın parası 300 lira vermiştim herşeyi değiştirilmişti. uzun sözün kısası tam öğrenci arabasıdır, yağına suyuna bakmasan bile araba seni yolda bırakmıyor, tüptede az yakar çok kaçar gidişi güzeldir.
    feel is everything

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada 1 yıl kadar lada sahibi oldum 20li yaşlarımda 1.5 i vardı arabaya bildiğin eşşek niyetine binmiştim 1 yıl ne yağına ne suyuna hiç bişeyine bakmadım 1gün olsun ne yolda kaldım nede bir arıza verdi, sattığımda alan arkadaşa teslim etmeden önce komple bakım yaptırmıştım o zamanın parası 300 lira vermiştim herşeyi değiştirilmişti. uzun sözün kısası tam öğrenci arabasıdır, yağına suyuna bakmasan bile araba seni yolda bırakmıyor, tüptede az yakar çok kaçar gidişi güzeldir.

Öneriniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Bide ayriyetten bir soru sormak istiyorum Samara orj.'de bildiğim kadarıyla 1.5i 78hp 118 tork 920 kg mesela düzboru susturucu filtre barzo sistemle performansını arttırabilirmiyiz dip basık lip yazılım cart curt birşeyler yapsak verim alabilirmiyiz ?

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bide ayriyetten bir soru sormak istiyorum Samara orj.'de bildiğim kadarıyla 1.5i 78hp 118 tork 920 kg mesela düzboru susturucu filtre barzo sistemle performansını arttırabilirmiyiz dip basık lip yazılım cart curt birşeyler yapsak verim alabilirmiyiz ?
    78hp olduğuna bakma, bende 1.4is var 3'te 4'te kafa kafaya yürüyor.
    Manifoldu delmiştik gazlaya gazlaya, amerikan gibi çalışıyordu.
    Hatta tek kapı al, güzel bir cam filmi, lip, ofsetli bir jant, düz boru+güzel bir son susturucu ötesine gerek yok nokta olur.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 10 bin civarına az yakan, 4 kapılı bi araba bakıyorum. Şubat gibi alıcam nasipse. Daha erken ama şimdiden bakınıyorum. Düzgün temiz ef ler tercihimdir bu arada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Enjeksiyonludan uzak dur bana göre. Karbüratörlü daha iyi olur.
    Çünkü motor kapasiteleri bana göre daha farklı.
    Karbüratörlü'de Çift boğaz Weber Karbüratör yaptırma imkanın var. Tabi uyuyormu bilemiyorum ama.
    Düz boru+Son Susturucu tatmin eder. En son artık tatmin etmezse kapak taşlatırsın, Dereceli egzantrik mili, Biraz daha büyük pistonlara falan girersin.
    Yetmezse turbo'ya kadar yolu var. Dediğim gibi hepsi senin isteğine göre gelişecek birşey.
    Ama enjeksiyonluyu tavsiye etmem kardeşim. Karbüratörlünün yerini tutmaz.
    Yol tutuş adına ise Custom Kule gergisi yaptırırsın. Yerinde olur.
    New Toy! - 41 AJV 325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

performansını arrtırmak istemezsin büyük ihtimal,yetiyor çünkü. Ama illa roll,drag yapacaksan nette araştırırsan gerekli dökümanları bulabilirsin. ben hiç ellemedim giderini ayağımı yerden kessin mantığıyla bindim. sadece ön camları otomatik, kapılarıda merkeziye cevirmiştim bişey yapma adına.
    feel is everything

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    78hp olduğuna bakma, bende 1.4is var 3'te 4'te kafa kafaya yürüyor.
    Manifoldu delmiştik gazlaya gazlaya, amerikan gibi çalışıyordu.
    Hatta tek kapı al, güzel bir cam filmi, lip, ofsetli bir jant, düz boru+güzel bir son susturucu ötesine gerek yok nokta olur.
    Fikirleriniz için teşekkürler ötesine göre yok derken bu yapılanlarla baya gideri olur diyorsunuz sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enjeksiyonludan uzak dur bana göre. Karbüratörlü daha iyi olur.
    Çünkü motor kapasiteleri bana göre daha farklı.
    Karbüratörlü'de Çift boğaz Weber Karbüratör yaptırma imkanın var. Tabi uyuyormu bilemiyorum ama.
    Düz boru+Son Susturucu tatmin eder. En son artık tatmin etmezse kapak taşlatırsın, Dereceli egzantrik mili, Biraz daha büyük pistonlara falan girersin.
    Yetmezse turbo'ya kadar yolu var. Dediğim gibi hepsi senin isteğine göre gelişecek birşey.
    Ama enjeksiyonluyu tavsiye etmem kardeşim. Karbüratörlünün yerini tutmaz.
    Yol tutuş adına ise Custom Kule gergisi yaptırırsın. Yerinde olur.
    Bildiğim kadarıyla zaten 2000 yılından sonra püskürtmeli yani enjeksiyonlu modelleri çıktı, çift boğaz weber karbütör olursada güzel olur en azından performansı arttırırız

Turbo biraz zor gibi bütçe sıkıntısı var ama egzantriğe kadar gideri var yaparsamda tam yaparım olur İnşAllah kule gergisi'de olur güzel fikirler geliyor teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performansını arrtırmak istemezsin büyük ihtimal,yetiyor çünkü. Ama illa roll,drag yapacaksan nette araştırırsan gerekli dökümanları bulabilirsin. ben hiç ellemedim giderini ayağımı yerden kessin mantığıyla bindim. sadece ön camları otomatik, kapılarıda merkeziye cevirmiştim bişey yapma adına.
    Aynen yeteri kadar performasın üstünde almak istiyorum rolling drag vs. kovalamak adına herşey Ne yalan söyliyim biraz gideri olsun bazı modellere kafa atsın istiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)