Sistem dinamigi vizesi icin uyanilir,***** kontrol sistemlerini bagliyo kalirsam okul 7 yila uzarbu arada bu yil en gec kapanacak okul gazi heralde, son butunleme tarihi 18 temmuz
Sistem dinamigi vizesi icin uyanilir,***** kontrol sistemlerini bagliyo kalirsam okul 7 yila uzarbu arada bu yil en gec kapanacak okul gazi heralde, son butunleme tarihi 18 temmuz
arkadaşlar konuya parazit yapmak istemem ama zekanın hakkını hakatten verdiğinizi düşünüyorumodtü'yü geçen yıl bitiren 3 tane mühendis arkadaşım var yazlıktan aynı şeyi içiyoruz o kafayla ben toplama çıkarma yapamazken onlar baya derinde giriyolar bende avel avel dinliyorum başarılar
![]()
Vorsprung Durch Technik
Üstadlar tercih yapacak olsanız gazi makinayı mı yoksa %50 burslu uçak mühendisliğini mi önerirsiniz ?
Verildimi bilmiyorum ama beyler bu işten haberi olan var mı ? emeklerimize yazık günah değil mi okadar yıl oku emek ver adamlar bı sınavla şak mühendis... Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama
Yarın bütünleme sınavları var ama transkript hala açıklanmadı.
edit: şimdi açıklandı.
c++ ve thermoyu tek seferde geçmek mutluluk verici![]()
inşaat mühendisi bir birey olarak her türlü desteğe varım![]()
En başta aşırı sıcak![]()
ardından haritacılar ile münakaşa , iş koordinesinde aksaklıklar , devlet işi ise devlet dairesinde ise hakediş kontrol ve iş ilerleyişinde olan olumlu-olumsuz durumların değerlendirilmesi vs vs vs uzar gider yanizevkli ve sıkıcı diyebilirim
şu an bulunduğum ilde yol kontrolü bende sıcaktan ve stresten eriyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)