çok büyük gecmiş olsun.
size bişey olmamış çok şükür.
maldır alınır tekrar daha iyisini alırsın inş
çok çok geçmiş olsun Alican, umarım diğer arkadaşta iyidir.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Geçmiş olsun valla ben sevdiğim bir abimin aracın bir sorunundan dolayı kazasını gördükten sonra zaten çok sakin ve dikkatli olan sürüşümü iyice arttırdım.. Bariyer vtec in kapısını yırtmış Allahtan orada durmuşlar, herkesin iyi olması çok sevindirici. İnşallah kasko da vardır bir araçta da maddi olarak da sıkıntya girilmez.
iki araç sahibinin de verilmiş sadakası varmış. iki tarafa da büyük geçmiş olsun Allah (c.c.) acil şifalar versin.![]()
Alican'ım aradım ama dinleniyorsun muhtemelen ALLAH beterinden korusun verilmiş sadakanız varmış gerçekten.Esat'a da (ak vtec) çok geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah.
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
Büyük geçmiş olsun 1 sn lik dikkat eksikliği ne canlara mal oldu ucuz atlatılmış Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış...
Tekrar tekrar gecmis olsun yavrum.
Olay saatinden itibaren irtibattaydik zaten.
Allah acil sifalar versin tekrar.
Ararim seni devamli zaten.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Allah beterinden saklasın görünce şok oldum ve üzüldüm...
Mal geri gelir şükretmek lazımmm
çok geçmiş olsun 2 araçtakilerede , allah acil şifa versin
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin mal herzaman yerine gelir resimleri görünce tüylerim diken diken oldu Allah sevdiklerinize bağışlamış sizleri...
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakalarınız varmış..![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
Çok geçmiş olsun şimdi gördüm şok oldum. Cana geleceğine mala gelsin. Çok güzel araban vardı ama sana bir şey olmaması sevindirici.
Yolda giderken kaput mandalı koptu ön cama yapıştı hala 90-100 bile yaptığımda huzursuz oluyorum hiç kazam belam olmamasına rağmen. Kazadan sonraki dönemde çok önemli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)