User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
115 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: iphone 5-not 2- s3

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla direk note2 reklamını sözlü olarak anlatmışsınızda bu söylediklerinizi ip5 de gayet güzel yapıyor

daha hızlıymış tamam dogru olabılırde ben şu ana kadar ip5 de hızla ilgili en ufak bi sıkıntı yaşamadım.kilitlenme olayına şahit bile olmadım.

dediğim gibi kullanan kullanır tabiki ama bana ilginç geliyor.kaç tane arkadaşım varsa hepsi aynısını söyledi yok bu aşmış yok bu bilmem ne öyle iyi böyle felaket makina eee 1 ay sonra bi bakmışız çogunun elinde başka telefon neymiş çok kabaymış e nie övdün başta o kadar.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al kullan biriysen, cevren insanlarin telefonunun markasina onem veren bir cevre ise iphone5, yok ben kurcalarim, isletim sistemi dahil her seyini istedigim gibi yaparim diyorsan android al. Cok icli disli degilsen bu tarz seylere alma zaten android, iflahin kesilmesin bosuna. s3 mu note2 mi sorusunun cevabida tamamen ekran buyuk mu olsun kucuk mu sorusunun cevabi ile ilgili yoksa teknolojik olarak aradaki fark rahatlikla goz ardi edilebilir.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sektördeki tüm büyük antivirüs yazılım markalarının (TrustGo, McAfee, AVG, avast!, Norton, Kaspersky) android de uygulamasının olması, android kullanmamam için yeterli bir sebep.

Kullanım rahatlığı ve sağdan soldan çıkan menüler sizlerin olsun.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla direk note2 reklamını sözlü olarak anlatmışsınızda bu söylediklerinizi ip5 de gayet güzel yapıyor

daha hızlıymış tamam dogru olabılırde ben şu ana kadar ip5 de hızla ilgili en ufak bi sıkıntı yaşamadım.kilitlenme olayına şahit bile olmadım.

dediğim gibi kullanan kullanır tabiki ama bana ilginç geliyor.kaç tane arkadaşım varsa hepsi aynısını söyledi yok bu aşmış yok bu bilmem ne öyle iyi böyle felaket makina eee 1 ay sonra bi bakmışız çogunun elinde başka telefon neymiş çok kabaymış e nie övdün başta o kadar.
    Ben 3 aya yakındır kullanıyorum eskitene kadar da kullanacağım , ip5 aynılarını yapamaz demedim ki ben hızlı da demedim kıyası siz yaptınız ve artılarının da farkındasınız

Aşmış diye bir şeyde yok 6 ay sonra yenisi çıkar emperyalizim yenisini almaya sürükler , arkadaşımız sormuş seçenekleri arasında note 2 olduğundan bende kullandığım ve memnun olduğum için tavsiye ettim hepsi bu , samsungun reklamını yapmak gibi niyetim yok bundanda bir çıkarım yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sektördeki tüm büyük antivirüs yazılım markalarının (TrustGo, McAfee, AVG, avast!, Norton, Kaspersky) android de uygulamasının olması, android kullanmamam için yeterli bir sebep.

pc içinde bir ton antivirüs yazılımı var pc demi kullanmayalım ?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakikaten çok büyük ama fatii haklı arabada yalnızken sağ koltuğa koyuyorum note2 yi yalnızlık çekmiyorum yolda
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pc içinde bir ton antivirüs yazılımı var pc demi kullanmayalım ?
    yok canım kullanın niye kullanmayasınız

benim indirecek bir antivirüsüm bile yok işte

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)

Android candır abi ya

Ama ne yalan söyliim,Iphone içimde bir ukde kaldı. 2. bir telefon olarak alırım belki
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu Android'in opensource ve populer bir isletim sistemi olmasindan kaynaklaniyor. Android'de program yazmak IOS gibi kisitli kurallara bagli degil, ozgurce yazabilme ve donanima istediginiz gibi takla attirabilme luksunuz var dolayisi ile malware uretmek icin ugrasan birinin onunu almak imkansiz. Bu tamamen iyi bir ozelligin yaninda getirdigi handikap. Biraz "common sense" ile malware'den etkilenmemek rahatlikla mumkun.

Ha ama profil olarak antivirus kullanmadiginda Windows'una virus giren bir kullanici , zaten android kullanmamali, gereksiz sinir harbi yasamasi cok olasi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok canım kullanın niye kullanmayasınız

benim indirecek bir antivirüsüm bile yok işte
    Antivirüs değilde , sadece statü göstergesi için telefon alsaydım iphone alırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antivirüs değilde , sadece statü göstergesi için telefon alsaydım iphone alırdım

Telefon, araba, elbise statu gostergesi olmaz anca olmayan bilgi, yetenek, egitim ve gorgu eksigi boyle dusuk seviyedeki bir yontemle kapatilmaya calisilir bunu da anca ayni dusuk seviyedekiler yer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Android candır abi ya

Ama ne yalan söyliim,Iphone içimde bir ukde kaldı. 2. bir telefon olarak alırım belki
    paşa keyfin nasıl isterse öyle yap Muratcım

Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Android'in opensource ve populer bir isletim sistemi olmasindan kaynaklaniyor. Android'de program yazmak IOS gibi kisitli kurallara bagli degil, ozgurce yazabilme ve donanima istediginiz gibi takla attirabilme luksunuz var dolayisi ile malware uretmek icin ugrasan birinin onunu almak imkansiz. Bu tamamen iyi bir ozelligin yaninda getirdigi handikap. Biraz "common sense" ile malware'den etkilenmemek rahatlikla mumkun.

Ha ama profil olarak antivirus kullanmadiginda Windows'una virus giren bir kullanici , zaten android kullanmamali, gereksiz sinir harbi yasamasi cok olasi...
    Kesinlikle haklısınız.. Evet açık kod bir sistemin/uygulamanın gelişimi için inanılmaz avantaj sağlayıcı bir durum. Ama öte yandan da dezavantaj.. Android müthiş bir hızla büyüdü, inanılmaz bir işletim sistemi yaptı.. Bir süredir söylüyorum bunu ki büyüme bu kadar hızlı olmamalı.. Google Play in uygulama çöplüğüne dönmesi an meselesi.. Çünkü denetleyici yok ortada.. Herkes rom yazıyor, içinde ne var nasıl kodlamışlar incelemeden yükleniyor telefonlara.. E böyle olunca da antivirüs yazılım firmaları uğraşıp duruyor.

İnanılmaz bir emek ve harcanmış çok büyük rakamlar var Android için.. Üzülüyorum esasında.. Yazık olacak.. Bu gidişat gidişat değil zira..

Çok samimi soruyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun iphone kullanıcılarının hepsini, yoksa latife mi yapıyorsun.. Hak veriyorum sana bu amaçla iphone kullananlar yok değil ama herkesi bu şekilde mi düşünüyorsun? Ya da iphone kullananların geneli bu amaçla mı kullanıyor bu telefonu?

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphonun prestijle alakası kalmadı bende bile var öğrenci adamım ya neyse iphone 5 al ne zaman satsan note 2 alırsın ama note 2 alırsan zooor zarar etmeden iphone alman
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşa keyfin nasıl isterse öyle yap Muratcım

Kesinlikle haklısınız.. Evet açık kod bir sistemin/uygulamanın gelişimi için inanılmaz avantaj sağlayıcı bir durum. Ama öte yandan da dezavantaj.. Android müthiş bir hızla büyüdü, inanılmaz bir işletim sistemi yaptı.. Bir süredir söylüyorum bunu ki büyüme bu kadar hızlı olmamalı.. Google Play in uygulama çöplüğüne dönmesi an meselesi.. Çünkü denetleyici yok ortada.. Herkes rom yazıyor, içinde ne var nasıl kodlamışlar incelemeden yükleniyor telefonlara.. E böyle olunca da antivirüs yazılım firmaları uğraşıp duruyor.

İnanılmaz bir emek ve harcanmış çok büyük rakamlar var Android için.. Üzülüyorum esasında.. Yazık olacak.. Bu gidişat gidişat değil zira..

Çok samimi soruyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun iphone kullanıcılarının hepsini, yoksa latife mi yapıyorsun.. Hak veriyorum sana bu amaçla iphone kullananlar yok değil ama herkesi bu şekilde mi düşünüyorsun? Ya da iphone kullananların geneli bu amaçla mı kullanıyor bu telefonu?

Tabiki hayır herkes böyle demiyorum ama sadece sesli arama için bu cihazı kullanan çok hatta adres defterine kayıt yapmayı bilmeyen bir insan bile gördüm kendimde inanamadım buna

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki hayır herkes böyle demiyorum ama sadece sesli arama için bu cihazı kullanan çok hatta adres defterine kayıt yapmayı bilmeyen bir insan bile gördüm kendimde inanamadım buna
    bu blackberry de geçerli bence onuda kullanan kalmadı sanıırm
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu blackberry de geçerli bence onuda kullanan kalmadı sanıırm
    yani bis'e ayda 45 tl internete bağlanmak için kimse ödeme yapmak istemedi sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam o zaman onlar ne aldığını bilmeden, "pahalı olan iyidir" mantığı ile hareket eden kekolar.. Sen onlarla kendini niye kıyaslıyorsun ki..

"Sadece statü göstergesi için telefon alsaydım iphone alırdım" cümlesi talihsiz bir cümle oldu sanki

Ha Vertu için söyle bunu, tamam.. Cuk diye oturur.. Ama şimdi herkeste iPhone var.. Ben iPhone ile "statüyü" bağdaştıramamışımdır bu güne kadar.. Çok anlamsız gelmiştir. Aynen yine otomobil markası ile statüyü bağdaştıramadığım gibi..

Edit:
    yeni Blackberry geliyor adamların kurtuluş umudu ama yine patlayacak bence.. RIM başedemez iOS ve Android in olduğu bir pazarda.. Sadece kriptolu BBM i ile ayakta idi, o da bitti

bu da videosu

http://www.youtube.com/watch?v=TSs5Q_rcgX4

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5 mi s3 mü dersen sorgusuz sualsiz iphone derim. 2sinide kullandım.
    S3 hakikatten iphone yannda çok basit kalıyor. note2 kullanmadım ama genede tercihim iphone 5 olurdu.
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam o zaman onlar ne aldığını bilmeden, "pahalı olan iyidir" mantığı ile hareket eden kekolar.. Sen onlarla kendini niye kıyaslıyorsun ki..

"Sadece statü göstergesi için telefon alsaydım iphone alırdım" cümlesi talihsiz bir cümle oldu sanki

Ha Vertu için söyle bunu, tamam.. Cuk diye oturur.. Ama şimdi herkeste iPhone var.. Ben iPhone ile "statüyü" bağdaştıramamışımdır bu güne kadar.. Çok anlamsız gelmiştir. Aynen yine otomobil markası ile statüyü bağdaştıramadığım gibi..

Edit:
    yeni Blackberry geliyor adamların kurtuluş umudu ama yine patlayacak bence.. RIM başedemez iOS ve Android in olduğu bir pazarda.. Sadece kriptolu BBM i ile ayakta idi, o da bitti
    ben dizilerde vs. insanların gözüne sokulduğu için yazmıştım bunu ,kendimle bir kıyas yapmadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)