Note II ne kadar şimdi sıfırı ?
yani tek fark o işte fati inceliği hafifliği. yani 4s kullanıyosan 5 e geçmen için çok gerekli bi sebep yok. ama s3 gerçekten daha kullanışlı hızlı bir telefon. note2 ikisinden de güzel ama boyutu büyük sürekli cepte kullanmak zor gelir
Abi aşıyor.
2. haftam oldu telefonu alalı; deneme yaptığım dün ve önceki gece hariç, ilk aldığım günden beri sürekli 24-36 saat arasında gitti şarjı aktif net kullanımıyla.
Tam 1.5 gün gidiyor demedim.
1.5 günü buluyor ki; pil ömründe 31 saati de gördüm.
Ama 24 saatten önce de boşalmadı batarya henüz.
O kadar da gitsin yani; bataryası daha kuvvetli sonuçta.
dogrudur dayım note1 aldı geri aypona gectı sonra note2 aldı oda pek sarmadı şarjı aypone5 gıbı 1 gun gıdıyordu ıkısını hemen hemen aynı zamanlarda şarja takıyordu üstüne boyutta sıkıntı olunca tekrar aypon5 aldı şimdi gayet memnun ben ondan yola cıkarak gitmez demiştim.senınkı gıdıyodur dogrudur
yani bu telefon olayı kişinin tamamen kendi kullanımı eline sığması daha pratik gelmesiyle alakalı.. yoksa hepsi aynı b.k iphonun şarjı 1 gun giyosa s3 ünde en fazla 1,5 gün gidiyo. hepsi yeterince hızlı , aynı programlar aynı oyunlar zaten neredeyse
Prestije önem veriyorsanız iPhone 5 fakat işlevsellik açısından ben ( seçeneklerde mevcut değil ama ) HTC One X tavsiye ederim.
Gott weiss ich will kein engel sein...
Cok marjinal bir cevap vereceğim
IPHONE 5 İLE TAKASLIK NOTE 2
iPhone 5 ile TAKASLIK Galaxy Note 2
İphone 5 ile takaslık Note2 Beyaz| İphone 5 ile takaslık Note2 Beyaz
Takaslık 5 Günlük Galaxy Note 2 (iphone 5 ile)
TAKAS İLE ALINIK İPHONE 5---NOTE 2 İLE---
http://forum.donanimhaber.com/m_69722111/tm.htm
1.5 HAFTALIK GENPA GARANTİLİ BEYAZ NOTE 2 İPHONE 5 ile TAKAS
http://forum.donanimhaber.com/m_69398388/tm.htm
Bu kadar da degil, daha devamı var.
Takas olayı doğrudur.
Aynı şeyi ben de yaptım. iPhone 5'i getirttim. Daha kutusunu açtım, cihazı elime aldım; 1-2 saat içinde takasladım. Niye takasladım; Note II kötü bir telefon değil; üstüne de istediğim parada anlaştık. Note II bana şaka gibi bir rakama gelmiş oldu. O yüzden aldım.
Ama pişman da değilim. Çünkü özellik olarak eksiği yok, fazlası var.
Herkes boyutundan şikayetçi ama alışıyor insan. En azından alıştım.
iPhone 5 kötü değil ki; bunu kimse iddia edemez zaten. Üstelik ben de marka sadakati olayından gittim yine iPhone aldım ama sonradan değiştirdim; sebebi de üste para almış olmam. Fakat; Note II özellik olarak daha iyi. Özellik olarak üstün olsa ne olur gibisinden yorum da yapıldı ama en basitinden şarj süresini söyledim işte. Şu anda standart bir iPhone 5'in şarj ömrü Note II kadar gitmiyor aktif net kullanımında. Bu bariz.
Ayrıca telefonu elime almaktan utanırım gibi yorumlar okudum yine. Ne diye utanıyorsunuz ki? Telefon yani bu sonuçta? Ekranı büyük sadece.
Özetle; iPhone'u hâlâ severim; olsa, yine kullanırım. Kullanmam demem. Ama Note II kötü değil i5 karşısında. Bunu kullandıktan sonra anladım. Ve ona rağmen fiyatı gerçekten uygun.
1600 TL etiketi var:
SAMSUNG N7100 GR Cep Telefonu Fiyatlar Kampanyal Cep Telefonu Modelleri Frsatlar Avantajlar
Bu sitede bile 500 TL fark var arasında i5'le. Ondan teknik bakımdan daha üstün, ondan daha ucuz.
Ama güzellik görecelidir ve adam iPhone'u daha hoş bulabilir ki; öyle de zaten. Kibar, nazik, şık bir tasarımı var.
Kişinin ne istediği önemli sonuçta. Ben de sırf eskiden de iPhone kullanıyordum, şimdi de iPhone'la devam edeyim diyip 5'i aldım. Ama iyi ki karşıma böyle bir takas çıktı; ön yargılı davranıp, incelemeye bile tenezzül etmediğim Samsung'un Note II'si gayet de güzel bir telefon çıktı ki; özellikle şarj konusunda iPhone'dan illallah demiştim; o yönü en beğendiğim yönü oldu.
Özelliği fazla olsun, şarjı fazla gitsin, fiyatı uygun olsun, boyutu da sorun olmaz diyen pekâlâ Note II'yi alabilir derim.
Bu geekbench'i kendiniz denediniz mi? Neye göre ölçüyor.
Ben 13" macbook pro'la ölçüm yapmıştım tam hatırlamıyorum ama 7500 gibi bir rakam çıktı. Sonra HDD'yi söktüm SSD taktım, alet kendine geldi, kaç kat hızlandığını ben sayamıyorum. 40-50sn açılmasını beklediğim cihaz 10-15 saniye arası açılıyor.
Ama değiştirdikten sonra geekbench ile ölçtüm 6992 çıkardıSSD'den sonra hızlanan bilgisayarım hız ölçümünde yavaşlamış olarak çıktı.
![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
en kullanışlı saglam iphone5 ama yazı bekle yeni modeller cıkacak
http://www.chip.com.tr/haber/iphone-...medium=twitter
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Keske konuda anket olsaydi.
Kesinlikle iphone 5. Kagit ustunde samsung hizli vs gorunsede youtube da bir suru karsilastrma testi var. izle derim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)