allah rahmet eğlesin arkadaşlar çoğumuz araç kullanırken kemeri arkadan takılı burakıyoruz polis gördüğümüzdede çekiyoruz kemer bel kısmından takılmadımı çok tehlikeli oluyor ani frende ani çarpmada üstten takılı kemer ölüme sebep olabiliyor
Printable View
allah rahmet eğlesin arkadaşlar çoğumuz araç kullanırken kemeri arkadan takılı burakıyoruz polis gördüğümüzdede çekiyoruz kemer bel kısmından takılmadımı çok tehlikeli oluyor ani frende ani çarpmada üstten takılı kemer ölüme sebep olabiliyor
7 haberlerinde duydum, cok uzucu, Allah rahmet eylesin, her zaman tedbiri elden birakmamali..
Ben hala anlamadım olayı, hem hız yapılabilecek bir viraj değil denildi; hem de 4 noktalı kemer var denildi.
Nasıl olur bir türlü aklım kesmedi. Feci bir ölüm, Allah rahmet eylesin.
arkadaşlar kemer diil fuları veya atkısından olmuş.kemerden diil yani bizimde bindiğimiz araçlar gayet güvenlidir fuları tekere sıkşınca ***** allah rahmet eylesin
bu nasil fularmis boyle yahu misine ipimi mubarek.. atkida olsa fularda olsa yuh daha neler diyorum
Allah rahmet eylesin. Benimde ilk aklıma kemerleri omuzdan çapraz bağlamış olup arkadan çarpmayla kesmiş olabileceği geldi ama inanılır gibi değil. Allah ailesine sabır versin
off çok kotu yaa allah rahmet eylesin go kartlardaki kemeri kfamda canlandırmaya çalışıyorumda hala daha nasıl kopardığını çozemedim
bizim yazlıktan komşumuzdu gerçekten çok kotu bir durum durumu atlatmak içn tekrar çocuk yapmışlardı allah kimseye yaşatmasın boyle birşeyi
bu kemerler guneşten v.s.sertleşince bıcak gibi oluyor valla..mümkündür.
Hakikatten Final Destination.
pfff ne pis ölüm şekli ya. Allah ölümün bile doğru düzgününü nasip etsin.
Allah rahmet eylesin fular ihtimakide yüksek gbi :(
Allah ölümün bile iyisini huzurlusunu versin, bu nasıl ölüm azrail resmen hınç almış :(
go kart emniyet kemeri nasıl kafayı koparabiliyor haberlerde izleyince cok şaşırmıştım arabada aklıma yatıyorda go kart çok tuhaf geldi
2009dada Denizlide bir kızın saçları tekere dolanmış haberlerde duydum dikkat etmek gerek
Haberlerde gördüm çok üzüldüm :S
Allah rahmet eylesin. Allah herkese ölümün bile hayırlısını en iyi şeklini yaşatsın
çok kötü bir ölüm. Allah rahmet eylesin.
offf çok kötü bir ölüm ya aynı tarz bir olay geçen gün benim başıma geldi kuzenimle gittik go-kart a kast falan takmıştım kemerde takılı idi arkadan arabaya bir vurdu boynum öne gidip geldi fena ağırmışdı ya çok kötü bir durum:(:(:(
daha da go-kart'a binersem s..sinler.