User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
206 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: İş fikirleri

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar burda kimseyi yanlış anlayacak bir durum yok herkes iyi kötü fikrini paylaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz herkesin olumlu olumsuz fikri için çok teşekkür ederim... tekstil atölyesi açacak halim tabi ki yok ama 5'e diktirip 10'a satmayı düşünüyorum elimde kalan mallarıda evden tek tek satışa çıkararak satabilirim diye düşünüyorum ama suan öncelik sex shopta reklam çok önemliymiş ufak bir depo tutup dükkan parasını internete reklama yatırsam daha karlı mantıklı geliyor...

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz açar mısın Central ile ilgili konuyu bilgin varsa ?
    Ben kayseride kaldım 7-8 ay gibi bir süre.. O sırada ordan araba kiraladım ve sahibiyle aramızda bi dostluk oldu..

Denizliye döndüğümde iş ararken aklıma gelmişti sormuştum ona. Nedir ne değildir diye.. Şöyle anlatmıştı bana..

100.000 tl civarında bi rakam ödüyorsun.. Onların mobilyaları vs hepsini veriyorlar.. Dükkanı tutacağın yere karar veriyorlar.. Ondan sonra sana arabaları kiralıyorlar.. Mesela 4 tane polo 3 tane golf 2 tane passat istiyorsun.. sana poloları (rakamı atıyorum söylememişti) 50 liradan sana 30 günlük kiralıyor.. Ne yapar.. 1500 tl den sen aylık aracı kiralamış oluyorsun.. Sonra günlüğü 99 liradan veriyorsun.. 30 gün verdiğinde 3000 tl yapıyor.. Bu rakamlar tamamen şu an attığım rakamlar. Yani sana kiraladıkları parayı bilmiyorum..

sistem o şekilde işliyor.. Yani adamlar sana kiralıyor.. Sen müşteriye.. Araç sahibi olmuyorsun.. Ha istersen alırsın kendi arabanı da koyabilirsin bütçen varsa.. Aynı zamanda galerici olarakta kullanabiliyorsun..

Bakımları vs kime ait bilmiyorum.. Ama 10.000 km'de araçlar sıfırlanıyor diye hatırlıyorum.. Yani müşteriye kiraladığın araç en fazla 3-5 bin km de oluyor.. Yani ben sürekli o km'de arabaları almıştım.. İçlerinde sıfır kokusu oluyor.. Fiyatları da çok uygun aslında..

Bugün linealara 120 tl civarında para isterlerken dizel dsg 2012 golfü 119 tl ye alıyordum ben..

Küçük şehirlerde tutabilir aslında.. Çünkü küçük şehirlerde araç kiralama çok pahalı..

Bildiğim kadarıyla böyleydi.. Ama bu bilgiler değişmişmidir tam doğrumudur emin değilim.. Kabataslak konuşmuştuk sadece..

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar burda kimseyi yanlış anlayacak bir durum yok herkes iyi kötü fikrini paylaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz herkesin olumlu olumsuz fikri için çok teşekkür ederim... tekstil atölyesi açacak halim tabi ki yok ama 5'e diktirip 10'a satmayı düşünüyorum elimde kalan mallarıda evden tek tek satışa çıkararak satabilirim diye düşünüyorum ama suan öncelik sex shopta reklam çok önemliymiş ufak bir depo tutup dükkan parasını internete reklama yatırsam daha karlı mantıklı geliyor...
    Kız istemeye gittiğinde oğlumuz ne işle uğraşıyor dediklerinde sıkıntı olabilir Belki kazancı iyidir ama ticaret yaparken biraz ismi de korumak gerekli diye düşünüyorum.. Şahsen ben açmazdım.. Her ne kadar internetten de satış yapsan o ortamların adamı olmak gerekli..

E-ticaret yaparım diyorsan başka.. Ama direk dükkan açacaksan 2-3 kere düşünmekte fayda var.. Yani annen baban dükkana hayırlı olsuna gelemeyecek uahuhauha

Baba hoşgeldin buyur şişme bebeğin hahaha

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen.. Çok şükür kimsenin parasında gözümüz yok kazandırıyoruz kazanıyoruz Maaşlı çalışanım şu anda ben..

Ama dediğin gibi adamın tezgahı yatarken çok görmüyor o parçanın fiyatını.. Çünkü o tezgahın 1 gün yatması demek adama milyar kaybettiriyor.. Tekstil şu anda yine çok hareketli.. Denizlideki firmaların çoğu eylül ayına kadar dolu..
    denizli öylede bursa tekstil gene durdu yatıyorlar.

gene söylüyorum tekstil dışarıdan gözüktüğü gibi hiç ama hiç değil sana önerimi biliyorsun madem tekstil yapacaksın fabrikadan mal kaldırıp devireceksin. tekstilci olarak konuşuyorum bu arada
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız istemeye gittiğinde oğlumuz ne işle uğraşıyor dediklerinde sıkıntı olabilir Belki kazancı iyidir ama ticaret yaparken biraz ismi de korumak gerekli diye düşünüyorum.. Şahsen ben açmazdım.. Her ne kadar internetten de satış yapsan o ortamların adamı olmak gerekli..

E-ticaret yaparım diyorsan başka.. Ama direk dükkan açacaksan 2-3 kere düşünmekte fayda var.. Yani annen baban dükkana hayırlı olsuna gelemeyecek uahuhauha

Baba hoşgeldin buyur şişme bebeğin hahaha
    aşkım 5dk sonra ara şuan mal alıyorum 5 şişme10 kutu vib....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizli öylede bursa tekstil gene durdu yatıyorlar.

gene söylüyorum tekstil dışarıdan gözüktüğü gibi hiç ama hiç değil sana önerimi biliyorsun madem tekstil yapacaksın fabrikadan mal kaldırıp devireceksin. tekstilci olarak konuşuyorum bu arada
    tekstildede bebek çocuk giyimde çok para varmış ne diyorsun bu konuda abi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekstildede bebek çocuk giyimde çok para varmış ne diyorsun bu konuda abi ?
    sen dükkan açıcakmısın?
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen dükkan açıcakmısın?
    olabilir mantıklı gelirse açılabilir sonuçta illa internet üzerinden yapılacak bir iş diye aramıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olabilir mantıklı gelirse açılabilir sonuçta illa internet üzerinden yapılacak bir iş diye aramıyorum...
    öncelikle sana izah edeyim herşeyi.

erkek giyim;

- jonjon yapman lazım dükkanını ve gençliğin fazla olduğu mahalle aralarında takılma kültürü gerekiyor.
    - devamlı yeni ürünler devamlı koşturup ve idol olmuş çocuklara indirimli veya bedevaya giydireceksin.
    - güzel bir ses sistemi ile sende biraz yırtık olman gerekiyor. malı merterden alıcaksın satıcaksın gene alıcaksın fazla mala yüklenmicen

kandın giyim;

- lolita tarzı bir dükkanın olacak elemanın sen değil manken tarzı kendine bakan hatun olmalı
    - uygun vereceksin sohbet ediceksin kısaca muhabbet geniş olacak.
    - malları zeytinburnu, osmanbey, merter gibi yerlerden temin edip modayı çok iyi takip etmen gerekiyor. eski modellerden birini aldın m babanem giyiyordu diyorlar.
    - ihracat fazlası alır isen işin kolay çünkü bilen gelir alır gider.

bebek giyim;

- dışarıdan kolay gözükür ama serileri çok fazladır. yaş aralıkları çok olduğundan 1 seri alayım derken dünyanın parasını yığar dükkanı doldurman zor olur.

bayan aksesuarı;
    - bu iş daha mantıklı beden yok seri yok kafana göre alır satarsın. malın hem ucuzunu hem kalitelisini bulundurabilirsin.
    - internetten satışını kıyafete göre daha kolaydır çünkü beden sorunu yok.
    - ben bizzat eşime bu işi düşünüyorum...
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle sana izah edeyim herşeyi.

erkek giyim;

- jonjon yapman lazım dükkanını ve gençliğin fazla olduğu mahalle aralarında takılma kültürü gerekiyor.
    - devamlı yeni ürünler devamlı koşturup ve idol olmuş çocuklara indirimli veya bedevaya giydireceksin.
    - güzel bir ses sistemi ile sende biraz yırtık olman gerekiyor. malı merterden alıcaksın satıcaksın gene alıcaksın fazla mala yüklenmicen

kandın giyim;

- lolita tarzı bir dükkanın olacak elemanın sen değil manken tarzı kendine bakan hatun olmalı
    - uygun vereceksin sohbet ediceksin kısaca muhabbet geniş olacak.
    - malları zeytinburnu, osmanbey, merter gibi yerlerden temin edip modayı çok iyi takip etmen gerekiyor. eski modellerden birini aldın m babanem giyiyordu diyorlar.
    - ihracat fazlası alır isen işin kolay çünkü bilen gelir alır gider.

bebek giyim;

- dışarıdan kolay gözükür ama serileri çok fazladır. yaş aralıkları çok olduğundan 1 seri alayım derken dünyanın parasını yığar dükkanı doldurman zor olur.

bayan aksesuarı;
    - bu iş daha mantıklı benden yok seri yok kafana göre alır satarsın. malın hem ucuzunu hem kalitelisini bulundurabilirsin.
    - internetten satışını kıyafete göre daha kolaydır çünkü benden sorunu yok.
    - ben bizzat eşime bu işi düşünüyorum...
    takı aksesuar işi internet üzerinden ve dükkandan rahatlıkla yapılabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takı aksesuar işi internet üzerinden ve dükkandan rahatlıkla yapılabilir...
    yıllardır tekstil üzerine çalıştım bakma gıda işine girdim turn back yapıcam.

kadın aksesuarı dedinde;

saatler, takılar, şapkalar, atkılar, şallar, çantalar, cüzdanlar, kemerler, eşarplar, çoraplar gibi çeşitlere girebilirsin.

bunları yaparkende yaş aralıklarını belirlemen lazım buda 14 ile 30 civarı olmalı.

güzel ürün ama ucuz ürün. giyim satsan ne mi olur beden problemi olur elinde büyük bedenler kalır ufaklar satılır.

ama;

artık okullarda kıyafet serbest olacak tekstil sektörü patlıcak. parası olmayanda parası olanda giyinmek zorunda kalacak. erkek giyimide düşün derim tabii.
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardır tekstil üzerine çalıştım bakma gıda işine girdim turn back yapıcam.

kadın aksesuarı dedinde;

saatler, takılar, şapkalar, atkılar, şallar, çantalar, cüzdanlar, kemerler, eşarplar, çoraplar gibi çeşitlere girebilirsin.

bunları yaparkende yaş aralıklarını belirlemen lazım buda 14 ile 30 civarı olmalı.

güzel ürün ama ucuz ürün. giyim satsan ne mi olur beden problemi olur elinde büyük bedenler kalır ufaklar satılır.

ama;

artık okullarda kıyafet serbest olacak tekstil sektörü patlıcak. parası olmayanda parası olanda giyinmek zorunda kalacak. erkek giyimide düşün derim tabii.
    saatler, takılar, şapkalar, atkılar, şallar, çantalar, cüzdanlar, kemerler, eşarplar, çorapla bunlarda beden problemin olmaması büyük avantaj... erkek giyimi mağaza olarak ama istanbul dışına düşünüyorum...

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün 6mt uzunluğunda tezgahı olan bir ızgaracıya gittik tezgahın üstünde soslardan turşulara salatalara kadar çeşit çeşit herşey vardı ve nasıl iş yaptığını tarif edemem böyle birşey düşünmezmisiniz? gece gündür birbirine girer muhtemelen ama getirisi çok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün 6mt uzunluğunda tezgahı olan bir ızgaracıya gittik tezgahın üstünde soslardan turşulara salatalara kadar çeşit çeşit herşey vardı ve nasıl iş yaptığını tarif edemem böyle birşey düşünmezmisiniz? gece gündür birbirine girer muhtemelen ama getirisi çok iyi
    ne yapıcagımızı tam olarak anlamadım

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kayseride kaldım 7-8 ay gibi bir süre.. O sırada ordan araba kiraladım ve sahibiyle aramızda bi dostluk oldu..

Denizliye döndüğümde iş ararken aklıma gelmişti sormuştum ona. Nedir ne değildir diye.. Şöyle anlatmıştı bana..

100.000 tl civarında bi rakam ödüyorsun.. Onların mobilyaları vs hepsini veriyorlar.. Dükkanı tutacağın yere karar veriyorlar.. Ondan sonra sana arabaları kiralıyorlar.. Mesela 4 tane polo 3 tane golf 2 tane passat istiyorsun.. sana poloları (rakamı atıyorum söylememişti) 50 liradan sana 30 günlük kiralıyor.. Ne yapar.. 1500 tl den sen aylık aracı kiralamış oluyorsun.. Sonra günlüğü 99 liradan veriyorsun.. 30 gün verdiğinde 3000 tl yapıyor.. Bu rakamlar tamamen şu an attığım rakamlar. Yani sana kiraladıkları parayı bilmiyorum..

sistem o şekilde işliyor.. Yani adamlar sana kiralıyor.. Sen müşteriye.. Araç sahibi olmuyorsun.. Ha istersen alırsın kendi arabanı da koyabilirsin bütçen varsa.. Aynı zamanda galerici olarakta kullanabiliyorsun..

Bakımları vs kime ait bilmiyorum.. Ama 10.000 km'de araçlar sıfırlanıyor diye hatırlıyorum.. Yani müşteriye kiraladığın araç en fazla 3-5 bin km de oluyor.. Yani ben sürekli o km'de arabaları almıştım.. İçlerinde sıfır kokusu oluyor.. Fiyatları da çok uygun aslında..

Bugün linealara 120 tl civarında para isterlerken dizel dsg 2012 golfü 119 tl ye alıyordum ben..

Küçük şehirlerde tutabilir aslında.. Çünkü küçük şehirlerde araç kiralama çok pahalı..

Bildiğim kadarıyla böyleydi.. Ama bu bilgiler değişmişmidir tam doğrumudur emin değilim.. Kabataslak konuşmuştuk sadece..
    Teşekkürler...Küçük şehirlerde kurumsal firma olması açısından tutabilir bence...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para kazanacaksan ya bebek malzemesi magazası aç kardeş yada kadın ayakkabı yada iç çamaşırı wazgeçilmez ürünler sezon sıkıntısı yasanmayan işler
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternetten e-ticaret yapılabilir. Bir arkadaşım geçen sene bir internet sitesi açtı kendine. Nerede böyle abik gubik ürün var onları getirdi. Hani gördüğünüzde cidden para verip de almazsınız. Gerçi içlerinde kaliteli ürünler de yok değildi. Mesela güzel Osmanlı Tuğraları satıyordu. Kap kacak, tabak, saat, lamba, kalem, defter, boya, oyuncak, araç boyası çizik kalemi vs. Baya bi salak saçma ürün getirmişti.

Gitti şu fırsat siteleriyle konuştu etti, mallarını onlar aracılığıyla sattı. İnsanlar da aldı. Mallar arkadaşımın dükkanında duruyordu ve kargolama onun dükkanından yapılıyordu. Günlük rahat 150-200 kargo çıkıyordu dükkandan. Mesela en basitinden şu reklamlarda bi ara çok çıkan çizik kalemini fırsat sitelerinden stoğunu tüketti. İnsanlar fırsat bitmesin diye 18'mi 20 liraya mı ne aldılar. Oysa kalemin buna gelişi 2-3 lira mı neydi. Bu fırsat sitesine 11'mi, 12'mi ne sattı, onlar da dediğim rakamlara vatandaşa sattı. Bunun gibi daha nice dediğim gibi görüp de para vermeyeceğiniz ama internetten satılan ürünü oldu.

Sonra dükkanını devretti, parayı topladı. Şimdi Kapalıçarşı'da saat işi yapıyor.

E-ticaret işi, ne satarsan sat iş yapar gibi geliyor. Çünkü arkadaşımdan gördüm. Hani sattığı ürünlerden birkaç tane işime yarayanı bedava verdi ama yüzüne de dedim; para verip de almam bunu diye. O da alıyorlar demişti. E-ticaret işi yapılacaksa mutlaka fırsat siteleriyle ortaklaşa yapılmalı. İnsanlar oraları daha çok takip ediyorlar ve onlardan alışveriş yapmayı tercih ediyorlar. Fırsatçılar da tedarikçiden yani sizden alışveriş yapıyor hâliyle..

Bunun haricinde aklıma gelen ama hiç önerilmeyen birşey önereceğim. Küçük bir büfe tarzı bir yer olabilir. Metro-metrobüs ya da işlek bir otobüs durağının yakınlarında. Büfeden ziyade akbil işine yoğunlaşılır. Görüyorum çünkü; nerede akbil basan büfe varsa illâ ki akbilini doldurmaya gelen oluyor. Akbille beraber illâ ki 1-2 ufak tefek alışveriş de yapıyor. Sirkülasyon oluyor sürekli. Akbil işi araştırılmalı derim.

He bir de; kadınlar için tak takıştır tarzı dükkan olabilir. Kadıköy'de küçücük bir dükkan var. Önünde onlarca erkek bekler; içeride karısı, sevgilisi alışveriş yapar. 1 liralık bir takı alacağım diye girip, en az 20-25 TL'lik mal alıp, çok ucuza aldık diye sevinen arkadaşlarım oldu. Biz de onları bekledik dışarıda o ayrı mevzu..

Ama o küçücük dükkanın içinde 2 sefer gittik; 2'sinde de en az 30-35 kadın savaş veriyordu takı bulmak için.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat şimdi e-ticaret sitem var diyelim neden fırsat siteleri ile anlaşıyorum onu çözemedim?

şöylemidir gelbabagel.com sitem var. x ürününü y fiyattan satıyorum mesela akakce ve enucuz.com gibi sitelerle mi kontak kuruyorum?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhat şimdi e-ticaret sitem var diyelim neden fırsat siteleri ile anlaşıyorum onu çözemedim?

şöylemidir gelbabagel.com sitem var. x ürününü y fiyattan satıyorum mesela akakce ve enucuz.com gibi sitelerle mi kontak kuruyorum?
    Çünkü tanınmıyorsun. İnsanlar senin sitenin ne kadar güvenli olduğunu bilmiyor. İçin dışın, özün sözün bir olabilir; ama internette seni tanımayan milyonlarca insan var.

İşte o milyonlarca insan; fırsat sitelerine itibar ediyor. Onlar bir nevi alıcı ve satıcı arasında aracı gibi işlev görüyor. Sen 1'e alıp fırsat sitesine 10'a satıyorsun. O da vatandaşa "fırsat" adı altında 15-20 ne tutturabilirse satıyor.

He, sen de satarsın 15'e, 20'ye. Ama bunun için hepsiburada gibi bir site olman gerek. Yani ilk elden satmalısın. Bunun için de tanınmalı, güvenilir olmalısın.

O da yeni açılan bir e-ticaret sitesi için imkansız değil ama zor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)