User Tag List

Sayfa 30/41 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
768 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: favori araç kokunuz ?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynı kokuya kontra olarak üretilen Türk bayraklı kokular var. Onlardan fena halde rahatsızım mesela. Bayrak kanunu'na aykırı o ürünler. Türk Bayrağı o kadar ucuz değildir. Bu yüzden kanunla korunmaktadır.

Amerikan mallarına gelirsek; iphone, Little Trees'ten çok daha etkin bir simgedir. Birinin toptan satışı 1 dolar bile değil. Diğerinden hamuduyla para kazanıyorlar. Her kullanan da reklamını yapıyor bir güzel. Şimdi bunlardan hangisinden rahatsız olmalısınız, bir daha düşünün.
    Şunu düşünebilen insanlar olduğunu görünce içimde bir umut doğuyor.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usa bayraklı olanı yıllar önce daha kimse bilmezken kullanıyodum sadece kokusu icin cunku belli bi zaman sonra kokusu alışkanlık yapıyor dikiz aynası yerine silcek kolu, sinyal kolu, arkaya, bagaja yada aracın çeşitli yerlerine koyuyodum.

mango kokusuda guzel aslında ancak her aracta olan dandiklerden diyil bi marka vardı ismini unuttum o baya iyidi
    bu arada siyah renk little treeste fena diyil black ice yazan.

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usa bayraklı olanı yıllar önce daha kimse bilmezken kullanıyodum sadece kokusu icin cunku belli bi zaman sonra kokusu alışkanlık yapıyor dikiz aynası yerine silcek kolu, sinyal kolu, arkaya, bagaja yada aracın çeşitli yerlerine koyuyodum.

mango kokusuda guzel aslında ancak her aracta olan dandiklerden diyil bi marka vardı ismini unuttum o baya iyidi
    bu arada siyah renk little treeste fena diyil black ice yazan.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bir yazıyı okumadım.Sadece amerikan bayraklı koku olayının geçtiğini gördüm bi cümlede.
    ıphone kullanıyosunuzu falan filan geçtim.Siyasi ve tarihi tek bi cevap vericem.
    Amerikan bayraklı kokuyu aracına asmayıp,yanında kızla arabada veyahut mekanda,olmadı en kötü tekken evde vs,
    son zamanlarda six days wars(6 gün savaşlarını) deli gibi dinleyenler online'mıyız?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

osmanaydo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havaların ısınmasıyla, benim arabanın kapısını açınca mis gibi deri döşeme kokusu geliyor.
    Çok az arabada bu kokuyu duyabildim.
    Hastasıyım.
    Düz adam___

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bir yazıyı okumadım.Sadece amerikan bayraklı koku olayının geçtiğini gördüm bi cümlede.
    ıphone kullanıyosunuzu falan filan geçtim.Siyasi ve tarihi tek bi cevap vericem.
    Amerikan bayraklı kokuyu aracına asmayıp,yanında kızla arabada veyahut mekanda,olmadı en kötü tekken evde vs,
    son zamanlarda six days wars(6 gün savaşlarını) deli gibi dinleyenler online'mıyız?
    Onu musluman yaptı bı kere... bkz. Mahmut

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu musluman yaptı bı kere... bkz. Mahmut
    sşlflvlvşblzjhzhzhd.Sahi savaş sonunda israilin toprakları kaç katına çıkmıştı?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben dinlemiyorum birader siz dinlemeye devam edin
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuyu 6 aylık ban açılınca tekrar okudum tek kelime kötü söz söylemeden ekstra saygı çercevesinde yorumlar yazmışım ne babadan oğula nesilliğimiz kalmış ne g.t kıllığımız kalmış ne bordo klavyeliliğimiz kalmış bunları yazan adamların ne iş yaptığımla kim oldugumla alakalı en ufak bir bilgisi yok anladım ki insanlara düzgün cevap vermiceksin , ülkedeki temel problem sağcısı solcusu akplisi chplisi herkes birbirini yaftalama öteleme aşağılama peşinde, o kadar yazılmış adam akıllı yorum yapan bi sen olmuşsun birader helal olsun aynı kafada olduğum en azından bi kişi var bu da bişeydir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışan 2 taraf da kendi açılarından haklı. İlk ben dediğim için çıktı bu konu ama ben o vanilya kokusunu amerikan bayraklı kokudan başka bir şeyde alamadım. O yüzden iki tane sarı çam ağacının arasına koyuyorum. İnstagramdan takip edenler bilir Ben gençlerin popüler kültüre aşırı bağlanmasına anlam veremiyorum. Öyle arabalar görüyorum ki eskiden şahinlerin her tarafında peluş ayılar sallanırdı ya aynen o şekilde amerikan bayraklı koku asıyorlar bütün kapı tutamaçlarına
    İşlevsellikten çok tarz olmanın peşinde çoğu insan.
    apple telefonlarının arka kapağını değiştirilemeyecek şekilde amerikan bayrağı ile kaplasaydı satın alacak insan sayısında ciddi düşüş yaşardı. Ülke samanı buğdayı nohutu ithal ettiği için telefonu arabayı üretmeyi zaten beklemiyorum bu yüzden dışa bağımlı yaşadığımız için başka milletlerin ürünlerini satın almak zorunda kalıyoruz. Aynı kokunun Japon ırkının bayrağına ait olsa sempati duyduğum için onu asardım ama
    Şu konuyu 6 aylık ban açılınca tekrar okudum tek kelime kötü söz söylemeden ekstra saygı çercevesinde yorumlar yazmışım ne babadan oğula nesilliğimiz kalmış ne g.t kıllığımız kalmış ne bordo klavyeliliğimiz kalmış bunları yazan adamların ne iş yaptığımla kim oldugumla alakalı en ufak bir bilgisi yok anladım ki insanlara düzgün cevap vermiceksin , ülkedeki temel problem sağcısı solcusu akplisi chplisi herkes birbirini yaftalama öteleme aşağılama peşinde, o kadar yazılmış adam akıllı yorum yapan bi sen olmuşsun birader helal olsun aynı kafada olduğum en azından bi kişi var bu da bişeydir.

Not: alıntıyı becerememişim mecburen bi daha attım

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığa gelip ''Amerikan bayraklı kokudan rahatsız olmuyor musunuz'' diyerek insanları kışkırtan sendin. Şimdi laf kalabalığı yaparak haklı olduğunu mu iddia ediyosun.

Little Trees üşenmemiş, Türk bayraklı olanını üretmiş. Dileyenler onu asıp ithalata katkı verebilir, hatta kokusu bitince gocunmadan koparıp çöpe atarlar; tam olur.

not: Birazdan şikayet edeceğim bu ürünleri. Bayrak kanununa aykırı diye biliyorum. Araştıracağım.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığa gelip ''Amerikan bayraklı kokudan rahatsız olmuyor musunuz'' diyerek insanları kışkırtan sendin. Şimdi laf kalabalığı yaparak haklı olduğunu mu iddia ediyosun.

Little Trees üşenmemiş, Türk bayraklı olanını üretmiş. Dileyenler onu asıp ithalata katkı verebilir, hatta kokusu bitince gocunmadan koparıp çöpe atarlar; tam olur.

not: Birazdan şikayet edeceğim bu ürünleri. Bayrak kanununa aykırı diye biliyorum. Araştıracağım.
    söylemesen haberim yoktu abi harbiden üretmiş adamlar amerikan bayrağını atmak kolay da TÜRK bayrağını nasıl atıcaklar merak konusu
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birader benimle saygili konusamicaksan konusma cunku durduk yere geriliyorum, oyle 'laf kalabaligi yapma' vs gibi sokak agzina devam edeceksen 0506 6691574 u arayabilirsin

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Little Trees sahtesi yok arkadaşlar. Ama ilk zamanlardaki kalicigi da yok. Kalitesi düşürüldü bunu açıkça anlayabiliyoruz.

Kokuyla milliyetçilik yapan saygıdeğer abilerim arkadaşlarım. Biz kokuyu kullanıp çöpe atanlardaniz. Bayrakmış simgeymiş modelmiş arabada guzel duruyormuş kokunun dekoru olmaz BANA GÖRE.

Ayni kokuda turk Bayraklı desenli yapılmaya çalışıldı yapılamadı olmadı ve ciddi yaptırımlarla karşılaşıldı. Bizim bayrağımız özel ve kaliteli. Oyle aynaya asılacak kadar küçük olmadı. Olamaz da. Bizim bayrağımız göklerde sanlı sekilde dalgalanmalıdır.

28 Mart 2016'da yazmıştım. Little Trees Türk Bayraklı kokuyu yaptı. yaklaşık 4 koli kadar sattım. Kullananlar kullandıktan sonra atmaya başladı. Milleyetçilik buysa eğer birşey demiyorum.

KOKUYU DA MİLLİYETÇİLİKLE BAGDAŞTIRANLARI ANLAYAMIYORUM.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen diyince actim 2016 yorumlarini okudum benim gibi dusunen kardeslerim abilerim varmis hepsine bastim artiyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donumuza kadar amerikan olmaya mecbur bırakanların a... ben iphone örneği verilmiş daha iyisini siktir et aynı kalite ürünü üretsinler almayanı s.... ler
    Hocam Amerikan bayrağının Türk bayraklısı yapıldı alıp aracınıza gururla taktınız mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Özgür Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen diyince actim 2016 yorumlarini okudum benim gibi dusunen kardeslerim abilerim varmis hepsine bastim artiyi
    Bende tekrar bakıyorum yakaladıklarım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Amerikan bayrağının Türk bayraklısı yapıldı alıp aracınıza gururla taktınız mı?
    2014 yilinda aracimi aldigimda ustunde Türk Bayrağı seklinde dikdortgen koku vardi 4 bucuk yildir yanindan sayisiz koku gecti hala durur o gunku gibi aynamda baktikca da gururlanirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Özgür Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2014 yilinda aracimi aldigimda ustunde Türk Bayrağı seklinde dikdortgen koku vardi 4 bucuk yildir yanindan sayisiz koku gecti hala durur o gunku gibi aynamda baktikca da gururlanirim
    Şanlı Bayrağımızı öyle ufacık yere koyup dikiz aynasında gezdirmekten gurur duymak ayrı birşey tabikide. Her düşüncüye saygımız sonsuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)