@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Valla aslında hadi diyelim bu bizim hatamız ancak fatura da şöyle görünüyor ;
Sıra No Ürün Adı Tutarı
10 Car-freshner Sprey Koku:Vanilya 1+1 16.13
20 Car-freshner Sprey Koku:Vanilya 1+1 16.13
30 Kargo 4.65
İndirim : 16.13 TL
1+1 = 2 şişe demekse. 2 kalem sipariş açıldığına göre totalde 4 şişe gelmesi gerekiyor.
faturayı bılmedıgımden ılanda yazana gore konustum,ama x2 fatura edılıp ındırım yapıldıysa dogru 4 yapar,kovalayın![]()
Hepsi buradayı aradım gün içinde dönüş yapılacak veya 3 gün içersinde eksik ürün teslim edilecek denildi arkadaşlar. iletişim no:0850 252 40 00 bence sizde arayın
valla ilana bakmıstım bende ama 2 diye düsünmüştüm ama faturaya göre 4 gelmesi gereklifaturayı düzenleyen veya ilanı acan elemanda bir sıkıntı var sanki
1881 - 193∞
Bende tam 4 tane gelmedi diye yazacaktım buraya
mail attım eksik geldiğini anlatan şöyle bi cevap geldi
Cevap: Değerli Müşterimiz,
1+1 ürün alındığında 1+1 ürün gönderilmesi şeklinde kampanyamız bulunmamaktadır.
Ürün ismindende anlaşılacağı üzere 1+1 şeklinde ve 1 adet ürün aldığınızda 1 adette ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Size bu konuda daha fazla yardımcı olamadığımız için özür diler bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
** salaklar ya2 kalem mal açmışsınız kardeşim farkındamısın diyorum. 2 kalem derken o nasıl oluyor diyor ? neyse bir daha da hepsiburada.com ile işim olmaz. Yanıltıcı başlıkla ilan satmaya calısan bı kurumdan oteye gıdemezler.
Son bir ayda 2tane litle trees kullanandım kokuları 2 günde gitti bunundamı çakması yada boku çıktı .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ben airwick manolya kullaniyorum 2 yildir , hem ferahlatici bi kokusu var hemde cicek kokusu var , cok yogun degil , okudumda bircok yorumu , new car kokusu nasil oluyor onu merak ettim tarif edebilecek biri var mi
chemical guys stipper scent - bubble gum - new car smell hepsinin yeri ayrı)
Ataşehir Hillside - Car Wash & Detailing Car Care
Little trees in tatlı sakız kokulu olanı hangisi ? Arexons mu ne öle bi markanın buble gum unu aldım bi koku ancak bu kadar iğrenç olabilir .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)