Uzun zaman bindim. Uzun zamanda o bana bindi. Dersenki kim en çok bindi inan bilmiyorum. Ama b16 takınca zevki başkaydı. Haala bir crx bakıyorum sanırım mazoyum ben
Uzun zaman bindim. Uzun zamanda o bana bindi. Dersenki kim en çok bindi inan bilmiyorum. Ama b16 takınca zevki başkaydı. Haala bir crx bakıyorum sanırım mazoyum ben
vallaha bravo2 kere motor yaptırsanız kırmadan.yağ pompası ana kol yatak honlama piston kapak işçiliği conta bir kerede boyatsanız bence o yaşta bi araç için normal olan şeyler bence 2 crx parası yapmaz.belki 10 tane hondam oldu cok horda kullandım düzgünde bir kere vtec de yüklemek için motor yaptırdım onun dışında daha motor açtırmadım ön takım bile yaptırmadım rot rotil dışında.vallaha entersan söylenenler.aynı araba si hiç sıkıntısı yok crx turşu
yannışda anlaşılmasın crx im yok satmıyorumda akılda soru işareti kalmasın
![]()
2 kez yatak sardırdım araca ikiside benim hatamdı yağ kaçaklarını önemsemeyip yağ seviyesini kontrol etmeden fazla devirli kullandım..20- 50 yağla... üst devirlerde yağ yetişmediği için.. yani hata bazen sizden bazen de doğru ustayı bulamadığınızdan...
aslında çok uzun bunu yazmak,, crx sahibi olunmadan size bunu neyin yaptırdığına bi anlam veremezsiniz...
crx yürüyen aksamı dahil spor olarak üretilen bir araç , fakat piyasada kullanılan ön takım malzemeleri dahi civic için ve zayıf kalıyor maalesef , çünkü crx sert bir araç..Bunun gibi bir çok etkeni var crx in ..Hee ama bir si kadarda yatak sarmaz aslına bakarsan , si a nazaran daha uzun süre gazlarsın en azından yağ soğutucusu varBu bir kaç kere motor yaptırmakta bizlerden kaynaklı meseleler birazda..
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
cok dağınık araç alıp toplamak her araçta problemdir sadece crx de diil.düzgün bi arabanın ne eksiği problemi olurki?o yaşta sağlam kalan toplanıcak o özelliklerde araçmı var varsada cok azdır zaten.tamponu stop lambası yok diye problemli olucak diil.bunlar benim şahsi görüşüm tabii
cevabı zaten sen vermişsin yağına suyuna bakmadan kullanırsan olanlar normal bence düzgün bakımını yaptırıp binseydiniz hala aynı motoru kullanıyor olurdunuz eminim.bu birazda söyle alınacak ucuz en hızlı araçlardan birisi maddiyat azdır bakılmadan binilir,yada 2. araçtır hep gazlanır her halukarda hep gazlanır bakımsız olarak,ama tutku farklıdır cok düzgünü alınır kız gibi yapılır arada gazlanır yıkanır paklanır en ufakda bi sorun cıkarmaz.hem vazgecemiyip hem bakımsız bırakma bence enteresan neyse ben kullanmadığım için fazla konuşmıyım
doğru söylüyosun... yan sanayi parçaların ömürleri belli.. orijinal parçaların fiyatları da belli(bulabilirsen),çıkma piyasasıda ***** bulunamayan parça yüksek fiyat mantığıyla işliyor...
şimdi tamponsuz bi crx le gezmezsin bence yada stop lambası eksikse... bunları alman lazım... her aradığında bulamıyosun yada bulduğunda çok pahalı oluyor... aracı ayakta tutabilmek için vazgeçemediğin için sonuçta faturalar toplamı 2 değil daha fazla crx bile eder...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17237598/detay
mesela bu aracı aldık ne sorun yaşıycaz?bundan cok daha temizleri vardır bulunur bu sadce örnek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)