User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
88 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: crx restore etmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar crx ten anlayan arkadaş kardeş abi bi aradayken şu konuyada bi el atsak..crx şanzımana si final takılması.. yardım..

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah..

Crx problemli bir araç değil yapılan işlemler işçilikler adam gibi olmadığı için bu sorunlar çıkıor karışısına milletin.. 5 liralık malde var 3 liralık malda var yaşınız benden büyük siz daha iyi bilirsiniz.

vti alıp 1 vti parasıda masraf yapan çok kişide var..
    Crx sahibi olmak veya 90-91 model herhangi bir araba sahibi olmak ve onu gerçekten binmek için restore etmek isterseniz evet belki bir ev parası bile harcarsınız bu tamamen zevk..
    Edit.. : bir anda o parayı zaten bir araca kimse harcayamaz bende crx sahibi oldum genç yaşta belki incik boncuğu hesaplasam bende bir crx parası harcamışımdır.

Crx turşu demen için fabrikadan çıkmış Sİ binmiş olman gerekiyor yada CRx gibi bir aracın yanından hiç geçmedin binmedin sürmedin
    o senin dediğin si'da vti'da bir crx etmez D16a9 denilen motor fabrika üretimi 130hp olan araç fabrikadan çıkmış 160 hp bir vti ile gazladığı zaman CRX sahibi herkes sonucu bilir.. CRX 3-4 dişli farkı demek istiyorum..

yukarda o kadar para harcanmaz diorsun bir crx parası şimdide her araçta problemdir diyorsun

Kaan abinin dediği doğru bir gider bir gitmez crx çünkü elinin altında bir wideband olmaz ayarlarını adam gibi yapmazsın falan filanlar..
    7800 kesici devri var evet.. fan açtığı zaman 7200de kesiyor bu doğru
    ve ben kısa şanzuman varkende yokkende sürekli 200 üstü gittim bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ki
    Kaan Poyrazoğlu senelerdir tanıdığım abimdir Manevi maddi değeri çok büyük olan bir insandır beni çok uyarmıştır böyle kullanma die ama aldığım gün ilk arabam olup 1 sene boyunca ayağımı gazdan hiç çekmedim ama bakımlarınıda hiç aksatmadım 5'te orjinal şanzumanımla 230-240larda da çok ilerledim biraz daha gitsin die arabanın içinde arabayı bile salladık tepindik durduk motoru kıramadık
    91 model 62 binde hiç açılmamış motora sahipti

Bence bilmediğiniz araba hakkında yorum yapıp insanları aksi yöne çevirmeyin..
    Biz kendisiyle görüştük araç hakkında bilgide aldım aldığı parada arabada gayet güzel toplanabilir..
    sakin ol şampiyonönce yazdıklarımı oku öyle cevap yaz.

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eRay41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar crx ten anlayan arkadaş kardeş abi bi aradayken şu konuyada bi el atsak..crx şanzımana si final takılması.. yardım..
    nedir sıkıntı yardımcı olayım
    pm atarsanız
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yaparsan bilmem motoru swap yap b16 tak aynı paraya denk gelir
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin ol şampiyonönce yazdıklarımı oku öyle cevap yaz.
    okuyarak cevap verdim hepsine sıkıntı yok o konuda ama siz bence çok şey kaybetmişsiniz crx hakkında bilgi sahibi olmayarak
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohoo ben o leveli geçeli yıl oluyor. 2 crx kovanı kırdım , biri kısaydı biri standart, bol miktarda senkromench ve dişli yedim. D16 motoru standart topladım , sonra üstüne azıcık yükledim, baktım alt düzen elden gidiyor komple alt düzen yaptırdım. Araba stabil hale gelince baktım araba istediğim gibi gitmiyor ve contada yandı söktük motoru b16a2 ye geçtik, sonra onun üst kapağa biraz işlem yaptık, tam kaportaya gelmişken devre yandı benim sattım. Satmayaydım iyiydi . Sonra soruyolar yok o kadar para gidermi , yok o kadar para harcanırmı diye. Şeyimin keyfine harcarsan harcanır. Ben stock bincem dersen ve peygamber sabrın varsa binersin. Bende yok ben hep biraz daha iyi gitme taraftarıyım

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm atarsanız
    onucan çatal nasıl kırılır onuda anlatsana
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm atarsanız
    pm atıldı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okuyarak cevap verdim hepsine sıkıntı yok o konuda ama siz bence çok şey kaybetmişsiniz crx hakkında bilgi sahibi olmayarak
    ne anladın yazdıklarımdan.ben crx iyi bi arabadır yazdım yukarda.bunamı itiraz ediyosun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne anladın yazdıklarımdan.ben crx iyi bi arabadır yazdım yukarda.bunamı itiraz ediyosun?
    millet harcadığı paralardan bahsetmiş sizde sürekli itiraz etmişsiniz 90-91 model araç yürürü motor malzemeleri pahalı olmasada farı camı bagajı stopu bunlar bir eg-ek'ya göre evet pahalı bu yüzden de araç toplarken evet kapısı camı kaporta aksamları olsun ciddi paralar harcatıyor..
    ne kadar kasası güzel motoru giderli olsada genede aldanmamak lazım ne kadar para o kadr ekmek derler bu crx için fazlasıyla doğru
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohoo ben o leveli geçeli yıl oluyor. 2 crx kovanı kırdım , biri kısaydı biri standart, bol miktarda senkromench ve dişli yedim. D16 motoru standart topladım , sonra üstüne azıcık yükledim, baktım alt düzen elden gidiyor komple alt düzen yaptırdım. Araba stabil hale gelince baktım araba istediğim gibi gitmiyor ve contada yandı söktük motoru b16a2 ye geçtik, sonra onun üst kapağa biraz işlem yaptık, tam kaportaya gelmişken devre yandı benim sattım. Satmayaydım iyiydi . Sonra soruyolar yok o kadar para gidermi , yok o kadar para harcanırmı diye. Şeyimin keyfine harcarsan harcanır. Ben stock bincem dersen ve peygamber sabrın varsa binersin. Bende yok ben hep biraz daha iyi gitme taraftarıyım
    aslında parça topladım yapacam diye hep maddiyattan sattım sonra.. inan final drive bile 1.5 yıldır bodrumda duruyor. takmak için fırsatını kolluyorum.. işçiliği hep kendim yapıyorum artık.. en son silindir kapak contası değiştim kapının önünde.. o derece yani.. tabiki bişeyler yapmayı hep istedim. ama fırsat zaman para üçünü aynı ana denk gelince oluyo bu tarz şeyler.. o yüzden stock araç .. kısa dişliye yeni geçicez bakalım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında parça topladım yapacam diye hep maddiyattan sattım sonra.. inan final drive bile 1.5 yıldır bodrumda duruyor. takmak için fırsatını kolluyorum.. işçiliği hep kendim yapıyorum artık.. en son silindir kapak contası değiştim kapının önünde.. o derece yani.. tabiki bişeyler yapmayı hep istedim. ama fırsat zaman para üçünü aynı ana denk gelince oluyo bu tarz şeyler.. o yüzden stock araç .. kısa dişliye yeni geçicez bakalım..
    hayırlısı olsun , çok zevkli olucak , yüzünde gülücükler görüceksin dikiz aynasına baktığında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet harcadığı paralardan bahsetmiş sizde sürekli itiraz etmişsiniz 90-91 model araç yürürü motor malzemeleri pahalı olmasada farı camı bagajı stopu bunlar bir eg-ek'ya göre evet pahalı bu yüzden de araç toplarken evet kapısı camı kaporta aksamları olsun ciddi paralar harcatıyor..
    ne kadar kasası güzel motoru giderli olsada genede aldanmamak lazım ne kadar para o kadr ekmek derler bu crx için fazlasıyla doğru
    önce yazdıklarımı oku bana işaret ikonu falan yapma.tertemiz bakımlı aracın kapısını camını niye deiştiriyim.ben bozuk araba alırsan uğraşırsın diyorum bunun dışında bişi demiyorum,ek i 5 e toplarsan bunu 7 8 e toplarsın bunuda biliyorum.8 milyar masrafı olan arabayı alıp ocağıma incir ağıcı dikti dersen o seni ilgilendirir orda aracın suçu yoktur.ben temiz bakımlı bi crx problem cıkarmaz diyorum honda problemsiz arabadır.ayrıca benim bilgim bana yeter crx i bilmemek cok şey kaybettirmez bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaanpoyrazoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun , çok zevkli olucak , yüzünde gülücükler görüceksin dikiz aynasına baktığında
    inşallah. herkes kısa nın değişiminden bahsediyor zaten. teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce yazdıklarımı oku bana işaret ikonu falan yapma.tertemiz bakımlı aracın kapısını camını niye deiştiriyim.ben bozuk araba alırsan uğraşırsın diyorum bunun dışında bişi demiyorum,ek i 5 e toplarsan bunu 7 8 e toplarsın bunuda biliyorum.8 milyar masrafı olan arabayı alıp ocağıma incir ağıcı dikti dersen o seni ilgilendirir orda aracın suçu yoktur.ben temiz bakımlı bi crx problem cıkarmaz diyorum honda problemsiz arabadır.ayrıca benim bilgim bana yeter crx i bilmemek cok şey kaybettirmez bana.
    Herhangi biryerde işaret ikonu göremedim ben ? Honda problemsiz evet , fakat crx yapısı gereği gazlamak için yapılmış bir araç , inan ne civic si , vti vs vs benzemiyor.. 50 nin üzerinde honda sahibi oldum , diğer marka araçlarada sahip oldum şükür ..döndüm dolaştım yine crx e biniyorum , crx in koltuğuna kıçı değen bir daha iflah olmaz derler eg gibi tamponu 55 tl değil , çamurluğu 100 tl değil.. sen diyeceksin yine sorun yoksa niye değiştireyim , bende sana rahatsız olur crx sevdalısı gider basar parayı 200 tl den çamurluk alır , basar 200 tl yi tampon alır derim..Sadece aracı daha güzel görünsün , bakınca heh şimdi olsun demek için..Gibi gibi...

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne seninle nede sensiz şarkısının Crx için yazıldığını önceden Crx sahibi olmuş insanlar bilir Delsole biniyorum ama Crx in tadını vermiyor açık ve net

Daha önceden Crx e binmemişsen toplama işine hiç girme derim he illa ben Crx e binicem diyosan temiz düzgün kaza durumu az olan birine bi binmeye çalış ya oluyomuş binilebiliyomuş dersen al topla ama yok bu araba beni toplu olduğu halde bile canımı sıkıyor dersen hiç bulaşma

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişeyi merak ettim siz sadece konuya muhalefet olasınız diyemi yoksa kendi düşüncelerinizi kabullendirmek için mi yazıyosunuz ? yoksa gerçekten bilgi paylaşımını mı almak istiyosunuz inanın tüm yazdıklarınızı okudum bi türlü karar veremedim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişeyi merak ettim siz sadece konuya muhalefet veya kendinizi ispatlamaya çalışmak için mi yazıyosunuz ? yoksa gerçekten bilgi paylaşımını mı almak istiyosunuz inanın tüm yazdıklarınızı okudum bi türlü karar veremedim
    kendi nick name den gir kimsin sen ?
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi crx 230 ile giderken 5,vites 7300 lü devirlerde olacaktır. red line 7200 dür, 7400 de kesiciye girer ama ısınınca şahit oldum bizzat 7800-7900 arası bi devirde kesti.. red line üstü bi devirde o kadar uzun süre gidebilecek bi crx bilen varsa yazsın.. (stock olarak) aslında soruların cevapları yazdıklarında var zaten. 1. yatak büyük ihtimal sarar. .2. belli bi süre sonra şişmez yavaşlamaz ama motor tarafından yavaş yavaş vuruntu sesleri artarak gelir, direk rektefiyelik olur. 3 .altında crx varsa 17 dk. gittiğinin farkına varmazsın.. 4.crx e biniyosan her araç senin denginmiş gibi hissedersin
    kadran sapması vs 7800 donuyoruz soguk 7200

Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne seninle nede sensiz şarkısının Crx için yazıldığını önceden Crx sahibi olmuş insanlar bilir Delsole biniyorum ama Crx in tadını vermiyor açık ve net

Daha önceden Crx e binmemişsen toplama işine hiç girme derim he illa ben Crx e binicem diyosan temiz düzgün kaza durumu az olan birine bi binmeye çalış ya oluyomuş binilebiliyomuş dersen al topla ama yok bu araba beni toplu olduğu halde bile canımı sıkıyor dersen hiç bulaşma

Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişeyi merak ettim siz sadece konuya muhalefet olasınız diyemi yoksa kendi düşüncelerinizi kabullendirmek için mi yazıyosunuz ? yoksa gerçekten bilgi paylaşımını mı almak istiyosunuz inanın tüm yazdıklarınızı okudum bi türlü karar veremedim

wat ken ay du sam tayms

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)