User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: crx restore etmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok temiz bi araç alsaydın sürekli bakımını yapsaydın aynı sorunlarla karşılaşıcakmıydın pekii?
    aslında başından beri diyorum sürekli bakım yapılan araç 230km ile bi 5 20d
    nin arkasından sellektör yapa yapa 17 dk gitse yatak saramı sarmazmı.. sence?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx restore edilecek yaşa geldimi 20li yaşlarda bi delikanlı diye biliyorum

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eRay41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında başından beri diyorum sürekli bakım yapılan araç 230km ile bi 5 20d
    nin arkasından sellektör yapa yapa 17 dk gitse yatak saramı sarmazmı.. sence?
    sarmaz niye sarsınki?belli bi süre sonra şişer yavaşlar zaten. şahsım adına konuşuyorum otobanda veya başka bi yolda 17 dk 230 la giden bi aracın arkasında gidemem zaten,gidecek olsam bile bu 520 d olmaz.kendi ayarımda bi araçla gazlarım oda zaten benim kadar basar sorun olmaz.

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx şişmez , birgün iyi birgün kötü gider ama gazlarken şişmez
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaanpoyrazoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crx şişmez , birgün iyi birgün kötü gider ama gazlarken şişmez
    anlamadım nasıl bi gün iyi bi gün kötü gider?

vti burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı prodorian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.
    arkadaşlar öğrenmek istediğim bir konuda desteğinizi istiyorum

bir arkadaşımda bir crx var 91 model kazasız. arkadaşım iinci sahibi 3 yıldır binmiyor araba yatıyor aracı alıp toplamak istiyorum fakat cesaret edemiyorum aracın üzerinde doch motor var 136 hp klimalı ve sunrooflu. fakat arkadaşımın çok akıllı bir arkadaşı sunroof su alınca komple yapıştırmış sunroofu. aracın kasa hatları çok düzgün yorumunuz ne olur bu konu ile ilgili?

parça bulabilirmiyim ?

maddi olarak beni üzer mi? daha önce topladığım 306 gibi tarumar edermi
    benim hondada calışan bi arkaşım agırda buldu crx toplayana kadar anası agladı cocugun bu işin içinde olmasına ragmen ama karar senin yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadım nasıl bi gün iyi bi gün kötü gider?
    crx ler böledir anlamsız ama böyle , günü gününe tutmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahırdamı?toplamaya diilde kokudan arındırmak için 5 sene geçer.bi insan aracı niye ahıra koyar ki?yada 15 sene yatmış aracı nasıl bekliyosun ki 15 sene gecikmiş bakım boya lastik döşeme bütün takozlar contalar cürümüştür,

mustafaa_akca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su konuya en mutakıp kısının syn saygıdeger kaan poyrazoglu oldugunu altını cızerek solemek ıstıorum..
    crx bilgisi ve tecrubesı cok kuvvetlı bır abımızdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarmaz niye sarsınki?belli bi süre sonra şişer yavaşlar zaten. şahsım adına konuşuyorum otobanda veya başka bi yolda 17 dk 230 la giden bi aracın arkasında gidemem zaten,gidecek olsam bile bu 520 d olmaz.kendi ayarımda bi araçla gazlarım oda zaten benim kadar basar sorun olmaz.
    şimdi crx 230 ile giderken 5,vites 7300 lü devirlerde olacaktır. red line 7200 dür, 7400 de kesiciye girer ama ısınınca şahit oldum bizzat 7800-7900 arası bi devirde kesti.. red line üstü bi devirde o kadar uzun süre gidebilecek bi crx bilen varsa yazsın.. (stock olarak) aslında soruların cevapları yazdıklarında var zaten. 1. yatak büyük ihtimal sarar. .2. belli bi süre sonra şişmez yavaşlamaz ama motor tarafından yavaş yavaş vuruntu sesleri artarak gelir, direk rektefiyelik olur. 3 .altında crx varsa 17 dk. gittiğinin farkına varmazsın.. 4.crx e biniyosan her araç senin denginmiş gibi hissedersin

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alır adam gıbı herşeyıyle toplar 1 kerede çıkarırsan hiçbişey olmaz. Ama once kaporta sora boya sora motor yaparım dıye o hevesle alırsan sen bırını bıtırene kadar diğerleri dizilir sonu gelmez. Ama emın ol 1 kere o virüsü kaparsan sittin sene o araca binmeden geçiremezsin hastalığını Crx bambaşka bişey.
    DR. OWL

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafaa_akca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su konuya en mutakıp kısının syn saygıdeger kaan poyrazoglu oldugunu altını cızerek solemek ıstıorum..
    dağılın beyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha yaşıt sayılırız eray diyim.eray yannış anlamada dediklerinden bişi anlamadım kaanında aynı şekilde bi iyi gider bi kötü gider dedi,sen 7200 kesici diyon 230 da 7300 olur diyon 17 dk öle gittim diyosun.bide bi araç 7200 de kesiyosa orda keser aksi bi durum yoksa(aksi durum 230 la giderken 3 cekmek gibi)(yada lpg)neyse dediğim gibi binmedim bilemem diyim fazlada uzatmıyım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx birgün 7200 de keser birgün 7500 de o gün keyfi nasılsa o dur kesicisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafaa_akca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estahafurullah
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dağılın beyler
    De get
    crx birgün 7200 de keser birgün 7500 de o gün keyfi nasılsa o dur kesicisi
    Aynen öledir , kadran şaşması dahil 7850

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde harbiden satılıklarda 3 liraya crx var antalyada olsa alırdım koyardım kapıya ama istanbuldan al getir üşeniyorum

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha d16a9 diilmi bunun motoru?ne olduda kuruttu sizi anlamadım ne sorun cıkarırki,babamın si 320000 de daha kapak acılmadı yağ bile yakmıyor.
    Maşallah..
    vallaha bukadar problemli honda modeli ilk defa duyuyorum cok entersan.
    Crx problemli bir araç değil yapılan işlemler işçilikler adam gibi olmadığı için bu sorunlar çıkıor karışısına milletin.. 5 liralık malde var 3 liralık malda var yaşınız benden büyük siz daha iyi bilirsiniz.
    madem bukadar parçası bol motoru honda sonuçta problemsiz niye 2 crx parası masraf yaptınız?
    vti alıp 1 vti parasıda masraf yapan çok kişide var..
    Crx sahibi olmak veya 90-91 model herhangi bir araba sahibi olmak ve onu gerçekten binmek için restore etmek isterseniz evet belki bir ev parası bile harcarsınız bu tamamen zevk..
    Edit.. : bir anda o parayı zaten bir araca kimse harcayamaz bende crx sahibi oldum genç yaşta belki incik boncuğu hesaplasam bende bir crx parası harcamışımdır.
    vallaha bravo2 kere motor yaptırsanız kırmadan.yağ pompası ana kol yatak honlama piston kapak işçiliği conta bir kerede boyatsanız bence o yaşta bi araç için normal olan şeyler bence 2 crx parası yapmaz.belki 10 tane hondam oldu cok horda kullandım düzgünde bir kere vtec de yüklemek için motor yaptırdım onun dışında daha motor açtırmadım ön takım bile yaptırmadım rot rotil dışında.vallaha entersan söylenenler.aynı araba si hiç sıkıntısı yok crx turşuyannışda anlaşılmasın crx im yok satmıyorumda akılda soru işareti kalmasın
    Crx turşu demen için fabrikadan çıkmış Sİ binmiş olman gerekiyor yada CRx gibi bir aracın yanından hiç geçmedin binmedin sürmedin
    o senin dediğin si'da vti'da bir crx etmez D16a9 denilen motor fabrika üretimi 130hp olan araç fabrikadan çıkmış 160 hp bir vti ile gazladığı zaman CRX sahibi herkes sonucu bilir.. CRX 3-4 dişli farkı demek istiyorum..
    cok dağınık araç alıp toplamak her araçta problemdir sadece crx de diil.düzgün bi arabanın ne eksiği problemi olurki?o yaşta sağlam kalan toplanıcak o özelliklerde araçmı var varsada cok azdır zaten.tamponu stop lambası yok diye problemli olucak diil.bunlar benim şahsi görüşüm tabii
    yukarda o kadar para harcanmaz diorsun bir crx parası şimdide her araçta problemdir diyorsun
    vallaha yaşıt sayılırız eray diyim.eray yannış anlamada dediklerinden bişi anlamadım kaanında aynı şekilde bi iyi gider bi kötü gider dedi,sen 7200 kesici diyon 230 da 7300 olur diyon 17 dk öle gittim diyosun.bide bi araç 7200 de kesiyosa orda keser aksi bi durum yoksa(aksi durum 230 la giderken 3 cekmek gibi)(yada lpg)neyse dediğim gibi binmedim bilemem diyim fazlada uzatmıyım.
    Kaan abinin dediği doğru bir gider bir gitmez crx çünkü elinin altında bir wideband olmaz ayarlarını adam gibi yapmazsın falan filanlar..
    7800 kesici devri var evet.. fan açtığı zaman 7200de kesiyor bu doğru
    ve ben kısa şanzuman varkende yokkende sürekli 200 üstü gittim bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ki
    Kaan Poyrazoğlu senelerdir tanıdığım abimdir Manevi maddi değeri çok büyük olan bir insandır beni çok uyarmıştır böyle kullanma die ama aldığım gün ilk arabam olup 1 sene boyunca ayağımı gazdan hiç çekmedim ama bakımlarınıda hiç aksatmadım 5'te orjinal şanzumanımla 230-240larda da çok ilerledim biraz daha gitsin die arabanın içinde arabayı bile salladık tepindik durduk motoru kıramadık
    91 model 62 binde hiç açılmamış motora sahipti

Bence bilmediğiniz araba hakkında yorum yapıp insanları aksi yöne çevirmeyin..
    Biz kendisiyle görüştük araç hakkında bilgide aldım aldığı parada arabada gayet güzel toplanabilir..
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etağfurullah yanlış anlamam, tecrübelerimi yazıyorum sen sordukça.. konuyu açan arkadaşta okuyan da bakan da herkez paylaştığı bilgilendirdiği sürece herkese faydası olur .. eminim crx i hiç böyle bilmiyordun.. anormal bi arac işte.. saygılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde harbiden satılıklarda 3 liraya crx var antalyada olsa alırdım koyardım kapıya ama istanbuldan al getir üşeniyorum
    istanbulda değil yaws araç , eskişehirde olması lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)