User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
257 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Siz olsanız?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şahsi fikrim sandık motora hiçbir müdahale etmeden standart halde s2000 e binmek.her hafta sonu cila yapıp gezinmek daha iyi gibime geliyor.bahar ve yaz kapıda iken.

hobby işi ise ki öyle ben s2000 kasası ve bence hassas olan motoru yerine ek veya eg kasa k24 boost yap derim.rollcage den yürüyenine kadar tam yarış arabası olur ki gırtlak sökülür hafifletilir ciddi makine olur.bir diğer konu ise bazı konularda değişikliklere gidebilirsin aracını yaptırıken.Onuda burdan yazmam uygun olmaz tepki almamak adına.

Birde şunu öğrendim asla kadran ve dyno paylaşmamak gerek sonra deneyecek araç sıkıntısı yaşanıyor.Full Spy Kalacak en son kafandaki denemeler bittikten sonra rakamsal veri paylaşmak gerek. Ben süre olayını sevmiyorum. Yanında makine ile sıkıp sonucu görme taraftarıyım.İnşallah bu durumların düzelir.Kolay Gelsin.

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet gercekten cok uzuldum dıyecek bırsey yok hevesini alamamıs olmak emınkı canını sıkan taraf ztn harcadıgın parada gozun olsa bastan harcamazdın ama harcamısken canını alamamak uzuyor ınsanı haklısın..

alttaki arkadasın yorumunuda alıntı yaparak bırsey yazmak ıstedım..arac o kmlerde yatak sarıyorsa tahmınımce avans,fazla ısı vb sorunlar yoktur..3 kere ust ustte pompa hatasıda yapılacagını zannetmıyorum..buyuk ıhtımal bosluklar ılgılı sorun olmustur dıye tahmın edıyorum ama taaa bu kdr uzaktan ınternet basından ulkemızde o kadar usta varken yaptıgım yorum ne kdr mantıklı bende bılmıyorum her zaman soylerım usta vıda sıkar,torklar ıs bence rektrefıyede bıtıyor..usta kendı kendıne element uydurup kıtapta yazanın dısında bır kuvvetle sıkamaz torklayamaz..yatak bosluklarının olması gereken deger aralıkları bellı,onada yorum yapamaz..ulkemızdekı rektefıye sektorunun basarısı asıl tartısılması gereken konu bence..yurtdısındakı rektefıye fırmaları ıle ulkemızdekı rektefıye fırmalarını bır tutamayız arac yaptırmadan once ustaya sorulması gereken soru rektefıyecıne kefıl mısın? arac bu kmlerde yatak sarıyorsa ve fatal bır hata yapılmamıssa rektefıye dısında sorumlu aramak yanlıs olur bence..arabayı saglıklı yapan %10 usta %10 parca %30 tuner ise %50 rektefıyedır bence...

bos blok alıp devam etmeyı dusunuyorsan yurtdısında balans ıslemını yaptırıp burda toplatmanı tavsıye ederım..erl bır rektefıye fırmasıdır,bızım ustalarımızdan farklı bır sekılde torklama yaptıklarını dusunmuyorum ama bızım rektefıyecılerden farklı balans,bosluk vs kullandıklarına emınım..karar ve yorum senın...

her arabasında sorun yasayan ustasında hata arıyor belkı haklılar ama bazende haksızlar ustalarında ellerinden birsey gelmeyen durumlar olabılıyor..sonucta muhendıs vs deıller..ulkemızde x fırmasında sorun yasayıp y fırmasına gıdenler oldugu gıbı aynı y fırmasında sorun yasayıp aynı x fırmasına gıdenlerde mevcut nasıl bır denklem ben cozemıyorum x fırmasımı ıyı y fırması mı? bazılarına gore x bazılarına gore y...bazılarına gore kullanıcı hangı fırmaya gıderrse gıtsın aklındakılerı eksıksız bır sekılde uygulatabılıyorsa onemlerı kendısı belırleyıp ustanın mudehale edebılecegı konuları mınımuma ındırıyorsa her fırmada basarılı olabılır bu denklemı cozen olmadı henuz daha uzun bır surede cozulmez gıbı

Erdem sana %100 katılıyorum. Çok güzel bir noktaya değinmişsin. Kesinlikle haklısın.. 2 defa motor yaptım eksiksiz ve hep aynı sorunlar.
    US Performance

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun Mehmet, yasadiklarin gercekten uzucu. Bir suru emek harcandi, bircok insan icin bir kac kelimeden ibaret olan ama esasinda inanilmaz bir cesaret isteyen kimi modlamalariniz oldu bu projede.

Yanliz gordugum kadariyla konu alttan alttan Peak Garage'a saplama konusu haline geliyor, gerek yok buna, guzel gozukmuyor, arkadaslar sizde buna mahal vermeyin.

Benim bir cikarim ya da kazancim yok Peak'ten, ama neden nicin nasilini yazmadan boyle ince ince ama aslinda herkesin gayet iyi anlayabildigi sekilde saplama yapan mesajlari cok uygunsuz buluyorum.

Ha sen konu acarsin, anlatirsin kendi agzindan boyle boyle soyle soyle diye, diger tarafta anlatir budur budur sudur sudur diye konu acikliga kavusur ama bu sekilde tek tarafli ince ince mesajlar dezenformasyondan oteye gitmiyor.

Varsa denecek birsey direk soyleyin, hem mevzu cikmasin hem ufaktan mesaj vereyim yapmayin, acik olun.

Lutfen bana "ben boyle birsey demek istemedim" deme, amac bu olmasaydi bile yazinin sonuna aracin garaj degistirdigini belirten bir cumle ekledigin zaman konunun buraya gelecegini bilmen gerekirdi.

Tekrar gecmis olsun, Turkiye'nin en guclu atmosferik s2000'inin bu kadar kisa surelerde kirilmasindan inan mutsuzluk duydum.

pekı sence neden daha once bişeyler olduğunda yazmadım tam dort kere canım yandı Typer ıle beraber benım amaçım laf sokma falan değil senınde su ankı muhtemel avuktlığı ustlenmem sebebın arabnın orda oluşu..

Uzulmuş olabılırsın benım adıma tesekkurler, ama ınsallah basıma gelenlerın %10 u bıle gelmez senın basına..

Durmus saat bıle gunde ıkı kere doğruyu gosterır oda zamnın marıfetı bız dort seferdır sansada olsa bır duzgun iş yapamadık..

Farkındaysan ilk postta bişey yazmışım

Bu konuda amacım hedef gostermek değil sadece içimi dokmek ve fikir toplamak..

ben sadece ıcımı doktum sabrım bu kadar dayandı ınşallah sende daha fazla sabır vardır hayranlıkla ızlerım...

Benım Serdar abı ıle bır sorunum yok yaptığı ıyılıklerı goz ardı edıcek kadar cahıl değilim ama olmadı ve her seferınde kesesı zarar goren benım bılmem anlatabıldım mi???
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gunumuz sartlarinda sert tune edilen araclarin, ikinci olarak kalmasi gerektigini dusunuyorum. kasa olarak da herhangi bir durumda maddi kaybin en az seviyede kalacagi bir kasa secilmeli. stabil olarak surekli gazlayan araba cok az sayida . bu kadar sert modifiye edilecek araba gozden cikarilabilir olmali ve sadece gazlama amaciyla sahip olunmali bence
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet gercekten cok uzuldum dıyecek bırsey yok hevesini alamamıs olmak emınkı canını sıkan taraf ztn harcadıgın parada gozun olsa bastan harcamazdın ama harcamısken canını alamamak uzuyor ınsanı haklısın..

alttaki arkadasın yorumunuda alıntı yaparak bırsey yazmak ıstedım..arac o kmlerde yatak sarıyorsa tahmınımce avans,fazla ısı vb sorunlar yoktur..3 kere ust ustte pompa hatasıda yapılacagını zannetmıyorum..buyuk ıhtımal bosluklar ılgılı sorun olmustur dıye tahmın edıyorum ama taaa bu kdr uzaktan ınternet basından ulkemızde o kadar usta varken yaptıgım yorum ne kdr mantıklı bende bılmıyorum her zaman soylerım usta vıda sıkar,torklar ıs bence rektrefıyede bıtıyor..usta kendı kendıne element uydurup kıtapta yazanın dısında bır kuvvetle sıkamaz torklayamaz..yatak bosluklarının olması gereken deger aralıkları bellı,onada yorum yapamaz..ulkemızdekı rektefıye sektorunun basarısı asıl tartısılması gereken konu bence..yurtdısındakı rektefıye fırmaları ıle ulkemızdekı rektefıye fırmalarını bır tutamayız arac yaptırmadan once ustaya sorulması gereken soru rektefıyecıne kefıl mısın? arac bu kmlerde yatak sarıyorsa ve fatal bır hata yapılmamıssa rektefıye dısında sorumlu aramak yanlıs olur bence..arabayı saglıklı yapan %10 usta %10 parca %30 tuner ise %50 rektefıyedır bence...

bos blok alıp devam etmeyı dusunuyorsan yurtdısında balans ıslemını yaptırıp burda toplatmanı tavsıye ederım..erl bır rektefıye fırmasıdır,bızım ustalarımızdan farklı bır sekılde torklama yaptıklarını dusunmuyorum ama bızım rektefıyecılerden farklı balans,bosluk vs kullandıklarına emınım..karar ve yorum senın...

her arabasında sorun yasayan ustasında hata arıyor belkı haklılar ama bazende haksızlar ustalarında ellerinden birsey gelmeyen durumlar olabılıyor..sonucta muhendıs vs deıller..ulkemızde x fırmasında sorun yasayıp y fırmasına gıdenler oldugu gıbı aynı y fırmasında sorun yasayıp aynı x fırmasına gıdenlerde mevcut nasıl bır denklem ben cozemıyorum x fırmasımı ıyı y fırması mı? bazılarına gore x bazılarına gore y...bazılarına gore kullanıcı hangı fırmaya gıderrse gıtsın aklındakılerı eksıksız bır sekılde uygulatabılıyorsa onemlerı kendısı belırleyıp ustanın mudehale edebılecegı konuları mınımuma ındırıyorsa her fırmada basarılı olabılır bu denklemı cozen olmadı henuz daha uzun bır surede cozulmez gıbı
    imzamı atarım

bence sıfır motor almak yerine ERL'den kırılan motor için bilgi ve hizmet alınabilirdi

alındıysa sıkıntı yok feh atar üstüne diğer motor hazır olana kadar üstünü açar cadde'de gezerdim

motor gelince adam akıllı ayar ve rodaj ile gazlamaya devam

sorun'u anladığım kadarıyla rektefiyeci ve yağlama'da sorun olabilir ikisini biraz daha titiz davranıp seçerseniz daha iyi olur kanısındayım

geçmiş olsun tekrardan ama mekanik sporda bu işler hep böyle ne yazıkki takma kafana pek fazla bende 5 bin liraya e21 aldım üstüne herhalde 10 bin gitti daha bişey yok dahada gidecek

arabanın üstüne 2-3 araba parası bile harcarsın önemli olan ders çıkarabilmek 110km'de yatak saran arabada senlik bişey yoktur bence acemi birisi değilsin ilk araban değil ilk yaptığın araç değil

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsi fikrim sandık motora hiçbir müdahale etmeden standart halde s2000 e binmek.her hafta sonu cila yapıp gezinmek daha iyi gibime geliyor.bahar ve yaz kapıda iken.

hobby işi ise ki öyle ben s2000 kasası ve bence hassas olan motoru yerine ek veya eg kasa k24 boost yap derim.rollcage den yürüyenine kadar tam yarış arabası olur ki gırtlak sökülür hafifletilir ciddi makine olur.bir diğer konu ise bazı konularda değişikliklere gidebilirsin aracını yaptırıken.Onuda burdan yazmam uygun olmaz tepki almamak adına.

Birde şunu öğrendim asla kadran ve dyno paylaşmamak gerek sonra deneyecek araç sıkıntısı yaşanıyor.Full Spy Kalacak en son kafandaki denemeler bittikten sonra rakamsal veri paylaşmak gerek. Ben süre olayını sevmiyorum. Yanında makine ile sıkıp sonucu görme taraftarıyım.İnşallah bu durumların düzelir.Kolay Gelsin.
    Ben de aynısını diyeyim diyeyim dedim ama doğru olmaz o şekilde söylemek belki.
    Aslında kendi verdiği örnek gayet açık. Dediği gibi DBS yapıldı davar gibi de gazlandı Maşallah'ı vardı. Belki bir de böyle denemek gerek.
    Ama herşeyde bir hayır vardır zaten bir s2000'e harcayacağın kadar para, emek, zaman, sabır harcamışsın. Bundan sonra bak keyfine sonra da sat gitsin. Kimseye kulak asma. O kadar para harcadı yürütemedi, yapamadı falan **kinde olmasın yani.
    Millet konuşur dilin kemiği yok sen keyfine bak başka çiçeklerin de tadına bak derim

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güneş bence polemik çıkartmak için uğraşma asıl hedefi sen gösteriyosun,serdar abi üzerine düşeni yaptı bana göre,bize çok kıyağı oldu kimse ona yada bilale,özgüne yada bi başkasına bişey demiyor adamın çöpe giden parası 1 s2k parası kadar ,adamın canı yanmış fikir alıyo sende tutmuş peak hedef diyosun,öyle bişey yok,neyin ne olduğunun farkındayız serdar abinin bize her zaman kıyağı olmuştur,biz eminizki oda memnun değil içinde bulunduğumuz durumdan onun için böyle şeylere gerek yok,şuan sadece napalımın derdindeyiz bi dükkan yada kişilerle problemimiz olsa gider yüzüne söyleriz

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güneş bence polemik çıkartmak için uğraşma asıl hedefi sen gösteriyosun,serdar abi üzerine düşeni yaptı bana göre,bize çok kıyağı oldu kimse ona yada bilale,özgüne yada bi başkasına bişey demiyor adamın çöpe giden parası 1 s2k parası kadar ,adamın canı yanmış fikir alıyo sende tutmuş peak hedef diyosun,öyle bişey yok,neyin ne olduğunun farkındayız serdar abinin bize her zaman kıyağı olmuştur,biz eminizki oda memnun değil içinde bulunduğumuz durumdan onun için böyle şeylere gerek yok,şuan sadece napalımın derdindeyiz bi dükkan yada kişilerle problemimiz olsa gider yüzüne söyleriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan s2k popüleritesi inanılmaz yüksek SUS s2k denilince de herkesin bi waoww düşüncesi oluşuyo yaptıklarınız maddi ve manevi yormuş gerçekten sizi standart motor halinde filtresi headerı egzozu üstünde satıp e92 m3 yada 4 çeker bir araç 996cTurbo ciddi yürüyecek makineler

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı sence neden daha once bişeyler olduğunda yazmadım tam dort kere canım yandı Typer ıle beraber benım amaçım laf sokma falan değil senınde su ankı muhtemel avuktlığı ustlenmem sebebın arabnın orda oluşu..

Uzulmuş olabılırsın benım adıma tesekkurler, ama ınsallah basıma gelenlerın %10 u bıle gelmez senın basına..

Durmus saat bıle gunde ıkı kere doğruyu gosterır oda zamnın marıfetı bız dort seferdır sansada olsa bır duzgun iş yapamadık..

Farkındaysan ilk postta bişey yazmışım

Bu konuda amacım hedef gostermek değil sadece içimi dokmek ve fikir toplamak..

ben sadece ıcımı doktum sabrım bu kadar dayandı ınşallah sende daha fazla sabır vardır hayranlıkla ızlerım...

Benım Serdar abı ıle bır sorunum yok yaptığı ıyılıklerı goz ardı edıcek kadar cahıl değilim ama olmadı ve her seferınde kesesı zarar goren benım bılmem anlatabıldım mi???
    Bu kadar adam konunu okumus, biride cikip dememis ki "arkadas alttan mesaj vermeyin delikanli gibi yazin" Bunu ben derim, tarzim bu. Kimi sever kimi sevmez bu kadar durust olmayi. Ben seviyorum gururda duyuyorum.

Bu yuzden bana avukat filan gibi laflarla gelme, Peak'te aracim yapiliyorsa parasinida veriyoruz di mi? Bir cikarim yok benim bu konudan. Kime karsi boyle bir hareket yapilsa onun icinde aynini yazarim. Ayiptir cunku ince ince mesajlarla birseyleri gostermeye calismak.

Sen buralara gelecek konuyu acmak icin canak tutarsan, yanlis yapiyorsun diyenlere "avukat" sifatini vurup kendini sutten cikmis ak kasik modeline sokamazsin. Bunu anca yeni jenerasyon yer, biz eski kaşarız bu alemde, yemiyoruz bunlari. Yenilerde yemesin diye yol gosteriyoruz. Bozulma.

Surda Peak Garage birseyi beceremedi kac kere arabam kirildi yazsaydin, hayirdir anlat dinleyelim derdim. Alttan alttan mesaj zorlayinca, bu sekilde yaklasacak degilim.

Hafta sonlari toplasip dondurulen dedikodularin bir tanesini Serdar'in yuzune soyleyebilecek olaniniz var mi? Bence yok, varsa da bugune kadar hic cikmadi...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .... bi dükkan yada kişilerle problemimiz olsa gider yüzüne söyleriz
    Geceksin bunu ibo, burda atarlanip gercek hayatta sut dokmus kedi modeli hemen herkes bu alemde. Istisnalarda kaideyi bozmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar adam konunu okumus, biride cikip dememis ki "arkadas alttan mesaj vermeyin delikanli gibi yazin" Bunu ben derim, tarzim bu. Kimi sever kimi sevmez bu kadar durust olmayi. Ben seviyorum gururda duyuyorum.

Bu yuzden bana avukat filan gibi laflarla gelme, Peak'te aracim yapiliyorsa parasinida veriyoruz di mi? Bir cikarim yok benim bu konudan. Kime karsi boyle bir hareket yapilsa onun icinde aynini yazarim. Ayiptir cunku ince ince mesajlarla birseyleri gostermeye calismak.

Sen buralara gelecek konuyu acmak icin canak tutarsan, yanlis yapiyorsun diyenlere "avukat" sifatini vurup kendini sutten cikmis ak kasik modeline sokamazsin. Bunu anca yeni jenerasyon yer, biz eski kaşarız bu alemde, yemiyoruz bunlari. Yenilerde yemesin diye yol gosteriyoruz. Bozulma.

Surda Peak Garage birseyi beceremedi kac kere arabam kirildi yazsaydin, hayirdir anlat dinleyelim derdim. Alttan alttan mesaj zorlayinca, bu sekilde yaklasacak degilim.

Hafta sonlari toplasip dondurulen dedikodularin bir tanesini Serdar'in yuzune soyleyebilecek olaniniz var mi? Bence yok, varsa da bugune kadar hic cikmadi...
    Güneşcim nasıl bır kaşar oldugun benı ılgılendırmez eskımısın yenımı bılmem? Senmı bana delıkanlılık oğretıyorsun?

At gozluğunu cıkar gel oyle yaz..İbo zaten gorusumuzu yazmıs amaçım laf sokmak olsa cok daha farklı yazarım anladınmı benı kendı kenıde Serdar ustada kredı kazanmk ıcın burda bole yazılar yazma komık olma..

Sana kızıp herseyı buraya yazacak kadar soguk degılım ben serdar ustaya bız adamın adını bıle anmamısken bu konuda sen kendı kendıne geldın yazdın

Senı ılgılendırmez onla benım muhabbetım ben ona cozum bulmama yardım edın demdım sadece hangı sekılde devam edıyım dedım sadece bunu anlaman gerek..

Benden kım ne ıstedıde almadım beden hep kırıldı o zman bu araba bırak taraf tutmayı kendıne prım yaptırmayı ok
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun.
    seni gerçekten taktir ediyorum. hedefine ulaşmak için her zorlukta kendini aşarak ilerliyorsun eminim bu zorlukta da bir çözüm bulup ilerleyeceksin. hırsın ve kendine güvenin hiç bitmesin çünkü başarıyı elde ettiğin zaman alacağın keyfin ve hazın tarifini bile yapamayacaksın. baş koymuş olduğun yolda sakın geri adım atma çünkü bu senin karakteristik özelliğin. şuana kadar yapmış olduğun herşeyden elde ettiğin tecrüben ikinci denemen de seni başarıya götürecektir.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstad herkes birşeyler söylemiş ilgiyle okudum. yürüyen bir araba istemişsin üstelik ilk olması için uğraşmışsın, denemişsin, emek, zaman, para... hepsi uçmuş gitmiş, gidip sandık motor almışsın. düşününce gerçekten ciddi paralar harcamışsın.peki neden olmadı? yazmamışsın bile ama seni bu kadar sıkıntıya sokanlar kimler? söylemek istememişsin ama başkaları da senin gibi yanarsa?

siz olsanız demişsin başlıkta ben olsam (s2k'yı satıp yada para ihtiyacı yoksa eğer keyif için sadece f/e/h'li motorla saklayıp) bilal abinin arabayı satılıkta gördükten sonra hiç risk almayıp bunların hiçbiriyle bir daha uğraşmadan alıp binerim. en azından bu sefer emek para zaman harcamadan çatır çatır gazlayabileceğin bir araba olur. tabi söylediklerim işin siz olsanız kısmı...

konuyu okuyunca gerçekten üzüldüm ne yaparsan yap inşallah bu sefer gönlünce ve hayırlısıyla olur herşey

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetcim eger 20bin bütçe varsa gözden de çıkardıysan ERL dolu blok ile devam etmek mantıklı, cnc head de olursa tadından yenmez birde emme manifoldunu custom polish yapma yani araçta yazılım dışında custom çalışma olmazsa daha sağlıklı devam edersin diye düşünüyorum, tabi hepsi bütçe ile alakalı, bende bazı konularda pişmanım keşke en başından ERL ile giriş yapsaydım diyorum.
    dip not olarak herkes eleştirilebilmeli diyorum, yani canı yanan adam sensin parayı basan sensin birde burda konu açtın diye fırça yiicek halin yok diye düşünüyorum.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad herkes birşeyler söylemiş ilgiyle okudum. yürüyen bir araba istemişsin üstelik ilk olması için uğraşmışsın, denemişsin, emek, zaman, para... hepsi uçmuş gitmiş, gidip sandık motor almışsın. düşününce gerçekten ciddi paralar harcamışsın.peki neden olmadı? yazmamışsın bile ama seni bu kadar sıkıntıya sokanlar kimler? söylemek istememişsin ama başkaları da senin gibi yanarsa?

siz olsanız demişsin başlıkta ben olsam (s2k'yı satıp yada para ihtiyacı yoksa eğer keyif için sadece f/e/h'li motorla saklayıp) bilal abinin arabayı satılıkta gördükten sonra hiç risk almayıp bunların hiçbiriyle bir daha uğraşmadan alıp binerim. en azından bu sefer emek para zaman harcamadan çatır çatır gazlayabileceğin bir araba olur. tabi söylediklerim işin siz olsanız kısmı...

konuyu okuyunca gerçekten üzüldüm ne yaparsan yap inşallah bu sefer gönlünce ve hayırlısıyla olur herşey
    Gunese sor o anlatır benım delıkanlılıgım yetmez yazmaya bılıyomusun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne priminden bahsediyorsun anlamiyorum? Iyi oku bak, parasini verip aracimi yaptiriyorum. Gordugun gibi prime ihtiyacim yok. Money talks.

Sen aklinca milleti zan altinda birakiyorsun, iki tane yandas toplayip forumda beni sindirmeye calisma bosuna.

Kendi aranizda toplaninca "serdarin yaptigi arabalarin hepsi kiriliyor" der, burada "biz serdara laf etmeyiz" dersiniz.

Sonra "sen mi ogreteceksin delikanliligi bize?"

Konuyu okuyan goruyor kim ne kadar delikanli, o yuzden sikinti yok Mehmet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmetcim eger 20bin bütçe varsa gözden de çıkardıysan ERL dolu blok ile devam etmek mantıklı, cnc head de olursa tadından yenmez birde emme manifoldunu custom polish yapma yani araçta yazılım dışında custom çalışma olmazsa daha sağlıklı devam edersin diye düşünüyorum, tabi hepsi bütçe ile alakalı, bende bazı konularda pişmanım keşke en başından ERL ile giriş yapsaydım diyorum.
    dip not olarak herkes eleştirilebilmeli diyorum, yani canı yanan adam sensin parayı basan sensin birde burda konu açtım diye fırça yiicek halin yok diye düşünüyorum.
    Abı her markadan blok alıp koyucaz bu gidişle bakalım bugun net noktayı koyucaz ınsallah su sandıgı bı teslım alıyımda bugun Fırcamı ))

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yere göğe sığdıramazdın ibrahim ustayı işler bozulunca bütün sırları ortaya döktün forumun ortasında biz en azından senin gibi yapmıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)