mehmet gercekten cok uzuldum dıyecek bırsey yok

hevesini alamamıs olmak emınkı canını sıkan taraf ztn harcadıgın parada gozun olsa bastan harcamazdın ama harcamısken canını alamamak uzuyor ınsanı haklısın..
alttaki arkadasın yorumunuda alıntı yaparak bırsey yazmak ıstedım..arac o kmlerde yatak sarıyorsa tahmınımce avans,fazla ısı vb sorunlar yoktur..3 kere ust ustte pompa hatasıda yapılacagını zannetmıyorum..buyuk ıhtımal bosluklar ılgılı sorun olmustur dıye tahmın edıyorum ama taaa bu kdr uzaktan ınternet basından ulkemızde o kadar usta varken yaptıgım yorum ne kdr mantıklı bende bılmıyorum

her zaman soylerım usta vıda sıkar,torklar

ıs bence rektrefıyede bıtıyor..usta kendı kendıne element uydurup kıtapta yazanın dısında bır kuvvetle sıkamaz torklayamaz..yatak bosluklarının olması gereken deger aralıkları bellı,onada yorum yapamaz..ulkemızdekı rektefıye sektorunun basarısı asıl tartısılması gereken konu bence..yurtdısındakı rektefıye fırmaları ıle ulkemızdekı rektefıye fırmalarını bır tutamayız

arac yaptırmadan once ustaya sorulması gereken soru rektefıyecıne kefıl mısın? arac bu kmlerde yatak sarıyorsa ve fatal bır hata yapılmamıssa rektefıye dısında sorumlu aramak yanlıs olur bence..arabayı saglıklı yapan %10 usta %10 parca %30 tuner ise %50 rektefıyedır bence...
bos blok alıp devam etmeyı dusunuyorsan yurtdısında balans ıslemını yaptırıp burda toplatmanı tavsıye ederım..erl bır rektefıye fırmasıdır,bızım ustalarımızdan farklı bır sekılde torklama yaptıklarını dusunmuyorum ama bızım rektefıyecılerden farklı balans,bosluk vs kullandıklarına emınım..karar ve yorum senın...
her arabasında sorun yasayan ustasında hata arıyor belkı haklılar ama bazende haksızlar ustalarında ellerinden birsey gelmeyen durumlar olabılıyor..sonucta muhendıs vs deıller..ulkemızde x fırmasında sorun yasayıp y fırmasına gıdenler oldugu gıbı aynı y fırmasında sorun yasayıp aynı x fırmasına gıdenlerde mevcut

nasıl bır denklem ben cozemıyorum x fırmasımı ıyı y fırması mı? bazılarına gore x bazılarına gore y...bazılarına gore kullanıcı hangı fırmaya gıderrse gıtsın aklındakılerı eksıksız bır sekılde uygulatabılıyorsa onemlerı kendısı belırleyıp ustanın mudehale edebılecegı konuları mınımuma ındırıyorsa her fırmada basarılı olabılır

bu denklemı cozen olmadı henuz daha uzun bır surede cozulmez gıbı