Bekliyorum hala, bankadan mesaj geldi işleminizle ilgileniyoruz, takip numaranız şudur diye.
An itibari ile tam 40 gün oldu Burak.
Zaten dosya masrafı iadesi derseniz zorluk çıkarıyorlar.
Bu arada luzenim akbank da operasyon müdür, ona sordum o da 1 milyarın altını uğraşmamak için veriyoruz hemen dedi.
Aynı şekil bi bayan arkadaşım halkbank da memur o da 500 liranın altını direk ödediklerini üstünü avukata yolladıklarını söyledi.
Bu arada yeni başvuracaklara tavsiye, hakem heyetinde ki dayılar genel olarak isteksiz davranıyorlar ve geleni geri yolluyorlarmış (başvuryonz ama bişi çkmyo habernz ola vs gbi laflarla) sakın onlara aldırış etmeyin dilekçeyi doldurup verin.
[QUOTE=RottingChrist;
bu arada senin aldıkların nekadar sürede sonuçlandı? dilekçeyi verdiğinde durumunu nerden nasıl takip edebiliyorsun?[/QUOTE]
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. E-Devletten vs. verdiğimiz dilekçenin ne aşamada olduğunu gördüğümüz bir yer var mı? Benim 6 ay oldu ne eve kağıt geldi nede bankadan haber ne yapmam lazım tutar ise 2400 konut kredisi dosya masrafı ve yapılandırma ücreti.
arkadaşlar bankaya kredi hesap dökümünü almaya gittim. masraf iadesi için mi dedi evet dedim. bana aslı gibidir kaşelenmiş bi dekont verdi üzerinde işlem masrafı yazıyo karşısındada rakam. bu geçerlidir dimi hakem heyetine başvurmam için?
yeterli....
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık