User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
225 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 31 Mart Edirnekapı Şehitlik Konvoy ( Fotoğraflar Eklendi )

RTA58
    Misafir
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar yineliyorum. Bence buyuk bir etkinlik yapmak icin tarih cok erken.
    Tekrar yineliyorum.

Bu bir organizasyon degildir.

Arkadaslar arasinda yapilacak olan bir sehitlik ziyaretidir.

Amacimizim belli !

Sonucda istanbul trafigi, illaki yolda bayraklardan etkilenip pesimize takilan arabalar istemedende bir konvoy olusturacaktir

gokcen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben trakyadan gelmeyi düşünüyorum nerde buluşup hareket edilcek?parça parça olmasın ya derli toplu
    E-5 Cevizlibağ kenarında honda bayiliği önünde buluşucaz kalkışda oradan olucak.

Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar yineliyorum. Bence buyuk bir etkinlik yapmak icin tarih cok erken.
    Bir üniversite öğrencisinden anca bu kadar Haftayada sayı değişmicektir ondan sonraki haftada. Geç bile kaldık bence

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RTA58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar yineliyorum.

Bu bir organizasyon degildir.

Arkadaslar arasinda yapilacak olan bir sehitlik ziyaretidir.

Amacimizim belli !

Sonucda istanbul trafigi, illaki yolda bayraklardan etkilenip pesimize takilan arabalar istemedende bir konvoy olusturacaktir
    Konu basliginda bir organizasyon gibi gozukuyor ama nedense?

Madem arkadaslar arasinda, arkadaslariniza sms atsaydiniz, msnden yazsaydiniz, toplu mail atsaydiniz (daha bircok yol var) buraya konu acmak yerine? Buraya konu acmissiniz, iyi yapmissiniz fakat takdir ederimki; bu ses getiren bir ziyaret olacaksa, ileri tarihe planli olmaliydi, en az 15 gun oncesinden duyurmak gibi, yakin zaman zarfi icerisinde katilmak isteyipte katilamayacak kisilerinde katilmasini saglayabilirdiniz.

Allah dualarinizi kabul etsin. Madem ziyaret, icinden gelen herkes uygun oldugu zamanda ziyaretini yapar, duasini eder.

Son zamanlardaki haberlerden sonra basta uluonderimiz M. Kemal Ataturk olmak uzere butun gazilerimizin yurekleri, butun sehitlerimizinde kemikleri sizliyordur.

Alıntı gokcen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir üniversite öğrencisinden anca bu kadar Haftayada sayı değişmicektir ondan sonraki haftada. Geç bile kaldık bence
    Helal olsun, umarim yanki uyandiran ve bol duali bir ziyaret olur. Gonlumuz sizinle.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

gokcen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Time-R yorumun için teşekkür ederim. Ama MC toplantısı da 3 gün öncesinden haber veriliyor 20 araba oluyor. Forumun kıymetini biliyorum dediklerinide çok iyi anladım fakat tarih herkese uyamayabiliyor. Buraya açtım konuyu çünkü biz araba sevdalıları olarak yapıyoruz. Takıldığım detailng sitesinede yazdım buraya yazdım çünkü aktif olduğum takılmaktan zevk aldığım, insanlarını sevdiğim siteler bunlar. Duaların için çok sağol pazar günü bir alışveriş merkezinde gezmekten cok daha güzel bir buluşma olucak orası kesin Şehitliğin o temiz havası yeter

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Time-R yorumun için teşekkür ederim. Ama MC toplantısı da 3 gün öncesinden haber veriliyor 20 araba oluyor. Forumun kıymetini biliyorum dediklerinide çok iyi anladım fakat tarih herkese uyamayabiliyor. Buraya açtım konuyu çünkü biz araba sevdalıları olarak yapıyoruz. Takıldığım detailng sitesinede yazdım buraya yazdım çünkü aktif olduğum takılmaktan zevk aldığım, insanlarını sevdiğim siteler bunlar. Duaların için çok sağol pazar günü bir alışveriş merkezinde gezmekten cok daha güzel bir buluşma olucak orası kesin Şehitliğin o temiz havası yeter
    diğer sitelerde açtığın konulardan facebookta ki sayfaya katılanlar olmuyor mu ? arada bir yokluyorum çünkü fakat sayı pekte artmış değil

Schecter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer sitelerde açtığın konulardan facebookta ki sayfaya katılanlar olmuyor mu ? arada bir yokluyorum çünkü fakat sayı pekte artmış değil
    39 katılım var şuanda, bir okadar da belki diyen var. bende belki diyenlerdenim ama şimdiden kendimi gitmek için ayarlardım planlarımı yaptım. benim gibi olanlarda vardır. 40 araçda az değil bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çeşitli yayın kuruluşlarına etkinlikle ilgili mail attım arkadaşlar. tv kanalları ve gazeteler de orada olabilir. herkesin bilgisi olsun. bu pazar çok güzel bir pazar olacak.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kabul etsin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

EmreAygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durum nedir? kesin olarak toplanılıyor mu?
    ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreAygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son durum nedir? kesin olarak toplanılıyor mu?
    kesinlikle toplanıyoruz. son durumu facebook dan takip edebilirsin.

Edirnekapı şehitlik konvoyu | Facebook

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hepinizi kutluyorum, çok güzel bir buluşma olacağından şüphem yok. Türkiye sizinle gerçekten gurur duyacak
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

EmreAygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schecter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle toplanıyoruz. son durumu facebook dan takip edebilirsin.

Teşekkürler
    ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde bize abilik edecek biri olsa yetkililerden. dragger yapıyormuş genelde bu işleri ama meşguliyeti var sanırım.

edit ; arkadaşlar geleceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızı da facebook sayfasına davet ederseniz iyi olur.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,

Şehitlik ziyareti düşünceniz çok güzel, Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin.

Şevkinizi kırmak istemem ama bunu çok daha organize şekilde yapmak lazım, çok daha iyi hazırlanmak lazım...Bu şekilde çok fazla kitlelere ulaşamazsınız. Asıl amaç zaten şehitlerimizi anmak ve onlar için dua etmek ama böyle yozlaşmış bir ortamda kitlelere hitap etmek de önemli...

Misal 1. etkinlikte de iyi hazırlanmıştık ama 2. etkinlikte tüm Türkiye tvlerden gazetelerden sesimizi duydu. Tüm polis teskilatı Edirnekapıdan Bostancıya kadar motorlarıyla arabalarıyla hatta helikopteriyle bize eskortluk etti Tüm yolları kesti. Onlar da gurur duydu biz de polisimizle gurur duyduk. Yüzlerce araba binlerce insan bu organizasyonu kimsenin burnu bile kanamadan tamamladık.

Başta da söylediğim gibi Şehitlerimiz için birşey yapmanız çok güzel, alnınızdan öperim hepinizi ama böyle şeylerde sesinizi duyurmak, kitlelere hitap etmek şart...Polisle koordine olmak şart...

Neyse sonuc olarak bir cogunluk saglanmıs, Allah dualarınızı kabul etsin. Belki ilerleyen zamanda çok daha kapsamlı birşeyler yaparız. Yapmamız da gerekecek gibi görünüyor zaten memleketin haline bakılırsa...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

RTA58
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Şehitlik ziyareti düşünceniz çok güzel, Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin.

Şevkinizi kırmak istemem ama bunu çok daha organize şekilde yapmak lazım, çok daha iyi hazırlanmak lazım...Bu şekilde çok fazla kitlelere ulaşamazsınız. Asıl amaç zaten şehitlerimizi anmak ve onlar için dua etmek ama böyle yozlaşmış bir ortamda kitlelere hitap etmek de önemli...

Misal 1. etkinlikte de iyi hazırlanmıştık ama 2. etkinlikte tüm Türkiye tvlerden gazetelerden sesimizi duydu. Tüm polis teskilatı Edirnekapıdan Bostancıya kadar motorlarıyla arabalarıyla hatta helikopteriyle bize eskortluk etti Tüm yolları kesti. Onlar da gurur duydu biz de polisimizle gurur duyduk. Yüzlerce araba binlerce insan bu organizasyonu kimsenin burnu bile kanamadan tamamladık.

Başta da söylediğim gibi Şehitlerimiz için birşey yapmanız çok güzel, alnınızdan öperim hepinizi ama böyle şeylerde sesinizi duyurmak, kitlelere hitap etmek şart...Polisle koordine olmak şart...

Neyse sonuc olarak bir cogunluk saglanmıs, Allah dualarınızı kabul etsin. Belki ilerleyen zamanda çok daha kapsamlı birşeyler yaparız. Yapmamız da gerekecek gibi görünüyor zaten memleketin haline bakılırsa...
    iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Söylediğiniz herşeyin farkındayız ama bu seferlik bu şekilde önceki organizasyona oranla daha küçük bir konvoy ile en azından forum içinde ve kendi çevremizde bir duyarlılık yaratmamız bile bizim için çok büyük bir artıdır.

Daha önce bu tarz organizasyonları düzenleyen forum sakinlerine artık ciddi anlamda bir organizasyon yapma zamanının geldiğini hatta geçtiğini söylemiş olduk.

En kısa zamanda profesyonel bir organizasyon bekliyoruz.

Şimdiden gelecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka yapmıyorsunuz dimi böyle bir organizasyon buluşma yeri honda cemimi seçtiniz? hiç buluştunuzmu hiç orda daha önce? 10-15 arac tan fazla geldimi nereye sığışıp insanları rahatsız etmeden nasıl anayola yola cıkış yapıcaksınız acaba? ki gecen seferki gibi olursa değil cem vatan bilgisayara. kadar yer ayarlamanız lazım ayrıca gerekli izinler alınmalı polis koordinasyonu şart vesaire. Yani prof. bir işlem gibi görünmüyor şu şuan kargasa olur yol acabileceği sonuçlar amacı gölgede bırakır...

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah dualarınızı kabul etsin. Çok ani oldu bence, iki hafta aralı açılsaydı konu belki daha fazla kişi toplanabilirdi. Ama inşallah tahmin ettiğinizden çok daha fazla kişi gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emniyetten izin alındı mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar daha fazla kişi için sizinde yardımlarınız gerekiyor.

facebookta ki bu sayfayı arkadaşlarıızla paylaşarak yardımcı olmuş olursunuz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)