Konu basliginda bir organizasyon gibi gozukuyor ama nedense?
Madem arkadaslar arasinda, arkadaslariniza sms atsaydiniz, msnden yazsaydiniz, toplu mail atsaydiniz (daha bircok yol var) buraya konu acmak yerine? Buraya konu acmissiniz, iyi yapmissiniz fakat takdir ederimki; bu ses getiren bir ziyaret olacaksa, ileri tarihe planli olmaliydi, en az 15 gun oncesinden duyurmak gibi, yakin zaman zarfi icerisinde katilmak isteyipte katilamayacak kisilerinde katilmasini saglayabilirdiniz.
Allah dualarinizi kabul etsin. Madem ziyaret, icinden gelen herkes uygun oldugu zamanda ziyaretini yapar, duasini eder.
Son zamanlardaki haberlerden sonra basta uluonderimiz M. Kemal Ataturk olmak uzere butun gazilerimizin yurekleri, butun sehitlerimizinde kemikleri sizliyordur.
Helal olsun, umarim yanki uyandiran ve bol duali bir ziyaret olur. Gonlumuz sizinle.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Time-R yorumun için teşekkür ederim. Ama MC toplantısı da 3 gün öncesinden haber veriliyor 20 araba oluyor. Forumun kıymetini biliyorum dediklerinide çok iyi anladım fakat tarih herkese uyamayabiliyor. Buraya açtım konuyu çünkü biz araba sevdalıları olarak yapıyoruz. Takıldığım detailng sitesinede yazdım buraya yazdım çünkü aktif olduğum takılmaktan zevk aldığım, insanlarını sevdiğim siteler bunlar. Duaların için çok sağol pazar günü bir alışveriş merkezinde gezmekten cok daha güzel bir buluşma olucak orası kesinŞehitliğin o temiz havası yeter
![]()
çeşitli yayın kuruluşlarına etkinlikle ilgili mail attım arkadaşlar.tv kanalları ve gazeteler de orada olabilir. herkesin bilgisi olsun.
bu pazar çok güzel bir pazar olacak.
![]()
kesinlikle toplanıyoruz. son durumu facebook dan takip edebilirsin.
Edirnekapı şehitlik konvoyu | Facebook
Arkadaşlar hepinizi kutluyorum, çok güzel bir buluşma olacağından şüphem yok. Türkiye sizinle gerçekten gurur duyacak![]()
birde bize abilik edecek biri olsa yetkililerden. dragger yapıyormuş genelde bu işleri ama meşguliyeti var sanırım.
edit ; arkadaşlar geleceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızı da facebook sayfasına davet ederseniz iyi olur.
Arkadaşlar,
Şehitlik ziyareti düşünceniz çok güzel, Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin.
Şevkinizi kırmak istemem ama bunu çok daha organize şekilde yapmak lazım, çok daha iyi hazırlanmak lazım...Bu şekilde çok fazla kitlelere ulaşamazsınız. Asıl amaç zaten şehitlerimizi anmak ve onlar için dua etmek ama böyle yozlaşmış bir ortamda kitlelere hitap etmek de önemli...
Misal 1. etkinlikte de iyi hazırlanmıştık ama 2. etkinlikte tüm Türkiye tvlerden gazetelerden sesimizi duydu. Tüm polis teskilatı Edirnekapıdan Bostancıya kadar motorlarıyla arabalarıyla hatta helikopteriyle bize eskortluk etti Tüm yolları kesti. Onlar da gurur duydu biz de polisimizle gurur duyduk. Yüzlerce araba binlerce insan bu organizasyonu kimsenin burnu bile kanamadan tamamladık.
Başta da söylediğim gibi Şehitlerimiz için birşey yapmanız çok güzel, alnınızdan öperim hepinizi ama böyle şeylerde sesinizi duyurmak, kitlelere hitap etmek şart...Polisle koordine olmak şart...
Neyse sonuc olarak bir cogunluk saglanmıs, Allah dualarınızı kabul etsin. Belki ilerleyen zamanda çok daha kapsamlı birşeyler yaparız. Yapmamız da gerekecek gibi görünüyor zaten memleketin haline bakılırsa...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Söylediğiniz herşeyin farkındayız ama bu seferlik bu şekilde önceki organizasyona oranla daha küçük bir konvoy ile en azından forum içinde ve kendi çevremizde bir duyarlılık yaratmamız bile bizim için çok büyük bir artıdır.
Daha önce bu tarz organizasyonları düzenleyen forum sakinlerine artık ciddi anlamda bir organizasyon yapma zamanının geldiğini hatta geçtiğini söylemiş olduk.
En kısa zamanda profesyonel bir organizasyon bekliyoruz.
Şimdiden gelecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Şaka yapmıyorsunuz dimi böyle bir organizasyon buluşma yeri honda cemimi seçtiniz?hiç buluştunuzmu hiç orda daha önce? 10-15 arac tan fazla geldimi nereye sığışıp insanları rahatsız etmeden nasıl anayola yola cıkış yapıcaksınız acaba? ki gecen seferki gibi olursa değil cem vatan bilgisayara. kadar yer ayarlamanız lazım ayrıca gerekli izinler alınmalı polis koordinasyonu şart vesaire. Yani prof. bir işlem gibi görünmüyor şu şuan kargasa olur yol acabileceği sonuçlar amacı gölgede bırakır...
Allah dualarınızı kabul etsin. Çok ani oldu bence, iki hafta aralı açılsaydı konu belki daha fazla kişi toplanabilirdi. Ama inşallah tahmin ettiğinizden çok daha fazla kişi gelir.
emniyetten izin alındı mı ?
arkadaşlar daha fazla kişi için sizinde yardımlarınız gerekiyor.
Edirnekapı şehitlik konvoyu | Facebook
facebookta ki bu sayfayı arkadaşlarıızla paylaşarak yardımcı olmuş olursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)