Konuyu takip eden bir yönetici olsaydı çoktan kroki vs ilk sayfada olur, konu başlığı değişirdiÖzel mesajda attım ama görmediler sanırım. Ben krokiyide yayınladım zamanı tarihide belirttim.Yani ciddiyet açısından gayet ciddi o konuda bir sıkıntı yok.
Facebook sayfasında gereksiz insan yok şu an,nerdeyse hepsi benim arkadaşım zaten. Facebook sayfası mı saçma sapan hareket yoksa gereksiz insanların gelmesimi,Türk bayrağınla arabasınla gelicek arkadaş gereksiz insansa orası size kalmış. Lütfen biraz daha dikkat edelim yazdıklarımıza,sonuçta gelse dahi Kİ şu anda sizin tabirinizle gereksiz insan yok,onlarada 2.vitesle takiple dediğinde rotasından şaşmıyıcaktır.
Yanlış anladın arkadaşım, böyle güzel bir konu açıp bizi organizasyona teşvik ettiğin için teşekkür ederim.
Benim demek istediğim, Böyle ciddi bir konunun adminler tarafından yardım edilip ciddiyetine yakışır bir organizasyon olarak başlığının düzeltilmesi ve açıklamalarının ilk sayfaya alınmasıydı.
Güne, saate ve krokiye konuyu baştan sona okuyan arkadaşlar rahatlıkla ulaşabilirler.
Yok görmediler,görmediklerini bilmeyen arkadaşlar olaiblir belirteyim dedim.Keşke ilk mesajda yazsa dediğiniz gibi daha güzel olur. Veya 31 Mart Edirnekapı konvoyu ile başlık değiştirilirse.
Arkadaşlar hepimizin için bu konvoy. Organizasyon değil karıştırmayalım. Sadece omuz omuza tek bir amaç için gelmiş topluluk ellerimizi açıp dua edicez.
Şu ana kadar yanlış şeylerde yazmış olabilirim biraz stres oldum.Kusurumabakmayın siz![]()
Beyler gun yaklasiyor.. anadolu ve avrupa yakasi olarak bulusma yerini ve saatini guncelleyelim ilk sayfaya yazalim.. mod arkadaslar yardimci olurlar..
pazar gunu gorusmek uzere..
Yanlayanı, Lasik yakanı, Egzoz bagırtanları döveriz olur biter.. Adam gibi yapalım konvoyumuzu ben 8 araba ve 30 35 kişiyle gelirim..
Dediklerimi dikkatle yazdım zaten. Oraya sırf modifiyeli araçlar toplanıyo diye gelen insanlar var bunu demek istiyorum. Türk bayrağını alan gereksiz gibi laflar ortaya atıp konuyu saptırmana gerek yok. Bu işte tecrübeli olanlar benim ne demek istediğimi anladı. Facebookta milyon tane gereksiz insan var. Bundan bahsettim.
enough ?
Daha burda böle yaparsak sıkıntı olur arkadşlar yanlış anlaşmalar olmasın ya. Pazar günü inş. havada güzel olurda etkinligi güzel güzel gerçekleştirmiş oluruz illaki oraya gelecek tecrübeli deneyimli Abilerimiz Arkadşlarımız yol göstericeklerdir![]()
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
pazar günü en yüksek 21 derece sayfada gözüküyor. hava güzel olacağa benziyor. şu adminler organizasyon becerisi olan arkadaşlarda yardım etse güzel olcak... lakin hiçbiri ilgi göstermemiş.
arkadaşlar adminlerden birşeyler bekliyorsunuz ama forumyönetimin aldığı bir karar var organizasyon yapmıyorlar. o yüzden yeni bir konu açalım. güzelce herşeyi birinci mesaja ve başlığa yazalım. o şekilde toparlanır herşey merak etmeyin zaten gelen gelecek.![]()
Yalnız böyle organizasyonlar için izin vs alınıyor diye biliyorum. Herşey tamammıdır yoksa tahminim, izinsiz gösteriye girer diye hemen dağıtırlar konvoyu vs yi. O zamanda üzücü olur.
Bu izin meselesini nasil yapicagimiza dair bilgili veya daha once yapmis olan arkadaslarimiz abilerimiz var ise buraya yazip bize yol gosterirlerse seviniriz.
Site yonetiminden istedigimiz organizasyon yapmalari degil sadece grup ismini degismesi ve konuyu duzenlenebilir hale getirmeleri.
Sonuc olarak burasi bir site, yonetim kendi icinde organizasyon yapmama karari alip kendini herhangi bir sorumluluk altina sokmak istemeyebilir, buna saygi duyulur fakat daha once bu gibi organizasyonlari yaptigi icin adminlerden ve abilerimizden sadece bize yol gostermelerini istiyoruz.
Bunun disindaki organizasyonu ve sorumlulugu ustlenmek isteyecek benim gibi sitemizden arkadaslarimiz ve abilerimiz olacaktir.
Anil Ercan arkadasimiza destegi icin tesekkurler ama kavgalik dovmelik bir olayi hicbirimiz onaylamayiz istemeyiz.
Konvoyun amacina aykiri birsey olur.
Ben sahsen yeterli katilim olursa kiz arkadasimi da alip gelmek isterim.
Aslan gibi gideriz aslan gibi geliriz. En ufak bir problemin bile yasanacagini dusunmuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)