iki tarafada hayırlı olsun alana kazasız belasız kullanmak satana da paranın hayrını görmesi dileğiyle
biz accorddan vazgeçemeyenler f serisi için yapacaklarınızı merakla bekliyoruz ...
iki tarafada hayırlı olsun alana kazasız belasız kullanmak satana da paranın hayrını görmesi dileğiyle
biz accorddan vazgeçemeyenler f serisi için yapacaklarınızı merakla bekliyoruz ...
Bu yaz bol roll videoları izlicez o zmn
iki tarafada hayırlı olsun
hayırlı olsun her iki tarafada. alan arkadaş bildiğim kadarıyla baya uzun süredir rs bakıyordu zaten. turnayı gözünden vurmuş resmen, orta doğu ve balkanların en iyi giden rs lerinden birihayırlısı olsun.
kadir abi sayende rslerin doğru mod ile neler yapabileceğini görmüş olduk. teşekkürler tekrar.
artık ankaraya gitmeye gerek kalmıcak![]()
Aalanada satanada hayırlı olsun.
Dr.ECU
Hayırlı olsun abi,neyse ki içimde kalmadı yanında roll videosu dahi çekmiştim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kadir abi evladı yolcu etme vakti gelmiş sonundayeni sahibine de kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
rs te ıstye gıttı sapancadakı roll bulusmlarıda bıttı galıba(
ıkı tarafada hayırlı ugurlu olsun...
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Hayirli olsun Istanbula baya renk katacak katil RS
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık