User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
196 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: i-DTEC dizel motor Türkiye'ye geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda önce düzgün bi çift kavrama yapsın.
    şanzıman olmadan motorun kralını yapsan faydası yok.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizlerde de bu segmentte sedan kültürü yok zaten, o yüzden gerek görülmemiştir bile.

Ayrıca bu arabaların sedanı ile HB'i aynı şaseyi paylaşmıyor mu?
    Ezelden beri bu böyle değil mi ?
    En fazla arka kısmında fark olur diye düşünüyorum, burun kısmında o kadar ne fark olabilir ki ?
    aynen öyle tamamen kültür olayı HB avrupada başşta UK de herzaman daha çok tuttu hondanın 96-97 civic euroda 5 kapı HB idi yine mesela onu üretirken japonyada o aptal kasayı 4 kapı üretip adını domani koymuşlardı şaseye gelince UK de üretilen concerto-rover220 ile kanka idi motoru ise fransa pazarı için üretilen motorlar olan d14a1 Dual CV carblar montajlanmıştı üst verisonlarında d16a9 a6 çıkıyordu ama... oda direkt 5 kapı hatcback idi şase roverdı ağırlıklı olarak motorlarda honda yürüyende honda... bu yeni kasa civic hb ye gelince çok ayrı bir şase japonyada ve amerikadaki civic sedanla alakası yok hiç... roverlada alakası olmayan bir şase tamamen uk mühendisleri ve japonların azcık mınjıklamasıyla ortaya çıkan bir şase... yani EF EK EG gibi dğeil önü aynı arkasıda aynı sadece biraz uzun dğeiller yani bunlar tamamen ayrı bir sınıf bu kasa
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çift kavramasıda geliyor hondanın yakın zamanda, merak etmeyin turbo benzinlilerde gelecek... daha küçük dizel motorlarda geliyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çift kavrama dediğimiz şanzımanlarında bu tip aile araçları için gereksiz maliyeti arttıran ve karmaşık sistemler olduğunu düşünüyorum BMW nin zf şanzımanı gibi gayet yeterli şanzımanlarda var piyasada. güçlü spor araçlar için tamam ama polo da filan gereksiz görüyorum şahsi fikrim.

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle tamamen kültür olayı HB avrupada başşta UK de herzaman daha çok tuttu hondanın 96-97 civic euroda 5 kapı HB idi yine mesela onu üretirken japonyada o aptal kasayı 4 kapı üretip adını domani koymuşlardı şaseye gelince UK de üretilen concerto-rover220 ile kanka idi motoru ise fransa pazarı için üretilen motorlar olan d14a1 Dual CV carblar montajlanmıştı üst verisonlarında d16a9 a6 çıkıyordu ama... oda direkt 5 kapı hatcback idi şase roverdı ağırlıklı olarak motorlarda honda yürüyende honda... bu yeni kasa civic hb ye gelince çok ayrı bir şase japonyada ve amerikadaki civic sedanla alakası yok hiç... roverlada alakası olmayan bir şase tamamen uk mühendisleri ve japonların azcık mınjıklamasıyla ortaya çıkan bir şase... yani EF EK EG gibi dğeil önü aynı arkasıda aynı sadece biraz uzun dğeiller yani bunlar tamamen ayrı bir sınıf bu kasa
    Teşekkürler bilgiler için.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çift kavrama dediğimiz şanzımanlarında bu tip aile araçları için gereksiz maliyeti arttıran ve karmaşık sistemler olduğunu düşünüyorum BMW nin zf şanzımanı gibi gayet yeterli şanzımanlarda var piyasada. güçlü spor araçlar için tamam ama polo da filan gereksiz görüyorum şahsi fikrim.
    çift kavramayı Honda zaten büyük hacimli ve spor modellerinde kullanacak. Büyük ihtimallede Hacimli hybrid motorlu + dsg şanzımanlı olacaklar... küçük araçlarındada CVT yi kullanmaya dvm edecekler....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt tüketimi , emisyon vs vs bi çok neden daha var?

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu forumda çok gülüyorum ya sonra tech bölümünde neden geyik oluyor diyorlar....
    komançero garage

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni dizel motor 4 kapı civic lere sığmadığı için takamamışlar yoksa takmayı denemişler ikincisi civic lpg modellerinin motor içi normalinden farklı yani araba banttan çıkıp şurdan 10 tanesine tüp takalım değil herkez yanlış biliyo kapak yanma odası sübaplar lpg ye göre dizaynı yapılıyo .
    bu komik olmamışmı biraz

videolar bölümünde öyle yada böyle fiat 500 e lambo motoru sokan varken koca fabrikamı sokamıycak
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu forumda çok gülüyorum ya sonra tech bölümünde neden geyik oluyor diyorlar....
    komik olan honda nın durumu mu?
    yoksa çift kavrama yapmaması mı,
    yoksa şanzımanla motor arasında olan ve ciddi şekilde sorgulanması gereken ayarsız ilişki mi?
    ya da motorların bi krallığının olması ve aralarından bi kralın seçimle iş başına gelmesi mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olan honda nın durumu mu?
    yoksa çift kavrama yapmaması mı,
    yoksa şanzımanla motor arasında olan ve ciddi şekilde sorgulanması gereken ayarsız ilişki mi?
    ya da motorların bi krallığının olması ve aralarından bi kralın seçimle iş başına gelmesi mi?
    komik olan dsg kullanan birinin honda kadar sorunsuz otomatik şanzıman yapan bir firmaya *** atması. hondanın hangi motoru ile şanzımanı arasında ayarsız bir ilişki var? ve sen bunun tespitini nasıl yaptın? senin eğitimin nedir? hangi mühendislik fakültesini bitirdin? mesela mekatronik konusunda derecelendirilmiş bir makalen filan varmı?

japon arabaları tr'ye ilk girdiğinde ben 17-18 yaşında filandım. sanayideki ustalar "aman uzak doğu arabası alınmaz diyorlardı" trajikomik dimi..
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olan dsg kullanan birinin honda kadar sorunsuz otomatik şanzıman yapan bir firmaya *** atması. hondanın hangi motoru ile şanzımanı arasında ayarsız bir ilişki var? ve sen bunun tespitini nasıl yaptın? senin eğitimin nedir? hangi mühendislik fakültesini bitirdin? mesela mekatronik konusunda derecelendirilmiş bir makalen filan varmı?

japon arabaları tr'ye ilk girdiğinde ben 17-18 yaşında filandım. sanayideki ustalar "aman uzak doğu arabası alınmaz diyorlardı" trajikomik dimi..
    ben çok anlamıyorum, bilmediğimden yazıyorum.
    mühendis diplomam var ama mühendislikten anlamam.
    sadece almanyanın 2. dünya savaşından sonra Morgenthau Planı ile tarıma dayalı bi ekonomiye dönüştürülmesinin mümkün olmaması ve bunun üzerine gerçekleştirdiği sanayileşme atağı ile ilgili bi etkilenmişlik durumum olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben çok anlamıyorum, bilmediğimden yazıyorum.
    mühendis diplomam var ama mühendislikten anlamam.
    sadece almanyanın 2. dünya savaşından sonra Morgenthau Planı ile tarıma dayalı bi ekonomiye dönüştürülmesinin mümkün olmaması ve bunun üzerine gerçekleştirdiği sanayileşme atağı ile ilgili bi etkilenmişlik durumum olabilir.
    zaten milletçe mühendis dendiği zaman sadece almanları bildiğimiz için böyle oluyor. birazda tarih bilseydin keşke.

uzun lafın kısası hondacı olarak şunu itiraf edebilirim aracın dış görüntüsü bana göre berbat. kişisel zevktir o ayrı mesele..ama hondanın araçlarında o bahsettiğin aktarma organları sıkıntısı olmaz.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten milletçe mühendis dendiği zaman sadece almanları bildiğimiz için böyle oluyor. birazda tarih bilseydin keşke.

uzun lafın kısası hondacı olarak şunu itiraf edebilirim aracın dış görüntüsü bana göre berbat. kişisel zevktir o ayrı mesele..ama hondanın araçlarında o bahsettiğin aktarma organları sıkıntısı olmaz.
    tarih biliyorum aslında biraz, farkındayım yeterli değil, daha çok çalışacağım.
    bi de vw e mail atacağım.
    mal gibi yatmasınlar biraz argeye para yatırsınlar. dsg msg yalan işlerle uğraşmasınlar, otursunlar honda şanzımanı gibi sıkıntısız, sorunsuz sağlam bi şanzıman yapsınlar. ama 5 ileri olsun. oranlar da oyle kısa olmasın, az yaksın araba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoksa geçen hafta sen de mi YDS sınavına girdin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz pahalı.ancak motor çok başarılı bence
    308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @timucintt harbiden Hong Gong da mısın abi.. Honda bilgine hayranım..
    Asıl sancı uyandığında..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda

uçak yapan
    motorsiklet yapan
    yat ve yat motoru yapan
    robot yapan
    otomobil yapan bi firma.yaparsa en iyisini yapar bence

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaparsa en iyisini yaparlar felan boş laflar.. Yapıcaklar o zaman... Yurtdışı felan beni ilgilendirmiyor... Bu ülkede 1.6disel otomatik vw grubuna rakip olacak kaç tane şanzuman + motor kombinasyonu var? Artık otomatik vites standart donanım olmaya başladı bizim ülkemizde de...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)