User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: golden retriever ?

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi avcılarda çok detaylı bi veterinere bıraktım banyo yapılacak , tüğlerimiz kesilecek , aşılarımız olacak akşam veteriner bana telefon açacak hazır olduğunda gidip alıcam , sanırım arabaya alışkın değil , bagaja koyuyorum yolda salyalar akıtmaya başlıyor tam olarak bilemeyeceğim ama benim düşüncem korkudan olsa gerek çünkü çok hızlı nefes alıp vermeye başlıyor ama alışır hatta gazlamak falan isteyebilir Akşam eşime götürücem temiz bi şekilde gerekirse yalvarıcam evde beslemek için.

Merak ettiğim her şeyi sordum veterinere , tüğ olayı sağlık olayı çocuk için sakıncasını falan..

Parazit , kuduz aşıları vesaire gibi aşıları tam olduğu sürece çocukla beraber bile yatabilir dedi, hatta örnek olarak başka bir aileyi söyledi 1 yaşlarında 1 erkek ve 1 kız çocukları varmış köpeğide gördüm birlikte resimleri falan var yatıp kalkıyorlarmış sakınca yokmuş hadi hayırlısı şimdi Sıra Özlem'i ikna etmekte olmadı Anne var zaten yani her durumda köpek bizim

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi avcılarda çok detaylı bi veterinere bıraktım banyo yapılacak , tüğlerimiz kesilecek , aşılarımız olacak akşam veteriner bana telefon açacak hazır olduğunda gidip alıcam , sanırım arabaya alışkın değil , bagaja koyuyorum yolda salyalar akıtmaya başlıyor tam olarak bilemeyeceğim ama benim düşüncem korkudan olsa gerek çünkü çok hızlı nefes alıp vermeye başlıyor ama alışır hatta gazlamak falan isteyebilir Akşam eşime götürücem temiz bi şekilde gerekirse yalvarıcam evde beslemek için.

Merak ettiğim her şeyi sordum veterinere , tüğ olayı sağlık olayı çocuk için sakıncasını falan..

Parazit , kuduz aşıları vesaire gibi aşıları tam olduğu sürece çocukla beraber bile yatabilir dedi, hatta örnek olarak başka bir aileyi söyledi 1 yaşlarında 1 erkek ve 1 kız çocukları varmış köpeğide gördüm birlikte resimleri falan var yatıp kalkıyorlarmış sakınca yokmuş hadi hayırlısı şimdi Sıra Özlem'i ikna etmekte olmadı Anne var zaten yani her durumda köpek bizim
    Bravo hocam emeğinize sağlık kesenize bereket.. Büyük sevap işlediniz çok iyi bi arkadaş olacaktır..

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 aylık iken almıştım bende golden 8 aylık iken kayıp oldu bir arkadaşımın evine gitmiştim bahçede dolanıyordu ne oldu bilmiyorum çalındı mı kaçtı mı bir daha bulamadım duygulandım resmen Allah sizden razı olsun çok büyük bir sevap işlediniz biraz zaman geçirin birlikte ne olursa olsun hiç ayrılmak istemeyeceğiniz biri olur hayatınızda
    kayıp olmadan bir kaç gün önce çekmiştim fotoğrafını.
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eveeet bütün aşılar yapıldı tüğler kesildi temizlik yapıldı ve en önemlisi eşim sanki olur der gibi çok tepki göstermedi sanırım bu iş oldu

15 gün sonra banyo olucak bugün köpükle temizlendi aşı olduğu için banyo yaptırmadık 15 gün sonra daha temiz olacak inşallah

işte LOST'un yeni hali

ed6502
    Misafir
    cok tatlı bir golden bakabilirsenız bakın bakamazsanız ıyı bildiğiniz birine verin akıbelı bellı olsun konuyu sonuna kadar okumadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)