User Tag List

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
324 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim mahkemeyemi vericen avukatamı vericen ver de burda konu açmakla bişey geçmez he adamın yaptığı yanlışmı git şikayetçi ol 3 4 ay sonra adama mahkeme kağıdı gitsin.Burda olayı büyüterek elindeki arabayı ne kadar kötü reklam yaptığını da unutma 2 gün sonra sattığında bu forumdan kimsenin o arabayı alacağını düşünmem benim gözümde araba 10 defa pert olmuş gibi şu anda.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nane limon iç geçer

AHMET
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nane limon iç geçer

AHMET
    ahahahahahahah senin ben

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler burda birbirinize akıl oyunu yapmaya gerek yok,bu araç sorgulamarda soruldumu?soruldu.herşeyi yazıldımı?yazıldı. Faruk ta her sorgulamaya sürekli giren okuyan faal birisi,burda ben bilmiyodum demen yalan olur.kimse yanlışı savunmasın arabacı adamsınız bilmiyodum haberin yok demek alenen yalan.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler burda birbirinize akıl oyunu yapmaya gerek yok,bu araç sorgulamarda soruldumu?soruldu.herşeyi yazıldımı?yazıldı. Faruk ta her sorgulamaya sürekli giren okuyan faal birisi,burda ben bilmiyodum demen yalan olur.kimse yanlışı savunmasın arabacı adamsınız bilmiyodum haberin yok demek alenen yalan.
    anlatma gerçekleri burda. sonra karı gibi dedikodu yapıyorlar derler. nede olsa bazı insanlar ağzıyla konuşamıyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce yazdıklarımın haricinde bahsi geçtiği için şurasını da açıklayalım;
    Bagaj taban halısını kaldırdı " abi stepne" dedi bende bunlarda stepne yok bagajıdaki kutuyu göstererek "burda kutusu bulunan tamir kiti ile çıkıyor, ancak zamanı geçtiği için tüplerini de ben attım ama yakında satan bir yer var 10 liralık bişey satın alabiliriz sıkıntı değil dedim.

Yine söylüyorum aracı aldım baktırdım ettirdim probleminin olmamasına istinaden incik boncuk 4 lira yakın para harcadım, eğer bahsedilen birşeyini o zaman biliyor yada fark etmiş olsaydım para harcamanın aksine ayıplarını belirterek aldığımın bir miktar düşüğüne verip elden çıkartırdım.

Benim bu konudaki samimiyetime inanın inanmayın ben kendimden eminim gönlüm rahat alnım ak zerre şüphem yok.

Hadi sen bunları öğrendin biz seninle iki kardeş gibi konuştuk ettik zaman geçirdik eğer aracının problemini çözmek istiyorsan hiçbir soru işareti tereddüt olmadan beni araman lazımken neden forumdan çözmeye çalıştın. Sanki sen beni aramışsın durumu söylemişsin de ben seni siktir etmişim gibi bir tavıra girmişsin ben senin mesajlarını yada forumdaki konularını takip etmek zorundamıyım, bu durumda kim olsa benim yaptığımı yapar bi lafa bakar bi söyleyene bakar kararını verir. Ben ilklerde vakit bulup konuları tam olarak okumadığım için sorununu çözmek mağduriyeti azaltmak maksatlı yine bir teklifte bulundum , sonra sen yine dediğim dedik çaldığım düdük takılınca bende vakit ayırıp komple konuyu okudum ve senin bunu hak etmediğine karar verdim. Artık senin için hiçbirşey yapmam yapamam maalesef. Yine söylüyorum ben senin, benim üzerimde bir hakkın kaldığına inanmıyorum helal et etme benim gönlüm kalbim rahat senin yada başkasının ne düşündüğü inan beni ilgilendirmiyor artık.

Dğer sattığı araçlar dediniz 3.sü nü anlayamadım ?

VTI hakkında yazılanlara gelince;
    Ben o aracı %90 ı "0" markalı yada orjınal olmak üzere binme niyetiyle büyük heveslerle toplattım hiç bir kuruştan kaçmadım milletin yürüyen vtı sattığı parayı ben o araca yatırdım hani maksat alıp satıp para kazanmak ticaret yapmak ya ondan ben böyle yaptım enayi gibi herşeyin en iyisini almaya özen gösterdim. Sonra araç rodajdayken Recep talip oldu ben yine ne var ne yok ne aldım ne koydum hepsini liste liste verdim.

Ama rektefiye ve usta beceriksizliğinden dolayı araç daha 1. ayı gibiyken yatak sardı. Bu konuda benim suçum ne ? bloğun kapağın durumunu anlayacak rektefıyecı ben degılım yada içinde benim almama rağmen montajını yapmadıkları yağ jetlerinin olmamasının sebebi de ben olamam dimi. Ki bu sonradan yapılmış birçok arabanın hatta birçoğumuzun başına gelmiş birşeydir kimse işkembeden atmasın, arabası yapılıp yapılıp kırılan mağdur olan birçok arkadaşımız vardır.
    Şimdi siz o aracı Savaş abi ye yaptırdınız çıktığından beri sorunsuz kullanabiliyormusunuz yada birşey olmayacsağına dair Savaş abi buna garanti mi veriyor kimse buna hak vermez.

Benim özellikle bilerek isteyerek bozuk kırık kazalı ayıplı vs. araba sattığımı iddia eden arkadaşlarım kendilerini mevcut ilanlarını kontrol etsinler ellerini vicdanlarına koyup tekrar düşünsünler.

Velhasıl benim bu konuda konuşacağım yazacağım hiçbirşey kalmamıştır, ben kendimden helalimden zerre tereddütüm yok kimsenin doğrusuna yanlışına söylicek lafım yok buna benim ihtiyacım yok, atan tutan fikir yürüten mi haklı, bizzat yaşadığını paylaşan mı haklı muhasebesi teredütü olanı bağlar.
    Bundan başka tek bir mesaj yazmam bu konuda.
    Sen şaşirmişsin ya yine yuvarlak sozler yine zeytin yagi. bi mal satacaksin
    Satdigin malda ikinci el mazeme kullanilmis oda cop sonra ben bilmem
    Usta oyle yapmis, usta kim amcanin oglu ya milleti salak yerine
    Koyma bunun ahireti var ama anladigim kadariyla senin icin
    Bi onemi yok
    EV VTEC

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatma gerçekleri burda. sonra karı gibi dedikodu yapıyorlar derler. nede olsa bazı insanlar ağzıyla konuşamıyor.
    maalesef,agız .öt kadar olunca...

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama 2006 corsa almıştım satıcı boyanan ve değişey parcaları söyledi ok dedik satışı yaptık sonra bi mesaj atalım dedik hop 5664 bize geri döndü araç pert aractan anlarım ama pert olup olmadıgını bilemem bahçelievlerdeki galericiye hocam araç pert bunu söylemedin nasıl olcak şimdi hiç bişey olmaz satış yapıldı ok işin içine haydarı soktuk ve 1.000 lira hesaba iade şehsen bende insanlara güvenirim ama şu olay benim başıma gelseydi vay haline zaten bizim semtteymiş hiç ugrazmazdım saygılar!!!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nokta olmus

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla beyler bu ıs yas. bız antalyadan colt almaya gıttık. araba bılgımız dahılınde baktık. kazasını bılıyorduk onu bılerek gorerek almaya gıttık. baktık araba bızım tahmın ettıgımızden duzgundu kasa olarak. motoru kontrol ettık yuzeysel olarak ufleme yok yag dumanı yok tamam dedık. yola teste cıktık ama hıc 3 u bıtırıp gıtmek olmadı sanayı ıcınde. 1 2 dıp 3e atıp bıraktık. aracın motoru ne durumda dedık? satan sahsıyet bıze abı 10 k km olmadı servıste yapıldı dedı.ıyı ozaman dedık... satısı yaptık.. daha antalyadan tam cıkıs noktasında onumuzu bos bulunca yapıstırdık 1 2 3 4 dedık 4 sonunda araba bı kesıldı 5 e attık yag lambası yanınca hemen kapattım kontagı... durduk kenarda son kez bı mars yapıyım dedım. yaptık taka taka taka... dedım bu araba yatak sardı.. aydogdu garaja cektık aracı o an , sabah mustafa abı sagolsun actı motoru... oda ne servıste motoru yapıldı denılen araba megerse krangı ortadan bolmus, karterden kol cıkarmıs... abıler o krangı adanaya yollayıp bırlestırıp gerı alıp arabaya takmıslar yalan dolan toplamıslar... karterı kaynatıp boyamıslar felan guzel bı duzen yapmıslar... bız 1 2 sıkıp 3 te bırakınca 2 3 kez bısı olmadı ama uzuna kosunca salıverdı kendını... kı megerse bu aracın bu sekılde oldugunu antalyanın neredeyse hepsı bılıyormus sadece bızım cocuklara yalan soylenmıs sordurdugumuzda. abı araba ıcın ıyı dıyolar sıkıntısı yokmus servıste motoru yapılmıs dıye hbr aldılar... bızde alıp boyle karsılasınca olayın aslı cıktı meydana. kısacası arabayı bıza sapladı o arkadas 5 gun antalyada kaldık arabayı toplamak adına. zar zor krang bulduk, kol bulduk cıkma olarak conta bulamadık ustundekını boyadık ettık felan o sekılde topladık cıkma yag pompası cıkma yatak bulduk zar zor hallettık Mustafa abı sagolsun adamın hası bıze cok yarduımcı oldu... orda kalma masrafımız arabanın yapılma masrafı toplamda 4500 tl ye geldı tabı bu kırma olayı oldugunda actıuk telı kardes bu araba bole bole oldu bak makıne bu haldeymıs dedık... once tamam abıcım hallederız ederız vs den sonuca bakacak olursak 5 kurus para almadık fena kactı bıze... bıde araba ıstanbula gelınce sıfır yatak pompa conta vs sıparıs ettım geldı hepsı bıde onlar takıldı ıscılık yapıldı bıde onlara kacırdık 2000 tl kadar sonuc 6500 tl lık olduk... adama ne dedık ettık bqaskı yaptık felan ama nafıle gıren bıze gırdı....

velhasıl kelam farugu dolaylı olarak tanırım samımıyetım yoktur ama, bıle bıle bı araba cakma durumu yapacak karakterde bırı olmadıgını dusunuyorum, gıyabında konusan destek feren arkadaslarda sayılan sevılen arkadaslarımız....

subaru stı nıcklı arkadas bence soguk su ıcsın artık. zaten noter kagıdını ımzalamıssın bıtmıs daha hıc uztamaya gerek yok...

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay sadece subaru nickli arkadasa yapılmış olsa tamam hani insan dır insanın basına herşey gelir her iki tarafda dersini alır bu talihsiz olaydan deriz ama
    şimdi bu arkadasın eski sattıgı arabalardanda boyle bir durum çıkınca insan ister istemez önyargı oluşuyor satan arkadaşa karşı

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dava ile sonuç çıkmaz diyenler neye dayanarak diyorlar merak ettim.. Millet dolandırıcılıktan hapse giriyor .. Elinizde bir sürü mahkemeye sunabileceğiniz kanıtınız var.. Bir avukata en kısa sürede danışın.. Avukatlık ücretine kadar karşı taraftan tahsil edersiniz.. Aranızda çözmeniz belki en iyisi ama olmuyorsa da hak var hukuk var. Satıcı arkadaşta mahkemede savunmasını vermekte özgürdür bence bende magdurum demekle olmuyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dava ile sonuç çıkmaz diyenler neye dayanarak diyorlar merak ettim.. Millet dolandırıcılıktan hapse giriyor .. Elinizde bir sürü mahkemeye sunabileceğiniz kanıtınız var.. Bir avukata en kısa sürede danışın.. Avukatlık ücretine kadar karşı taraftan tahsil edersiniz.. Aranızda çözmeniz belki en iyisi ama olmuyorsa da hak var hukuk var. Satıcı arkadaşta mahkemede savunmasını vermekte özgürdür bence bende magdurum demekle olmuyor..
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

4.madde herşeyi anlatıyor sanki.

GÖRÜP BEĞENEREK ve bedelini tam ödüyerek teslim aldığını beyan eder.
    okusaydın anlardın neye dayanarak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okusaydın anlardın neye dayanarak...
    Sahibinden ilanında kazasız hatasız boyasız demiyor mu ? Arkadaş kayıt etmiş hepsini .. Bu sözleşmenin mahkemede çok fazla geçerli olacağını zannetmiyorum.. Tüketici mahkemelerinde yuzde 99 alıcı lehine sonuçlanıyor.. He yetmezse savcılığa dolandırıldım diye suç duyurusunda da bulunabilir. Bu herkesin yasal hakkı.. Ne siz avukatsınız nede ben en iyisi arkadaşın danışması mademki hak iddia ediyor. Yasa da maddelerde mutlaka bir açık vardır avukatın görevide bunu bulmaktır. Burdan yorum yapmakla çozulmuyor herşey..

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden ilanında kazasız hatasız boyasız demiyor mu ? Arkadaş kayıt etmiş hepsini .. Bu sözleşmenin mahkemede çok fazla geçerli olacağını zannetmiyorum.. Tüketici mahkemelerinde yuzde 99 alıcı lehine sonuçlanıyor.. He yetmezse savcılığa dolandırıldım diye suç duyurusunda da bulunabilir. Bu herkesin yasal hakkı.. Ne siz avukatsınız nede ben en iyisi arkadaşın danışması mademki hak iddia ediyor. Yasa da maddelerde mutlaka bir açık vardır avukatın görevide bunu bulmaktır. Burdan yorum yapmakla çozulmuyor herşey..
    sen sahibindende verilen bi ilanın noter satış sözleşmesinden daha geçerli olacağına inanıyormusun gerçekten hocam

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabayı en samimi kankan arkadaşın baban bile olsa adam akıllı baktırmadan alırsan sonuçlarına katlanırsın.

O yüzden alıcı %100 hatalı.Bu hatasının bedelini kendisi ödüyecek.

Bir daha araç alırken ne yapması gerektiğini biliyor artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılanda oyle denmıs, sen gıtmıssın arabayı baktırıp yada baktırmayıp almıssın noterde o kagıdı ımzalamıssın paranı vermıssın ıs bıtmıs....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen sahibindende verilen bi ilanın noter satış sözleşmesinden daha geçerli olacağına inanıyormusun gerçekten hocam
    Direk olarak onu delil sunamaz ama hakimde insan kararı verecek olan o. O ondan geçerli bu bundan geçersiz diye bir sıralama yok. Kimse durduk yere dava açmıyor hocam bazı şeylerinde yaptırımı olması gerek .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk olarak onu delil sunamaz ama hakimde insan kararı verecek olan o. O ondan geçerli bu bundan geçersiz diye bir sıralama yok. Kimse durduk yere dava açmıyor hocam bazı şeylerinde yaptırımı olması gerek .
    adam mahkemede derse arkadas geldı baktı begendı aldı, tersını nasıl ıspat etceksın_? konu cok uzadı cıdden. ıs ısten gecmıs bıtmıs. para verıp mal alıosan baktırcaksın sonuna kadar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)