olay yazılan gibi gerçekleştiyse eski sahibi umarım hatasını telafi eder. yazık gunah para kolay kazanılmıyor
sr20det...
Yazmıcaktım ama okudukca sasırıyor insan
Gökhan la yanı rc yi alanla 5-6 aylık bi tanısıklıgımız var benm aracımı almayı cok istiyordu hatta bana kapora gonderdi uzun bi sure aracımı onun için beklettim gecen hafta aracımı almak için istanbula geldi beni bekliyordu satıs için ben gidemedim yanına o sıra onunda farklı planı cıktı 5 aydır hayalını kurdugu aracı görmek bile nasip olmadan almaktan vazgecti geri dönmemek adına rc yi almıs ondan yenı haberim oldu.
Rc yi ben istiyordum hiç görmemiştim Faruk takas teklıf etmıstı cazip gelmıstı ufak düşük km temiz arac diye ama sonra arkadaslarımdan sordugumda bi kaç kişi cok temız gormedıklrını içlerine sinmediğini solemişti bende oyle vazgeçmiştim ama favorilerimde duruyordu aracımı satmıs olsam gidip bakıcaktım
bizde konustuk Farukla gumrukten aldıgını butun bakımlarını yaptıgını 2 parca boyası oldugunu ve baska sorunu olmadıgını solemıstı.
simdi bu konuda anlatılanlar ve sergilenen tavırı anlamakta güçlük cekiyorum
bu zamana kadar sürekli arabalarla ugrasan hasır neşir olan garajlarda takılan sürüyle usta tanıdıgı olan birisi nasıl olurda bilmiyordum der senin gözunden kactıysa bakımı yapan ustanındamı gozunden kactı arkadaslarınındamı gozunden kactı acıkcası iki tarafıda cok tanımıyorum ama bilmiyordum u samimi bi cvp olarak görmüyorum
araclarla bu kadar ilgili birisi bence o aracı arastrmıstır
Faruğu eski tanırım bir kaç yıl öncesinden bir iki ürün alış verişimiz olmuştu ve o zamandan bir hocanın makam şöförü olduğunu biliyorum.Bu alış verişte hatalar olduğu aşikar ama eminim orta nokta bulunacaktır çünkü benim tanıdığım Faruk çiğ bir insan değil.
"aracı inceledim, bu haliyle satın alıyorum" vs Tarzı kayıtlar sonradan farkedilen gizli ayıplar için dava açılmasına engel değildir.
demek istediğim kazalı kazasız farketmez satan ve alıcı arasında bi sözleşme olması. gider arabanın ağzına eder satıştan sonra bu bozukmuş deme hakkı vermesin diye bişey. sonuçta herkes internet ortamı forumlar falan böyle araç almıyor misal oto pazarı.
beyler ben 4000 lira zarar paramı istiyorum sadece. faruk kabul ederse aramızdaki herşey çözülecek, konuşuyoruz kendisiyle.
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Arkadaşlar ben kimseye yalan soylemedim lütfen azıcık düşünerek yazın , devletin memuru sadece polis de değil hiçbir zaman bunu avantaj gibi kullanip kendimi pazarlamadim biz arkadaşla mağduriyetlerimizi çözmek uzere görüşuyoruz herşey para değil sizde düşersiniz ayni gaflete yapmayın
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Arkadasim tek madur sen deyilsin ben bunlari okuyana kadar yaa tamam belki haklidir diyodum bizim senin gibi 3/5 milyar deyi 17 milyar maduriyetimiz oldu sifir toplanmis dedigi motor kople cop oldu bilog dahi deyistim 1000 km sonra gomlek erimis yag jeti yok piston yok ust kapak yok kople motor aldik topladik eger mahkeme olayi varsa bizde seninle davaci olmak isteriz ( hani su bu olay ikimizin basina gelmis gibi dusun bende senein kadar uzuldum dediya aynisini banada dedi )
EV VTEC
Hadi kazalı oldugunu bilmiyordu lpg takılmış sökülmüş arabaya bundan da mı haberi yoktu söylemedi alan kişiye? sonuçta bakıma ustaya götürmüş..
Valla alan kişiyi kendi yerime koydum çok can sıkıcı bir durum umarım en kısa zamanda çözülür.
bence herkes sagduyulu olsun, interaktif ortamlarda insan karalamak çok kolay. baktırsaydın da alsaydın, nasıl klişe bir yaklaşımsa( ki ,inanmış, güvenmiş olamaz mı?), faruk her seyi biliyordu, özellille yaptı" demek de bir o kadar önyargılı bir yaklaşım. arkadas zararım 4 bin lira verirse helalesiriz diyor, demek ki aracın boyası vss si umrumda değil, olsa arbayı geri vermek istiyorum derdi.
kendileri anlaşsınlar. art niyet degil de, bunun adına talihsizlik densin.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)