User Tag List

Sayfa 5/18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
324 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu güncelken tekrar sorayım dedim hepimize yardımcı olabilir.
    aracın bu tür sorunları var bunları bilerek alıyorum diye satış sözleşmesine yazdırılabiliyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi niyetler bir kez daha sorgulanmalı polislik konusunda ki mevzu gerçekse
    .

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu güncelken tekrar sorayım dedim hepimize yardımcı olabilir.
    evet oluyor şuan galerilerin çoğunda bu sistem mevcut hasar kayıtlı bir aracı satarken sözleşme yapıyorlar alan kişiyle hasarı biliyorum ölye alıyorum diye

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet oluyor şuan galerilerin çoğunda bu sistem mevcut hasar kayıtlı bir aracı satarken sözleşme yapıyorlar alan kişiyle hasarı biliyorum ölye alıyorum diye
    Noter satış metninde bazen aracın su anki durumunu bilerek aldım diye ibare koyabiliyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay yazılan gibi gerçekleştiyse eski sahibi umarım hatasını telafi eder. yazık gunah para kolay kazanılmıyor
    sr20det...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıcaktım ama okudukca sasırıyor insan

Gökhan la yanı rc yi alanla 5-6 aylık bi tanısıklıgımız var benm aracımı almayı cok istiyordu hatta bana kapora gonderdi uzun bi sure aracımı onun için beklettim gecen hafta aracımı almak için istanbula geldi beni bekliyordu satıs için ben gidemedim yanına o sıra onunda farklı planı cıktı 5 aydır hayalını kurdugu aracı görmek bile nasip olmadan almaktan vazgecti geri dönmemek adına rc yi almıs ondan yenı haberim oldu.

Rc yi ben istiyordum hiç görmemiştim Faruk takas teklıf etmıstı cazip gelmıstı ufak düşük km temiz arac diye ama sonra arkadaslarımdan sordugumda bi kaç kişi cok temız gormedıklrını içlerine sinmediğini solemişti bende oyle vazgeçmiştim ama favorilerimde duruyordu aracımı satmıs olsam gidip bakıcaktım
    bizde konustuk Farukla gumrukten aldıgını butun bakımlarını yaptıgını 2 parca boyası oldugunu ve baska sorunu olmadıgını solemıstı.

simdi bu konuda anlatılanlar ve sergilenen tavırı anlamakta güçlük cekiyorum
    bu zamana kadar sürekli arabalarla ugrasan hasır neşir olan garajlarda takılan sürüyle usta tanıdıgı olan birisi nasıl olurda bilmiyordum der senin gözunden kactıysa bakımı yapan ustanındamı gozunden kactı arkadaslarınındamı gozunden kactı acıkcası iki tarafıda cok tanımıyorum ama bilmiyordum u samimi bi cvp olarak görmüyorum

araclarla bu kadar ilgili birisi bence o aracı arastrmıstır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruğu eski tanırım bir kaç yıl öncesinden bir iki ürün alış verişimiz olmuştu ve o zamandan bir hocanın makam şöförü olduğunu biliyorum.Bu alış verişte hatalar olduğu aşikar ama eminim orta nokta bulunacaktır çünkü benim tanıdığım Faruk çiğ bir insan değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "aracı inceledim, bu haliyle satın alıyorum" vs Tarzı kayıtlar sonradan farkedilen gizli ayıplar için dava açılmasına engel değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın bu tür sorunları var bunları bilerek alıyorum diye satış sözleşmesine yazdırılabiliyor.
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek istediğim kazalı kazasız farketmez satan ve alıcı arasında bi sözleşme olması. gider arabanın ağzına eder satıştan sonra bu bozukmuş deme hakkı vermesin diye bişey. sonuçta herkes internet ortamı forumlar falan böyle araç almıyor misal oto pazarı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ben 4000 lira zarar paramı istiyorum sadece. faruk kabul ederse aramızdaki herşey çözülecek, konuşuyoruz kendisiyle.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah tatlıya bağlanır
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reckor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oglum nasil polis degilmis vay arkadas baban olsa guvenmemek lazim mis
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler ben 4000 lira zarar paramı istiyorum sadece. faruk kabul ederse aramızdaki herşey çözülecek, konuşuyoruz kendisiyle.
    recoo bak ortayı buluyolarmış sende ara faruk u tabi rektörümüz yanında değilse açarsa teli sende konuş orta yolu bul belki zararın yarısını sanada verir
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "aracı inceledim, bu haliyle satın alıyorum" vs Tarzı kayıtlar sonradan farkedilen gizli ayıplar için dava açılmasına engel değildir.
    0zan kullanıcı adlı kişi böyle belirtmedi galiba yada yanlış anladım. Konuyla alakam yok sadece merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben kimseye yalan soylemedim lütfen azıcık düşünerek yazın , devletin memuru sadece polis de değil hiçbir zaman bunu avantaj gibi kullanip kendimi pazarlamadim biz arkadaşla mağduriyetlerimizi çözmek uzere görüşuyoruz herşey para değil sizde düşersiniz ayni gaflete yapmayın
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim tek madur sen deyilsin ben bunlari okuyana kadar yaa tamam belki haklidir diyodum bizim senin gibi 3/5 milyar deyi 17 milyar maduriyetimiz oldu sifir toplanmis dedigi motor kople cop oldu bilog dahi deyistim 1000 km sonra gomlek erimis yag jeti yok piston yok ust kapak yok kople motor aldik topladik eger mahkeme olayi varsa bizde seninle davaci olmak isteriz ( hani su bu olay ikimizin basina gelmis gibi dusun bende senein kadar uzuldum dediya aynisini banada dedi )
    EV VTEC

fascination - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi kazalı oldugunu bilmiyordu lpg takılmış sökülmüş arabaya bundan da mı haberi yoktu söylemedi alan kişiye? sonuçta bakıma ustaya götürmüş..
    Valla alan kişiyi kendi yerime koydum çok can sıkıcı bir durum umarım en kısa zamanda çözülür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben kimseye yalan soylemedim lütfen azıcık düşünerek yazın , devletin memuru sadece polis de değil hiçbir zaman bunu avantaj gibi kullanip kendimi pazarlamadim biz arkadaşla mağduriyetlerimizi çözmek uzere görüşuyoruz herşey para değil sizde düşersiniz ayni gaflete yapmayın
    Ya bana 17 milyar zararin var ozaman niye bise yapmadin hep rektorleyim dedin tel acmadin
    Ustaya suc atdin oda amcanin oglu idi
    EV VTEC

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence herkes sagduyulu olsun, interaktif ortamlarda insan karalamak çok kolay. baktırsaydın da alsaydın, nasıl klişe bir yaklaşımsa( ki ,inanmış, güvenmiş olamaz mı?), faruk her seyi biliyordu, özellille yaptı" demek de bir o kadar önyargılı bir yaklaşım. arkadas zararım 4 bin lira verirse helalesiriz diyor, demek ki aracın boyası vss si umrumda değil, olsa arbayı geri vermek istiyorum derdi.

kendileri anlaşsınlar. art niyet degil de, bunun adına talihsizlik densin.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek yapdigi yuvarlak cumleler kurup isin icinden cikmak eminim bu arkadasada maduruyetini karsilamadan siyrilacaksin adama soylediklerin hep ayni seyler faruk bizede polis oldugunu soyledin simdi baska memurmu oldu hayirdir ya birak bizi salak yerine koydugun yeter
    EV VTEC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)