ben şunu soruyorum, ben direk farukla iletişime geçseydim hiç bir şekilde ucundan bine yanaşmayacaktı bu olaya, iyiki de açmışım ki sorun yaşayan ve yalanların hepsi ortaya döküldü. ben şimdi forum adına kötü birşey mi yapmış oluyorum onu anlamadım. hani gerçekten kötüyse tamam diyeceğim.
burda başka mağdur olan insanlar gördüm. pm'leştik. dava süreci oluştuğunda bu arkadaşlarla beraber hareket edeceğiz. yani bu bizim sorunun çözülmesi adına iyi birşey diye görüyorum. yine yanlış bir hareketse söyleyin.
ama ben forumu tehditvari kullanmak, silah mermi namnu olarak kullanmak ithamlarına katılmıyorum. size öyle gelmiş olabilir ama benim x paramın y kadarı yatmazsa asarım keserim dediğimi hatırlamıyorum. benim yerimde başka birisi olsaydı sizce bu şekilde davranabilirmiydi ? ben gayet sakin yazıyorum açıklıyorum herşeyi.
elbette kimse çoçuk değil, ben şu kadar para istiyorum deyip foruma yazdığımda korkup o parayı çıkarsın versin. mantıklıca gerekçelerini ve gerçekleşmezse benim hukuki krokimi açıkladım. daha da birşey konuşmayacam ben farukla.
telefon konusunda da birkez daha diyorum. gece gece tanımadığım biri telefon isteyince anormal karşıladım ve ne hakkında konuşmamız gerektiğini sordum. başka açıklamam yok buna dair.