User Tag List

Sayfa 7/18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
324 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu saatte tanimadigin biri ile telefonda konusmak istemeyip forumdan gayet guzel yazabiliyorsun ?

Burda forumu zerre baglayan birsey yok ticaretini forum uzerindenmi yaptin ?
    Forum sana teminatmi verdi ?

Bu konu sorunun cozulsun diye duruyor halen burada ... Ozellikle soyluyorum sorunun cozulsun diye ...

Simdi sen diyorsunki 4 bin tl verecek bana ya 10 isteseydin yada 100 tl kime gore neye gore ?

Diyorumki bu isler internetten yazarak cozulmez ...

Ben ikiniz icinde sorunun cozulmesi icin konusmak istedim seninle ama sen foruma yazarak X parayi yazarim X parayi isterim techturkey de konu actim ister odersin ister odemezsin dersen mantigi olmaz bu isin ....

Gitmis almis aldigin arabaya baktirmamissin adamin 1 beyani bilmiyordum demesi yeterli daha cok zarar edeceksin farugu arayip konustugumda dedigi abi bende onunkadar madurum sorunu cozmek istiyorum telefonu kapali karsilikli konusalim.

simdi sen forumu sorununu cozmek icinmi kullaniyorsun yoksa ne diyosam o yoksa bak techturkey de konu var demek mi?

Benim aranizdaki ticaret senin zararin onun kari zerre umrumda degil .

Basit ve mantiklica sorunu cozmek icin yapman gereken bu degil mahkemeye de vericeksen ver napicaksan yap ama sorun yada maduriyetini cozmenin yolu olmayacagin bilgisini bukadar senedir bu forumda olan biri olarak soyleyebilirim.
    Ayrica bil ki bize gelirlerse burda yazilan her kelimeyi teyit ederiz . Senin verdigin gibi karsi tarafta hakaret icin dava acabilir sana nekadar yardimciysak o noktada onada okadar yardimci oluruz bizler Turkiye Cumhuriyeti kanunlari ve mahkemeleri yanindayiz .
    ben şunu soruyorum, ben direk farukla iletişime geçseydim hiç bir şekilde ucundan bine yanaşmayacaktı bu olaya, iyiki de açmışım ki sorun yaşayan ve yalanların hepsi ortaya döküldü. ben şimdi forum adına kötü birşey mi yapmış oluyorum onu anlamadım. hani gerçekten kötüyse tamam diyeceğim.

burda başka mağdur olan insanlar gördüm. pm'leştik. dava süreci oluştuğunda bu arkadaşlarla beraber hareket edeceğiz. yani bu bizim sorunun çözülmesi adına iyi birşey diye görüyorum. yine yanlış bir hareketse söyleyin.

ama ben forumu tehditvari kullanmak, silah mermi namnu olarak kullanmak ithamlarına katılmıyorum. size öyle gelmiş olabilir ama benim x paramın y kadarı yatmazsa asarım keserim dediğimi hatırlamıyorum. benim yerimde başka birisi olsaydı sizce bu şekilde davranabilirmiydi ? ben gayet sakin yazıyorum açıklıyorum herşeyi.

elbette kimse çoçuk değil, ben şu kadar para istiyorum deyip foruma yazdığımda korkup o parayı çıkarsın versin. mantıklıca gerekçelerini ve gerçekleşmezse benim hukuki krokimi açıkladım. daha da birşey konuşmayacam ben farukla.

telefon konusunda da birkez daha diyorum. gece gece tanımadığım biri telefon isteyince anormal karşıladım ve ne hakkında konuşmamız gerektiğini sordum. başka açıklamam yok buna dair.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım konu tamam x kişiden aldın arabayı yada sahibinden.com dan aldın bu forum olmasa konuyu nereye açıcakdın ?
    burdan olucak iş değil o yüzyüze gelirsiniz ortasını bulursun.
    gerek yok burdan buğra abiyi veya özgün abiyi rahatsız etmeye hakkınız telefon denilen bisey var
    Hayırlısı be gülüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrardan ne varsa yazıyorum;

Ben arabayı anadolu yakasından bir vatandaştan aldım. tramerde sadece 800 küsür lira görünüyordu karşılığında elemanında bana söylediği boya idi. Sonra Servise sordum 2. el araca ekspertiz yapmadıklarını söylediler bende gayri resmi olarak farklı yollarla ricacı oldum servis danışmanından araç hakkında bilgi rica ettim. daha öncede dediğim gibi farklı km ve zamanlarda bakım paketleri uygulanmış bir tarihte boya yapılmış, bir tarihtede oksijen sensörü değiştirilmiş harici bir durumun bulunmadığını söyledi.Ardından boyası ve bakımı için ustama gittim baktırdım ekstra bir durum olmadığını gayet düzgün olduğunu yalnızca bakımını yapmamız gerektiğini söyledi. Bende listeye çıkartıp hepsini sana faturalarınıda verdiğim parçaları aldırdım. Araç çıktı muayenesini yaptırdım. Bir süre ağız tadıyla bindim hiç de rahatsızlık duymadım, sıkıldım satma niyetine girdim. Bildiklerimi aynı şekilde ilana da yazdım ki aynı şeyleri görüşecek vakit bulamayacağım için okunmadan aranmamasını da belirttim. Sen geldin seni şöförlü araçla aldırdım haliyle benim öğrendiğim yaptığım bildiklerim bunlar olduklarından aynı şekilde tekrar seninle paylaştım. Sen servise götürebilirmiyiz diye sordun bende servisin 2. ele ekspertiz yapmadığını ancak anahtarın sende olduğunu istediğin gibi gidip bakıp baktırabileceğini keyfine bakmanı söyledim. Çünkü ben malımdan emindim, öyle bir telaşım yoktu. Sende üzerine tamam abi o zman gerek yok notere gidelim dedin satışı yaptık beraber kurumda vakit geçirdik sohbet ettik yemek yedik , çıktık varınca haberdar et beni diyerek ısmarlaştık ve seni uğurladım. Sen beni hiç aramadın forum üzerinden mesajlar atmışsın ben çok yoğun bir hafta olduğum için hafta başı bir kere baktım foruma mesajlarını gördüm bir çok şey yazmıştın bela, tehdit, para içeren cümleler tamamını okuyamadım bile sana arabamın benim söylediğim gibi olduğunu kafanı bulandırmaman gerektiğini ağız tadıyla binmeni yazdım. Sense bugün görüyorum ki beni yine aramayarak benim mesajlarını okuduğum muamelesi yaparak foruma konu açıyorsun beni forumla, görevimle, özel hayatımla tehdit edip hakaretler yağdırıyorsun. Ben seni arıyorum telefona cevap vermıyorsun sanki yeni boşanmış çift gibi. Ben bunlardan kesınlıkle bilgim olmadığını ancak sırf sen söyluyorsun diye inandığımı bunun insani bir durum olduğunu vurgulayarak senin zararına ortak çıkıyorum ama sen hala forumu kullanarak benden keyfince bir meblağda para talep ediyorsun. Ben senin için daha ne yapmalıyım.
    faruk artık ben konunun son mesajını yazıyorum. gayet de açıklayıcı olacaktır senin için.

Aracı nerden ne zaman nasıl kaça aldığın beni ilgilendirmiyor. kaç para masraf ettiğin, alırken baktırıp baktırmadığın da beni ilgilendirmiyor. Beni ve burdaki insanları ilgilendiren senin ticaret ahlakına uymadan yaptığın satış. Senin ilan görüntülerin ortada. kazasız darbesiz aracın kazalı kardeşim. airbaglerine kadar açmış . değişenleri var. lpg takılmış sökülmüş vs vs. ben senin sözüne mesleğine burdaki tanınmışlığına güvenip hareket ettim ve aracı aldım. sonradan bu işler ortaya çıktı ve araçtan soğudum.

ben sana aracı geri mi al diyorum , hayır. benden haksız yere elde ettiğin meblağı geri vermeni istiyorum. bunu ve miktarı 40 kere yazmayacam sıkıldım artık. şu aracın şu an ki değerini forumdaki üyelere sor bakalım aldığım fiyatın kaç bin lira altını söyleyecekler sana. mağdurum ve zararlıyım. karşılamanı istiyorum.

karşılanmazsa ben seni ölümle kavgayla dövüşle tehdit etmedim. nerdeyse o hakaretler tehditler bulup paylaşabilirsin kanıtlayabilirsen. sen de o şekilde hakkını ararsın.

benim bir tehditim yok. karşında gayet sakin mantıklı düşünen hareket eden bir insan var. TC kanun ve yasaları yanında hakkımı arayacağımı söyledim ben. rektör beye , tüketici haklarına ve mahkemeye taşıyacağım bu konuyu.

41. oluyor belki ama ben seninle telefonda konuşmak istemiyorum. madem çok rahatsız oldun burdan ve rahatsızlık verdik etrafa, facebook'un var ben sana ordan ulaşırım. ama ben bana böyle bir olay yapan bir insanla bir daha asla hiç bir şekilde ne telefonda ne de yüz yüze görüşmek istemiyorum. başkalarına açtıracağın telefonlara da bakmıyorum. bunun yeni ayrılan çiftle falan alakası yok. ben herşeyi yazdım çizdim. aynı şeyleri telefonda da anlatıp para pazarlığı için yalvaracakmıyız birbirimize ?

bu konu hakkında gereken herşeyi haddinden fazla söyledik ve bir sürü daha sıkıntı seninle ilgili ortaya çıktı. sen böyle birşey beklemiyordun tabi o yüzden biraz sıkıntılısın. ama aynı kadere sahip arkadaşlar buldum forum sayesinde. onlarla aynı hareket edeceğiz artık. bu sana tehdit mi geliyor yoksa başka birşey mi ben bilemem. ben senin yüzüne karşı söylüyorum hakkım olanı.

Neyse artık bu da benim bu konudaki son mesajımdı. çevrimiçi veya dışı konuyu takip edebilirim ama artık benden cevap bekleme.konuşacaksak facebook üzerinden devam ederiz.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Ben böyle bir durumdan sonra aracın karşılıklı anlaşılarak aracın geri verilmesini tavsiye ederim, sonuçta insan ister istemez soğur araçtan. İnşallah sorun çözüm bulur en kısa süreçte.

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sıkıntılı işler allah 2 tarafa da sabır versin konunun başından beri takip ediyorum öncelikle magdur olan arkadaşı uslubundan ötürü tebrik ediyorum böyle bir durumda beyefendi bir tavırla problemin çözülmesine uğraşıyor..

Bilerek veyahut bilmeyerek bir şekilde mağdur eden taraf için ise hiçbir şekilde bir yorumda bulunmam hoş olmayacaktır çünkü kendisini tanımıyorum etmiyorum lakin önceki alım-satımlarında n bukadar şikayetçi olması açıkcası soru işaretleri oluşturuyor insanın kafasında..

Son olarak 4 lira mevzusu bencede saçma olmuş kime göre 4 lira? Nacizane fikrimi söylemek isterim bu olay üstüne nakit vermeyle çözülecek gibi değil, en güzeli aracı aynen alındığı gibi geri iade edip satıcıdan 22 lirayı geri talep etmektir.. Tekrardan iki tarafada allah sabırlar versin umarım tatlıya bağlayabirsiniz ...
    28 AF 870 Facebook Twitter

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de konuyu başından beri okudum da anlamdığım bir nokta var, aracın bu şekildeki hali 18 bin lira eder, ben zararım olan 4 bin lirayı istiyorum demişsiniz. Peki mal sahibi(eski mal sahibi diyelim), tamam araçta saydığınız şeylerin olduğuna inandım, ben de bilmiyordum, ama o şekilde de aracın fiyatı 20 bin lira derse ne olacak?
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Painkiller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de konuyu başından beri okudum da anlamdığım bir nokta var, aracın bu şekildeki hali 18 bin lira eder, ben zararım olan 4 bin lirayı istiyorum demişsiniz. Peki mal sahibi(eski mal sahibi diyelim), tamam araçta saydığınız şeylerin olduğuna inandım, ben de bilmiyordum, ama o şekilde de aracın fiyatı 20 bin lira derse ne olacak?
    En doğrusu bir galeriye götülüp arabaya değer biçilmesi olur galerici o haliyle ne kadar verirse onun üzerini öder karşı taraf yoksa öbür türlü iki tarafta tam bir sonuca varamazlar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

cvk_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah maduriyetiniz karsılanır gecmiş olsun.satış sözleşmesinde olan maddeler var mahkemede bi sonuç alamazsın diyenler olmuş peki avukatlar davalar niye oluyo zaten kanun ortada herşey yazıyo avukatlar ne işe yarıyo o zaman boşuna mı avukat oluyolar ?

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rektör beye taşımak ne olayı ben anlamadım hukuk mu rektör bey ? özel hayatı işi ile bir yaptırım uygulamaya çalışmak oluyo bu ?
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmıcaktım ama okudukca sasırıyor insan

Gökhan la yanı rc yi alanla 5-6 aylık bi tanısıklıgımız var benm aracımı almayı cok istiyordu hatta bana kapora gonderdi uzun bi sure aracımı onun için beklettim gecen hafta aracımı almak için istanbula geldi beni bekliyordu satıs için ben gidemedim yanına o sıra onunda farklı planı cıktı 5 aydır hayalını kurdugu aracı görmek bile nasip olmadan almaktan vazgecti geri dönmemek adına rc yi almıs ondan yenı haberim oldu.

Rc yi ben istiyordum hiç görmemiştim Faruk takas teklıf etmıstı cazip gelmıstı ufak düşük km temiz arac diye ama sonra arkadaslarımdan sordugumda bi kaç kişi cok temız gormedıklrını içlerine sinmediğini solemişti bende oyle vazgeçmiştim ama favorilerimde duruyordu aracımı satmıs olsam gidip bakıcaktım
    bizde konustuk Farukla gumrukten aldıgını butun bakımlarını yaptıgını 2 parca boyası oldugunu ve baska sorunu olmadıgını solemıstı.

simdi bu konuda anlatılanlar ve sergilenen tavırı anlamakta güçlük cekiyorum
    bu zamana kadar sürekli arabalarla ugrasan hasır neşir olan garajlarda takılan sürüyle usta tanıdıgı olan birisi nasıl olurda bilmiyordum der senin gözunden kactıysa bakımı yapan ustanındamı gozunden kactı arkadaslarınındamı gozunden kactı acıkcası iki tarafıda cok tanımıyorum ama bilmiyordum u samimi bi cvp olarak görmüyorum

araclarla bu kadar ilgili birisi bence o aracı arastrmıstır

Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrardan ne varsa yazıyorum;

Ben arabayı anadolu yakasından bir vatandaştan aldım. tramerde sadece 800 küsür lira görünüyordu karşılığında elemanında bana söylediği boya idi. Sonra Servise sordum 2. el araca ekspertiz yapmadıklarını söylediler bende gayri resmi olarak farklı yollarla ricacı oldum servis danışmanından araç hakkında bilgi rica ettim. daha öncede dediğim gibi farklı km ve zamanlarda bakım paketleri uygulanmış bir tarihte boya yapılmış, bir tarihtede oksijen sensörü değiştirilmiş harici bir durumun bulunmadığını söyledi.Ardından boyası ve bakımı için ustama gittim baktırdım ekstra bir durum olmadığını gayet düzgün olduğunu yalnızca bakımını yapmamız gerektiğini söyledi. Bende listeye çıkartıp hepsini sana faturalarınıda verdiğim parçaları aldırdım. Araç çıktı muayenesini yaptırdım. Bir süre ağız tadıyla bindim hiç de rahatsızlık duymadım, sıkıldım satma niyetine girdim. Bildiklerimi aynı şekilde ilana da yazdım ki aynı şeyleri görüşecek vakit bulamayacağım için okunmadan aranmamasını da belirttim. Sen geldin seni şöförlü araçla aldırdım haliyle benim öğrendiğim yaptığım bildiklerim bunlar olduklarından aynı şekilde tekrar seninle paylaştım. Sen servise götürebilirmiyiz diye sordun bende servisin 2. ele ekspertiz yapmadığını ancak anahtarın sende olduğunu istediğin gibi gidip bakıp baktırabileceğini keyfine bakmanı söyledim. Çünkü ben malımdan emindim, öyle bir telaşım yoktu. Sende üzerine tamam abi o zman gerek yok notere gidelim dedin satışı yaptık beraber kurumda vakit geçirdik sohbet ettik yemek yedik , çıktık varınca haberdar et beni diyerek ısmarlaştık ve seni uğurladım. Sen beni hiç aramadın forum üzerinden mesajlar atmışsın ben çok yoğun bir hafta olduğum için hafta başı bir kere baktım foruma mesajlarını gördüm bir çok şey yazmıştın bela, tehdit, para içeren cümleler tamamını okuyamadım bile sana arabamın benim söylediğim gibi olduğunu kafanı bulandırmaman gerektiğini ağız tadıyla binmeni yazdım. Sense bugün görüyorum ki beni yine aramayarak benim mesajlarını okuduğum muamelesi yaparak foruma konu açıyorsun beni forumla, görevimle, özel hayatımla tehdit edip hakaretler yağdırıyorsun. Ben seni arıyorum telefona cevap vermıyorsun sanki yeni boşanmış çift gibi. Ben bunlardan kesınlıkle bilgim olmadığını ancak sırf sen söyluyorsun diye inandığımı bunun insani bir durum olduğunu vurgulayarak senin zararına ortak çıkıyorum ama sen hala forumu kullanarak benden keyfince bir meblağda para talep ediyorsun. Ben senin için daha ne yapmalıyım.

ateistler bunu da açıklasın.
    M. The most powerful letter in the world.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw yakalamis
    Adam foruma konuyu acmis sizde bu adamdan araba alirken araci baktirmadan almayin yada foruma uye diye guvenmeyin demis.valla ne yalan soyleyim ben olsam bende guvenirdim ama bukadar olaydan sonra forumdan eski uyede olsa arabasina baktirip alirim.birde tel sorun yasayan subaru degilmis... Bencede araci geri almasini konusun ondan sonra nasil satiyorsa satsin

PuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun kardeş birazda hata sende niye baktırmadan alıyorsun ki o kadar para veriyorsun götür 100 daha ver expertize sok.
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.. Bi ara 16 lira olan aracı 22 ye almışsın, hos o zamanlar aracın boyaya ihtiyacı vardı tampon bagaj ve sag çamurluk.. Kozmetik olarakda pek iç açıcı değildi, bizimde vazgeçmemizin nedeni lpg idi, motor yeni yapılmıştı ama sağlıklı değildi.. Biz 2011 de bakmıştık, izmirden gelme bi araç bu bu arada
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence alan aldi satan satti artik soylenbilcek veya yapilabilcek pek birsey kalmamis.
    Araci satan arkadas alici sanayiye goturdu baktirdi o sekilde satisi aldi deseydi ne olacakti?
    Para mevzusu olsun arac mevzusu olsun kim kime neyi ispat edebilir, noter kagidina satis bedeli istedigin mebla olarak yazdirabiliyorsun ben yarin obur gun 20.000 tl lik bir arac aldim 25.000 yazdirdim sozlesmeye sonra gidip 5000 fazla verdim bu kdr etmez mi dicem katakulle yapmak icin? bu kadar kolay degil. Evet gercekten magduriyetler yasanmistir belki ama bazi seylerin telafisi geri donusu olmaz. Gecmis olsun diyelim.
    CAN CEYLAN

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu gece okudum,2 arkadaşa da geçmiş olsun.
    Öncelikle bence konu tamamen gereksiz olmuş.Tecrübesizlikden kaynaklı.
    Şimdi bu araç benden satın alınmış olsa ve böyle konu açılsa ben aracımı alandan 5000tl daha isterdim..
    Baksaydın baktırsaydın kardeşim..Bizene senin ihmalkarlığından.
    Ben araba satarken tek kelime etmiyorum "aha araba kardeşim ister bak ister servise götürelim,beğenirsen, fiyat işine gelirse hayırlı olsun" diyorum.. Boyasınıda bilsem bilmem nesinide bilsem söylemiyorum.Söylemek zorunda da değilim!! alan adam baksın, baktırsın satan onun için uğraşmak zorundamı
    Şimdi adam da "beni korkuttu aracımı değerinin altında aldı,geride istemiyorum kullandı yıprattı" dese oda dava açabilir.Ayrıca o dava ilede hiç bişey elde edemezsin.
    Sen 22 ye araba almışsın sonra soğumuşsun parandan bir miktar geri istiyosun da böyle bi dünya yok yani.
    Şükret karşındaki çok mülayim biri çıkmış..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mahkeme yolu elbette açıktır.. Ancak bir sonuç alınacağını düşünmüyorum.. Techturkey'de 5000 mesajı var o yüzden güvendim demek şahsi bir kanaattir. İstersen 2 gözü vardı ona güvendim de, kimseyi ilgilendirmez.. Sitemizin "x mesajı olan üye güvenilirdir" şeklinde bir teminatı yok..

Ayrıca, bu site aracılığı ile birşeyler elde eidlmeye çalışılıyor, dert anlatılıyor. Bir şekilde site kullanılıyor.. Kullanılsın, problem yok.. Ancak site yöneticisi telefon istediğinde "ne konuşucaz bu saatte" demek saçma olmuş.. Benfica - Fenerbahçe maçı konuşulmayacak elbette.. Hem siteye dert yan hem de görüşmek isteyen yöneticiye kapı kapat.. Manasız..

Başta da dediğim gibi mahkemeden herhangi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.. Satıcı tarafın insiyatifiyle bir geri ödeme yapılırsa yapılır.. Satıcı da "alırken baktırsaydın" der ve ödeme yapmazsa haklıdır kendince..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #128#129

çok gereksiz mesajlar olmuş.özellikle 128 nolu mesaj konu okunmadan yazıldığını düşünüyorum.

konuya gelirsek mağdur kişinın tavrını taktir ettim,çok geçmiş olsun.

satıcıda umarım hatasını anlar ve mağdur ettiği kişilerin zararını karşılar.(zarar derken araçın geri alınması diğer mağdurun yaptığı masraflar vb.)
    OEM+

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akrabamdan araba almam akrabama satmam en son eşimin amcası istedi arabamı başka bak dedim yarın öbür gün bişey olur söyle böyle mevzuları olur arkadaşımdan alsam bile baktırırım bana güvenmiyormusun lafı olursa direk güvenmiyorum arkadaşlık başka iş ticaret başka neden başımız ağrısın iki tarafında bence suçu var iki tarafada geçmiş olsun olan oldu mahkeme felan zor işler bu saatten sonra türk hukuk sisteminde...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neredeyse iyiki boyalı kazalı dememiş diyeceksiniz. ticareti ahlaklı yapmak denen birşey var. kazalı boyalı aracı söylemeden satmak, kazasız boyasız demek hangi adam gibi adamın yapacağı şey ? ayıp denen birşey var. alan arkadaş ciddi bir amatörlük yapmış, baktırmamış ama bu satıcı şahsın doğru yaptğı manasına gelmez. birde üzerine para alırım denmiş. böyle bir bakış açısına inanamıyorum ve onaylayanlarıda anlayamıyorum. delikanlı gibi sattığın malın ayıbını söyleyeceksin. kardeşim şurda bu var burda şu var diye. benim bildiğim bunlar. aklında şüphen varsa ki olmasa bile gel ezpertize gidelim diceksin. millet bu şekilde konuşacağına neredeyse satıcıyı onaylamış. hayret yaa

alıcı arkadaşta yani marsta mı yaşıyorsun anlamadım ki... böyle bir ülkede kimseye güvenilmeyeceğini bilmiyor musun ? neymiş 2. el araca expertiz yapılmazmış. yok mu özel servis ona götürseydin. sonra böyle haklıyken neredeyse hatalı denecek kıvama gelirsin.

burda mantıklı olan, bir bilirkişi edinerek ister yasal yoldan ister ricacı olarak aracın fiyatını belirlemek. devamında belirlenen rakam alıcı adına pozitif olacaksa üstü satıcıdan alınması. karşı tarafa söylemediği dürüstçe malını satmadığı için ona da ders olmuş olur.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)