User Tag List

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
324 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Geçmiş olsun.
    Mahkeme bu ülkede çok ağır işler ve sonuca gelindiğinde, tamamen zaman ve para kaybı yaşama olasılığı yüksek bir ihtimaldir bu tip konularda.
    Aracı baktırmadan almak iki taraf için bir sıkıntı her zaman doğurabilir.
    Bu arada satıcı kişiden bir kişi şikayetci ise buna olabilir denilir fakat iki bağımsız (bir birleriyle akalasız) kişi şikayetci ise bunu düşünmek gerekir.

Sonuç olarak araç sahibi aracını teslim ettiği şekilde parasını verip (az biraz kesinti yaparak, kullanma payı için) geri alıp iyi niyet gösterebilir yada geri almaz tamamen kendisine kalmış.
    Bu arada alıcı kişi tutupda 4000 tl isteyip zararın karşılandığını düşünmeside bana pek doğru gelmiyor, yane neden 4bin isteniyor en mantıklısı aracın tamamen teslim alındığı şekilde geri verilip paranın alınmasıdır.

Not: İki tarafıda tanımıyorum sadece benim şahsi düşüncemdir.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reckor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimsenin bisey verecegi yok adam ticaret yapiyo bozuk bitik arabayi alip susleyip cakiyo cevaplar hep yuvarlak ben bu isi para icin yapmiyorum diyo 1senede 4. Araba hepside sikayetci bu konu su anlamda onem tasiyo adam mimlenir arabasi alinmaz biz yandik baskasi yanmasin hesaplar ahirete kalir bakalim kim nereye kiviracak
    Bu durumda kullanıcı Satış Yasaklı olması gerekiyor sanırım.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış alıntı

@s2k nicki abim burda yardıma muhtaç kardeşlerimiz mevcut yardımlarınızı bekliyoruz..

Benimde bir çok yerden alıcagım var .Adamları arabamı sattım tüm gün gazladım yanlarında her şekilde yeri geldi redline da gittik.Neyse alım satım edirne'yi çıkamadan kırdılar olan biten hepsi bana kaçtı ben Allah'a havale ettim elbet çıkar.

Çok yere para gönderdim parçalarım gelmedi temiz ve namuslu insan bu ülkede bu zamanda bulmak çok zor.

2 tarafta yaşınızı almışsınız oturup efendi gibi pmden,yüzyüze,telefondan en kötü faceten halletmeniz lazım yeri burası değil.

Son olarak takıldığım bir nokta o araba bana göre 21 bin yapıyor başkasına göre 15 bin siz nasıl oluyorda 4 bin tl kayıp çıkartıyorsunuz kendinize.Karşı tarafta hata oldugunu varsayarak söylüyorum onda olduğu kadar sizdede hata var.Size göre 4 bin olan kayıp araç sahibine göre 2 bin olabilir.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reckor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimsenin bisey verecegi yok adam ticaret yapiyo bozuk bitik arabayi alip susleyip cakiyo cevaplar hep yuvarlak ben bu isi para icin yapmiyorum diyo 1senede 4. Araba hepside sikayetci bu konu su anlamda onem tasiyo adam mimlenir arabasi alinmaz biz yandik baskasi yanmasin hesaplar ahirete kalir bakalim kim nereye kiviracak
    Siz yandığınızda başkası yanmasın diye Bahtsız Bedevi konusunda da yazmamıştınız kim olduğunu hatırlarmısınız?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz yandığınızda başkası yanmasın diye Bahtsız Bedevi konusunda da yazmamıştınız kim olduğunu hatırlarmısınız?
    Evet faruk oldugu biliniyodu lakin. Ama goruyorumki bu aliskanlik yapmis gec de olsa susmayip dilsiz seytan olmak istemiyorum ben 1bu arkada da 2deyil kim bilir kac kisiyiz dahami susalim
    EV VTEC

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Gökhan la konuştuk Faruk la konuştuk aralarını bulduk ama bugün ne olduysa durum değişmiş ben artık aralarını bulmak ile ilgilenmiyorum Gökhanda Farukta yazsınlar .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir yorumdur bu ya herkezin parası kendine cok paran varsa sana bir kaç öğrenci ayarlıyalımda forumca burs sağla sevap olur
    Adamsin

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda şikayetcı olup dava aacarsınız ama maalesef elinize bişey gecmez ikinci el arac alıyosunuz bkırmalıydınız arastırma yapmalıydınız...0 arac alsanız başınıza bu gelse eyw.. ama 2el aracta hıç bir granti yoktur..servise veya ustaya muhakakk baktıralısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda gereksiz yada kişisel birşey yazan olursa affetmem yorumlarınıza dikkat edin konu ne ise o konuşulacak burada .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuda gereksiz yada kişisel birşey yazan olursa affetmem yorumlarınıza dikkat edin konu ne ise o konuşulacak burda .
    Abi konuscak bisey kalmadi ki bu adamlarin ikiside kendine gore hakli haliyle hic bir sonuca ulasilmiyo cikmaz yol gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Galip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi konuscak bisey kalmadi ki bu adamlarin ikiside kendine gore hakli haliyle hic bir sonuca ulasilmiyo cikmaz yol gibi.
    Dış yorumları değil direk kendileri yazışsınlar konuya dahil olan iki taraf için açtım konuyu kendileri çözerler artık alıyolarmı veriyolarmı ben bilmem karışmam susarım.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel sonuçlanmış iken bozulması iyi olmamış

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı post lar silinmiş. Demek ki neymis demokratik forum tarafsız forum durumu yokmuş.
    Bazı arkadaş ların postlari gayet güzel silinip hiç birşey olmamış gibi devam ...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    5000 mesajı var diye guvenilir kanısı na varmak iyimis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekliyorum konuda konuyu gerecek alakasız mesaj ve alıntıları temizledim ve adil demokratik (ki forumuz biz cumhuriyet değiliz ) ollmayan tarafları bi görelim 3 gündür burda boş laf yapmak dışında iki tarafada ulaşıp sorunun orta yolu bulması için kaç kişi uğraştı sanırım sen aradın görüştünde haberimiz olmadı ...
    Böle zamanlarda böle boş yorumlar yapmayın yakışmıyor insan geriliyor ister istemez . ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...e-bilgi-2.html

Araç bu konuda sorgulanmıştı ve rc ile ilgilenen bir çok site üyesi tarafından açık ve net durumu biliniyordu. Şimdi sitenin gediklisi insanlar olarak, a marka b model kupon araç alacağınızda sitedeki sorgulama konusuna bakmaz mısınız?

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşımın için tebrik ederim Buğra farklı düşünceler ve farklı kültürlerde insanların bir arada buluştuğu bu forum da her aile de olduğu gibi içinde ilginç insanları bulundurabiliyor ama zamanla düzelecektir konuşmalar ve tüm bilgiler net bir şekilde iki taraf dan da buraya iletilir ve her şey netlik kazanmış olur bazen insanlar çok şey yazarlar anlam taşımaz forumda binlerce hakim var sanırım kendimi hukuk forumunda gibi hissettim bu tip olaylarda yorumsuzca kişileri dinlemek ve en son yorumlamak gerekir diye düşünüyorum yanlış anlaşılmalar bazen bedelini ağar ödetir insana hayırlısı olsun....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelişmeleri haber veriyorum arkadaşlar. Öncelikle mağduriyetimi farukla özel mesajdan yazdım. açıkladım durumu. kendisi buna inanmadı, inkar etti, ve herkes ne patlak vti'lara biniyor gül gibi araba aldın bin dedi. ben de zararımı karşılamazsa birkaç gün içinde forumda aramızda geçen ticareti açıklayacağımı belirttim kendisine. hiç umursamadı ve foruma konuyu açtım.

foruma konuyu açtıktan sonra kendisi benle yeniden mesajlaşmaya başladı. bu mesajın en çarpıcı örneğini koyuyorum şimdi. siz karar verin. faruk parayı yatıracakmıştı değil mi görüldüğü üzere, sözü sözdü ?

Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha sonra faruk bey, para göndermek yerine bana lastik göndermeyi teklif etti. benim lastikle falan ne işim olur. ben aracı satacam ve zararım var onun karşılanmasını istiyorum dedim. 4000 yerine 2000 liraya razı oldum gönder dedim ama göndermedi.

bu arada ısrarla benim 4000 lirayı neye göre biçtiğim söyleniyor. arkadaşlar bakın, aracın ilanında temiz kazasız darbesiz yazıyordu. böyle bir araç diye aldım ben. sonradan serviste kayıtlara baktım ve 2 kazasının olduğunu gördüm. 2 hava yastığının patladığını, tavan döşemesinin değiştiğini, arka bagajın değiştiğini gördüm. şimdi eğer ben böyle şeyleri olan bir araç almak isteseydim niye 22 bin liralık araç alıyım ? böyle kazaları değişenleri patlak airbagleri olan araçlar 17-18 civarından satılıyor gidin bi araştırın arabanın piyasasını ondan sonra konuşun.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)