User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
112 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: hakkınızı helal edin

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o FRK nickli arkadaş
    anladım abi kararına gelincede çok saçma olmuş eylemcilerede küfür eden var , polisede eden var 2 taraftada o küfürü hak eden çok polis ve vatandaş mevcut üstüne alınmamak lazım

bildiğim kadarıyla 50 tane polis istifa etmiş en basit örneği olaraktan bu polislerede helal olsun diyoruz. hakkıyla eylem yapanlarada helal olsun diyoruz. 10 parmağın 10 uda bir değil.
    Livestrong

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İZMİR'de 10 Polis Bir Kıza Saldırıyor.. İZLE,İZLETTİR..! - YouTube

Bunlar Faruk, bunlar
    Birkaç çürük elma değil bunlar
    İstisna olanlar bunlar değil

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulen serkan hemen helallesıyorsun haa
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

reddewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ve seningibi düşünen ve davranan polisler bizimde kardeşimizdir sen genellemeyi üstüne alınma
    Powered By Murdock

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi icinde sikintilari olan bir kurumda çalışıyorsun,
    106 gtl ile cevirmeye girdiğimde, ooo gurkancim, sen cok takiliosun, bu arabaya 4 kisi binip geziosunuz, sen ne is yapiosun, bunun 7-8'i var mi bende alicam gibi soylemler ama surekli, diger arabalarda beyfendi kardesim ne degisti diye sordugum sabit cevirmeler oldu

Yasanan olaylarda karsi taraf terorist degil zaten bu hep bilinir karsi taraf teror orgutu olursa kendi canlarindan korkup müdahale edemiyorlar,
    Video'larda net belli maçta slogan atmayi bilmeyen öğrenciye tum gücüyle saldırıyor bu insanlik degil.

Masa basinda oturan yada eski tabirle babacan gorevlilerden isen ve boyle olduğuna sonuna kadar inaniyorsan zaten sorun yok,
    Yok emir gelse mecbur jopu alip gidicem vurmak zorundayim diyorsan yada hukumet hakli diyorsan grne kal dogru bildiğini savun,
    Zaten icinde bulundugun kurum bunu gerektiriyor.

Iyi yada kotu gitmek zorunda degilsin, sonucta ekmek paran icin calisiyorsun yanlis uygulama gorup konusamiyor olabilirsin,
    Buradaki topluluk anlayacaktir.

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda olup olmamaktan ziyade ne kadar *** meslektaslariniz varmis onu dusunun derim
    CAN CEYLAN

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün izmirde ellerinde sopalar bıçaklarla akpli piçler bize saldırırken yanlarında poliste vardı. Hiçbir müdahale yapılmadı. Bi mekana girip kepenkleri kapatamasaydık ciddi anlamda yaralanan ölen olabilirdi. Düşün sakallı şalvarlı badem bıyıklı tipler yanlarında polisle seni öldürmek için saldırıyor sen ne düşünürsün. Amirlerin haberi yokmu. Gözümün önünde yunuslar kız erkek dinlemeden jopla değil soplarla saldırdılar. Hadi çevik kuvvet genç kendini bilmez adam diyoruzda yunuslar yaşını başını almış adamlar kendi çocuğu yaşında kızları yere yatırıp dövdüler. Tutuklama filanda yok sadece tenhaya çekip dövüp yaralamak. Hangi polis yapar bunu yapan insan olamaz. Senin vicdanın rahat değilse bunlar karşısında üzerine alınmana gerek yok. İçlerinde birtane amirde nabıyosunuz sakin olun demiyor. Bitane aklı başında şnsan olmazmı yav
    Everyday I ** çapuling...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen serkan hemen helallesıyorsun haa
    olayı provake etme melı abı yanlı basn gıbı cumleden cımbızla cekme lafları
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumun ağır topları tabir ettiğimiz kesimin bir çoğuyla birebir görüşüyorum ve görüşüm zaten az çok bilinir o yüzden içim zaten rahat olarak ayrılıyorum ne olur sizden tek isteğim hakkınızı helal edin bu konudan sonra girersem sadece alttaki misafirlerden biri olurum muhtemelen

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edo typer´isimli üyeden Alıntı
    İzmir Karşıyaka Çarşıda Taksim'e destek için toplanan İzmirlilere polis kasklarını ve teçhizatını yanına almayıp yanlarında oturarak destek veriyor. Çarşı karakolu eylemcileri alkışlarla karşılıyor. SEVİYORUM SENİ İZMİR
    Buda bazı polislerin yaklaşımı her polis aynı deyil sen alınma kendi üzerine iyisi iyidir kötüsü zaten biliyoruz.
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KardeŞİm 5 parmaĞin beŞİ bİr deĞİl... Ama Şunu bİlkİ polİsİmİz artik bİzİm polİsİmİz deĞİl !.. Senİ yazdiklarindan taniyorum buradan; doĞru karari sen vereceksİn. Bence gerek yok

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde her zaman savunduğum bizim teşkilatta ne kadar çürük elma var ise bu forumda da var ama hiç kimse techturkey diye genelleme yapmıyor , benimde sizden bugüne kadar ricamdır genelleme yapmayın diye , bende faruk abim gibi olayları burdan takip ediyorum ilk gün gezi parkı için elimizden neler gelir diye düşündüm ama şu an olay yine polise döndü o da yetezmiş gibi genellemeler yapılıyor saygılar.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KardeŞİm 5 parmaĞin beŞİ bİr deĞİl... Ama Şunu bİlkİ polİsİmİz artik bİzİm polİsİmİz deĞİl !.. Senİ yazdiklarindan taniyorum buradan; doĞru karari sen vereceksİn. Bence gerek yok
    kararımı verdim zaten kerem abi yoksa bu konuyu açmak hiçte kolay değildi çok düşündüm doğrunun bu olduğuna karar verdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk Bey seni tanimam ama polis teskilatinin senin gibi duzgun karakterli insanlara ihtiyaci var. Bu forumun da duzgun karakterli uyelere ihtiyaci var. Polisden zulum goren insanlarin polise giydirmesini kisisel olarak algilama lutfen. Burada seven de soven de devletin bekasini dusunur. Zaman kusup ayrilma zamani degil, birlik zamanidir. Degerlerimizi futursuzca silenlere karsi, Türkü Turkiye'den sogutmaya calisanlara karsi birlik zamanidir. İster memur ol, ister vatandas.
    Kal sen burada bizden biri ol teskilatta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Faruk, İsmail

1 önceki sayfada yazdım. Muhattap sizler değilsiniz. Genellemenin içinde yoksunuz

Caddede kaza olduğunda millet bağırmıyor mu modifiye yapanların alayı katil diye. Biz demiyor muyuz kastedilen "insan gibi modifiye yapıp, insan gibi bilinçli araba kullananlar değil. alınmayalım üzerimize" diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk, İsmail

1 önceki sayfada yazdım. Muhattap sizler değilsiniz. Genellemenin içinde yoksunuz

Caddede kaza olduğunda millet bağırmıyor mu modifiye yapanların alayı katil diye. Biz demiyor muyuz kastedilen "insan gibi modifiye yapıp, insan gibi bilinçli araba kullananlar değil. alınmayalım üzerimize" diye.
    Evren dün konuyu çok okudum ben değil bir üye tarafından uyarıldığı halde ayırt etmeden güm yüzüne çıkmamış küfürler yedik Allah aşkına onları okuduktan sonra bizde insan evladıyız robot değiliz nasıl durayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren dün konuyu çok okudum ben değil bir üye tarafından uyarıldığı halde ayırt etmeden güm yüzüne çıkmamış küfürler yedik Allah aşkına onları okuduktan sonra bizde insan evladıyız robot değiliz nasıl durayım
    Faruk bak ne diyorum sana,

Dün bende ağzım burnum yanarken "hepiniz ****** çocuğusunuz" diye bağırdım. Hala diyorum. Genelleme de yapıyorum. Yanımda bir tanesi ölse, dönüp bakmam bile diyorum.

Ama sen değilsin buradaki hepiniz. Kimi kastettiğimizi, genelleme yaparkende klimi kastettiğimizi biliyorsun. İstisnasın, genellemeye katma kendine. Sana küfreden yok, edilmesine izin verecek moderatör de yok. Sana laf edenin ağzını yüzünü ilk ben *******

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abilerim sınava geç kalıcam gelince paylaşırız herkes sövebilir sayabilir ama genelleme yapmadan saygılar...

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruk,yüzyüze tanışmasakta seni burdan yazılarından az çok tanıyorum.emin ki o polislerle görevde olsan 10 kişi birleşip kızı dövmelerine engel olurdun.O yüzden bence üstüne alınmana gerek yok.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)