User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
112 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: hakkınızı helal edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anladigim kadariyla, sizi sadece genele yapilan kufurler rahatsiz etmemis. Oyle olsaydi, bu kadar iyi niyetli ve yapici yoruma sirtinizi donmezdiniz. Sizi rahatsiz eden baska konular var bence.

Techturkey forumunda ilginc sekilde ayni duygulara sahip insanlar var. Ayni duygulari, ayni coskuyu yasayan yuzlerce uye var ve ortak bir hareket soz konusu. Bu herkesi memnun etmeyebilir. Ama her forumda yada her ortamda karsilasamayacaginiz bir guzelliktir bu.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yeşil R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filistine israile döndük 2 günde provokatörler görevlerini iyi yaptı suçlu polisler oldu ama onlara emirleri verenler değil bence polislerin üzerine gidilmesin ben çevik kuvvetin önünde oturuyorum hepsi üzgün dertliydi çok pkk lı oldugunu söylüyorlar. Suan hiç yoksa bıçaklanmış 100 polis 10-15 yogun bakımda yatan polis var. Onlarda insan bizim polisimiz bizim milletimiz hepsi. Benle beraber en az 100 arkadaşım ordaydık biz niye coplanmadık bizden niye panzer gecmedi gaz bombası yedık yalan degıl ama ben dukkan kepenkine yazı yazsaydım bende onlara kufur etseydım bnıde a.skerlerdi...
    Bu kız ne yapıyor?

Bıçak mı var elinde? Boya spreyi? Taş?

Kendilerini haklı çıkarmak için pkk'lı da derler, keleşli adamlar da vardı derler. Ama yemezler. Provakotorlermiş.. AKP ağzıyla konuşma. Millet kendi hür iradesi ile sokağa çıktı. Birilerinin güdümüne ihtiyacımız yok sokağa çıkmak için. KEndi beynimiz var akpli biadçı itlerin aksine

Faruk bir yana, Taksimdeki itleri haklı çıkaramazsın. Üzgünlermiş, siktirsinler ordan.. Dün gece elimde sadece kız arkadaşımın eli vardı. Peki neden hala gaz kokuyorum?

Onlar insan minsan değil.. Allahsız it sürüsü

100 tane polis olduğuna da inanmıyorum ama doğruysa, içimin yağları eridi. Çok sevindim.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kız ne yapıyor?

Bıçak mı var elinde? Boya spreyi? Taş?

Kendilerini haklı çıkarmak için pkk'lı da derler, keleşli adamlar da vardı derler. Ama yemezler. Provakotorlermiş.. AKP ağzıyla konuşma. Millet kendi hür iradesi ile sokağa çıktı. Birilerinin güdümüne ihtiyacımız yok sokağa çıkmak için. KEndi beynimiz var akpli biadçı itlerin aksine

Faruk bir yana, Taksimdeki itleri haklı çıkaramazsın. Üzgünlermiş, siktirsinler ordan.. Dün gece elimde sadece kız arkadaşımın eli vardı. Peki neden hala gaz kokuyorum?

Onlar insan minsan değil.. Allahsız it sürüsü

100 tane polis olduğuna da inanmıyorum ama doğruysa, içimin yağları eridi. Çok sevindim.

Ya da terör örgütü üyeleri ne yapmıyor da, bu kadar rahat gösteri yapabiliyor? Aklımda deli sorular.
    Instagram: mutusgarage

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anladigim kadariyla, sizi sadece genele yapilan kufurler rahatsiz etmemis. Oyle olsaydi, bu kadar iyi niyetli ve yapici yoruma sirtinizi donmezdiniz. Sizi rahatsiz eden baska konular var bence.

Techturkey forumunda ilginc sekilde ayni duygulara sahip insanlar var. Ayni duygulari, ayni coskuyu yasayan yuzlerce uye var ve ortak bir hareket soz konusu. Bu herkesi memnun etmeyebilir. Ama her forumda yada her ortamda karsilasamayacaginiz bir guzelliktir bu.
    başka konu yok içim rahat daha önce bir kaç kez yapıldı bu traz ferdi hakaretler bir şekilde halloldu ama artık o konudaki küfürler bu kararımı aldırdı farklı yerlere çekilmesin lütfen boş bir vakit bulursanız o konuyu okuyun çok uzun ama görün haksızlığı

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyedeki bu kadar olay üstüne konunun forumdan ayrılıyorum değil , " bu meslekten ayrılıyorum" olmasını dilerdim...
    Kaç yaşına gelmişsiniz biraz mantıklı konuşun Allah aşkına..Adamın ne suçu günahı var ?
    Her meslekte olduğu gibi Teşkilatın içindede iki paralık insanlar var..Dün Kızılay'da ağzımıza sıçanlarda onlardı..Birde bu işin diğer tarafı var bilmem düşündünüz mü ?

Yabancılar şubede yada pasaportta yada hırsızlık büroda yada narkotikte çalışan binlerce poliste var..Bunların suçu ne ? Her Polis aynı mı ?
    Dün evine ekmek götürmek için mecbur orada olan Polislerde vardı..Bazısı Toma'yı üstümüze sürmeyi seçti bazısıda bizle dertleşmeyi seçti...Bazısı üstüne taş atan üç beş provakatöre rağmen Toma'dan,arkadaşlarından yardım istemedi sustu,bazısıda kafamıza nişan aldı..Bunlar görevle değil içindeki insanla alakalı şeyler...

İSTİFA edelim,ohh ne kolay..Bu Ülke'de ekmek çok kolay kazanılıyor zaten hemen yeni bir iş buluruz..
    Konuyu açan abimizde belliki niyeti iyi olanlardan..Umarım siteyide bırakmaz,mesleğinide...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren lütfen kişiselleşmesin konu ben sadece helallik istedim

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yeşil R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filistine israile döndük 2 günde provokatörler görevlerini iyi yaptı suçlu polisler oldu ama onlara emirleri verenler değil bence polislerin üzerine gidilmesin ben çevik kuvvetin önünde oturuyorum hepsi üzgün dertliydi çok pkk lı oldugunu söylüyorlar. Suan hiç yoksa bıçaklanmış 100 polis 10-15 yogun bakımda yatan polis var. Onlarda insan bizim polisimiz bizim milletimiz hepsi. Benle beraber en az 100 arkadaşım ordaydık biz niye coplanmadık bizden niye panzer gecmedi gaz bombası yedık yalan degıl ama ben dukkan kepenkine yazı yazsaydım bende onlara kufur etseydım bnıde a.skerlerdi...
    şimdi çok yakın arkadaşımla konuştum ilk günden beri orda yatıp kalkıyor hep tam ortasında idi olayların... Adam çarşı grubundan koyu beşiktaşlı ayrıca solcu vs adam dediki ben ömrümde maçlarda yürüyüşlerde 1 mayısda vs çok olay gördüm çok polis şiddeti gördüm ama şu son olaylarda gördüğüm kadar halkına nefret kusan , psikopatça haraket eden bir polis grubu daha önce görmedim dedi... Abi diyor sanki özel seçilmişler tipleri bile bi garipti diyor... Görevlerini yaparak haraket etmemişler , taraf olarak haraket etmişler.Ölmemizi istiyorlardı bunu gözlerinden ve haraketlerinden anlıyordun diyor...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren lütfen kişiselleşmesin konu ben sadece helallik istedim
    Faruk sen bir yana, her zaman baştacısın. Helali hoş olsun hakkım. Vazgeçersen, ki umarım vazgeçersin, forumumuzun kapısı da evimin kapısı da sana her zaman açıktır.

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruk abi o resmi paylaşıp butun polisleri bir tutan gerizekalıya kızıp,sende şimdi o gerizekalıyla hepimizi bir tutuyorsun.oluyormu şimdi bu? biz nasıl polisleri ıyısını kötüsünü ayırıyorsak sende bizi ayır.dün samsundakı gösterıde bende vardım , ta ki polise taş atılana kadar.elımden geldıgınce durdurmayada calıstım ama provokatör cok fazlaydı.bende oradan ayrıldımkı polis rahat rahat o ibneleri toplasın,iyiyi kotuyu ayırsın diye biz seni hiçbir zaman meslegınle değerlendırmedık,kısılıgıni begendık
    BaYTaR MURO

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bir hafta ortalıkta polis olmaz zaten olaylar unutulur bir hafta yatışır herşey bikaç reklam filmi çekilir el ele görüntüler atılır yatıştırılır herşey mühim olan nedir biliyormusunuz bunları unutmamak unutmadan yaşamak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç yaşına gelmişsiniz biraz mantıklı konuşun Allah aşkına..Adamın ne suçu günahı var ?
    Her meslekte olduğu gibi Teşkilatın içindede iki paralık insanlar var..Dün Kızılay'da ağzımıza sıçanlarda onlardı..Birde bu işin diğer tarafı var bilmem düşündünüz mü ?

Yabancılar şubede yada pasaportta yada hırsızlık büroda yada narkotikte çalışan binlerce poliste var..Bunların suçu ne ? Her Polis aynı mı ?
    Dün evine ekmek götürmek için mecbur orada olan Polislerde vardı..Bazısı Toma'yı üstümüze sürmeyi seçti bazısıda bizle dertleşmeyi seçti...Bazısı üstüne taş atan üç beş provakatöre rağmen Toma'dan,arkadaşlarından yardım istemedi sustu,bazısıda kafamıza nişan aldı..Bunlar görevle değil içindeki insanla alakalı şeyler...

İSTİFA edelim,ohh ne kolay..Bu Ülke'de ekmek çok kolay kazanılıyor zaten hemen yeni bir iş buluruz..
    Konuyu açan abimizde belliki niyeti iyi olanlardan..Umarım siteyide bırakmaz,mesleğinide...
    Sende şunu anlamamışsın burda söylenen herşey çevik kuvvete söylendi... Kıriminal şubede çalışan veya başka bölümlerde benimde arkadaşlarım var... Ayrıca benim söylediğim kendi düşüncem idi... Öyle bir mesaj görmek isterdim... "Dün evine ekmek götürmek için orada olanlar vardı" lafını kesinlikle kabul etmem... Öyle ekmek olmaz olsun.. Ayrıca diğer konuda daha önceki mesajlarımda nefret kusarken bile polislere yine arada yazdım

tamam aralarda işini iyi yapmaya çalışanlar olabilir ama olmaz olsun arkadaş ya

ama dünkü olayları savunmanın hiçbir yoklu yok onu söyliyeyim.Hatta istifa edenler olmuş şu 2-3 günde onuda duydum...

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun hepsini okumadım öncelikle bunu söyleyeyim.

Niye üstünüze alınıyorsunuz ? Size emir verilseydi, meslektaşlarınızın yaptıklarını, yani vatandaşa şiddet uygularım diye düşündünüz demi üstünüze alındınız ?

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben insanımızı anlamıyorum. bütün bu olayları polisler yapmış düşünüyorlar. bütün bu olayların hiyerarşik yapı doğrultunda tayyipten kaynaklandığını neden idrak edemiyoruz. neden bütün öfke polise. tamam bir iki densiz polis çıkıp saçma saçma hareketler yapıyor yok kaçan kızı dövüyolar abuk sabuk su sıkmalar falan.

bütün bu olayların başlangıcı bu
    Taksimde Polislerden İnsanlık Ayıbı - YouTube

buradaki suyu sıkan adam polis ama kendi kafasına göremi sıkıyor. müdür dağatın kalabalığı diyor. müdürü kafasına göremi yapıyor hayır oda bir üstten sonuç bütün hiyerarşi hep TAYYİPin emrindeki insanlar doğrultusunda ve bütün sorumlu tayyiptir. kızılcak öfte duyulcak biri varsa o dur.

evet orantısız bir güç var ama böyle durumlarda bu bütün ülkelerdeki polislerde var. bizim polislerimize özgü birşey değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk sen bir yana, her zaman baştacısın. Helali hoş olsun hakkım. Vazgeçersen, ki umarım vazgeçersin, forumumuzun kapısı da evimin kapısı da sana her zaman açıktır.
    sağolasın kapımda , telefonumda herkese açık çocukluk yapıp küsecek değilim sadece forumdan ayrılıyorum, benden yana hepinize helal olsun

ef186 buğra bu konuyu okuyunca özellikle sen kızma bana anlayacağını umuyorum

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya faruk abi allah için saçmalama. orda sana edilen bir küfür yok. emirde alsalar farketmez polis vatandaşına vuramaz. orda edilen küfürler dengesiz polisler içindi ve sende bu olanları tasvip etmiyorsun eminim.

sana burda kimse küfredemez. ama sende gördün meslektaşlarından gerçek silah kullanan bile çıktı bu olayda. halkın sabırları zorlandı. evet belki hepsi hükümetin suçu polisi paratoner olarak kullandılar ama bunları şahsi algılamamalısın.

iyi polis her zaman baş tacı. bu şekilde olayı şahsi algılaman. küfürleri üstüne almana çok üzüldüm.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyedeki bu kadar olay üstüne konunun forumdan ayrılıyorum değil , " bu meslekten ayrılıyorum" olmasını dilerdim...
    senın çalıştgın yerde,yaptıgın meslekte emınımkı kanı bozuk bırısı olmustur bugune kadar, sen işinden istifa edecek olgunlugu gösterebıldın mi? uzaktan atıp tutması ne kolay dimi? boş boş konuşmayın,sapla samanı ayırmayı öğrenın biraz.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın çalıştgın yerde,yaptıgın meslekte emınımkı kanı bozuk bırısı olmustur bugune kadar, sen işinden istifa edecek olgunlugu gösterebıldın mi? uzaktan atıp tutması ne kolay dimi? boş boş konuşmayın,sapla samanı ayırmayı öğrenın biraz.
    bence sen alakasız boş konuşma saçma saçma örnekler verme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya faruk abi allah için saçmalama. orda sana edilen bir küfür yok. emirde alsalar farketmez polis vatandaşına vuramaz. orda edilen küfürler dengesiz polisler içindi ve sende bu olanları tasvip etmiyorsun eminim.

sana burda kimse küfredemez. ama sende gördün meslektaşlarından gerçek silah kullanan bile çıktı bu olayda. halkın sabırları zorlandı. evet belki hepsi hükümetin suçu polisi paratoner olarak kullandılar ama bunları şahsi algılamamalısın.

iyi polis her zaman baş tacı. bu şekilde olayı şahsi algılaman. küfürleri üstüne almana çok üzüldüm.
    gökhan o kadar küfür varki hangi birini alıp buraya koyayım edenlerin yüzü kızarmaz ki yapmayın etmeyin hepsi bir değil diyene sanane bu saatten sonra benim için hepsi aynı ............................. yazan çok fazla kişi vardı ve gün yüzüne çıkmamış küfürleri denediler üstümüzde kimse kusura bakmasın genelleme dahi yapılıp bana küfür edilmesine tamam derim alınmam bile ama küfürlerin hepsi kutsalımıza annemize olunca dayanamıyorum ben onu son günlerinde mutlu edebilmek adına kıçımı yırtarken elin oğlu değil arkadaşlarımın o yazılarını okudukça içim sıkıldı daraldım artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sen alakasız boş konuşma saçma saçma örnekler verme.
    sen kendı yazdıgınıda okuyamıyorsun herhalde!!!!

adam görev bile almadım demiş,sen diğer polislerin yaptıgına karsılık istifa et demişsin.şimdi bende sana soruyorum mesleğin her neyse kanı bozuk adam illaki vardır.sen de başkasının yaptığı bir yanlış yuzunden mesleğinden istifa edebılme olgunlugunu gösterebıldin mi? buna cevap ver yeter.senın yazdıklarınla sana bır soru soruyorum hala saçma dıyorsan kendi kendine zaten cevap vermiş olursun.
    BaYTaR MURO

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)