User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
97 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sıfır ibiza cupra alınır mı

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tane yurtdışından örnek olan POLOGTI,SEATIBIZACUPRA,FABIAVRS yurt dışı manuel olan resmini eklermisiniz ?.Merak ettim bende.Yurt dışında almanya sitesinde dahi DSG diyor manuel yazmıyor.

Abi sanki bir fotoğrafta manuel görmüştüm birazdan pc de fotoğraf arşivime bakıcam şuhan telefondan giriyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bir turlu bulamadim ama gordugumu hatirliyorum ingiltere olmasi lazim direksiyon sagdandi hatta sanirsam yaniliyorulum ama youtube de illa denk gelirdi yoksa.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw polo blue gt var arkadaslar onla karıştırmayın.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    46 47 liralara bedava bu arabalar ya beni bile kaşıntı tuttu

47.5 liraya yeni kasa clio alıyorsunuz varın gerisini siz düşünün
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vw polo blue gt var arkadaslar onla karıştırmayın.
    abi kusuruma bakma pc de okadar aradım bulamadım tek ümidim öbür evdeki dergilerim kaldı okadar çok emindimki manueli olduğundan gördüğümden ama bi türlü bulamadım yanlış bilgilendirme için özürdilerim
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

engin vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45.500 tl ye beyaz renk olanı veriyor bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada seat bayisi yok mu yoksa ben mı bulamadım, doğuş oto yerimiz temmuz sonu açılacak diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kusuruma bakma pc de okadar aradım bulamadım tek ümidim öbür evdeki dergilerim kaldı okadar çok emindimki manueli olduğundan gördüğümden ama bi türlü bulamadım yanlış bilgilendirme için özürdilerim
    polo blue gt veya polo r olabilir.

Bu arada yağ yakma muhabbeti olmuş benim aracım 2013 model 5000 km de gram yag eksiltmedi.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bugün imzayı attım, cam tavan dahil 47.000TL ye aldım. beyaz istiyordum kırmızı oldu

kayadibinden aldım aracı, dediklerine göre bu ay zam eli kulağındaymış.

Seat spor frenlerini almadım, onun yerine brembo diskler ve balatarı aldım. geldiği gibi takıcam. 3100 Lira sadece frenlere istiyorlar bu paralara ABT kit alınabilir bana mantıklı gelmediği için tercih etmedim. Şuanda 2011 ibiza cupra kullanıyorum frenler gayet güzel, brembolarda daha iyi olacağını düşünüyorum.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bugün imzayı attım, cam tavan dahil 47.000TL ye aldım. beyaz istiyordum kırmızı oldu

kayadibinden aldım aracı, dediklerine göre bu ay zam eli kulağındaymış.

Seat spor frenlerini almadım, onun yerine brembo diskler ve balatarı aldım. geldiği gibi takıcam. 3100 Lira sadece frenlere istiyorlar bu paralara ABT kit alınabilir bana mantıklı gelmediği için tercih etmedim. Şuanda 2011 ibiza cupra kullanıyorum frenler gayet güzel, brembolarda daha iyi olacağını düşünüyorum.
    cupraların frenleri normalmi abi ben seat formunda araştırma yaparken tüm herkez fren kitsiz sakın alma ne özelik istiyosan iptal et frenkiti al falan dedi bende frenleri kötü sanıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupraların frenleri normalmi abi ben seat formunda araştırma yaparken tüm herkez fren kitsiz sakın alma ne özelik istiyosan iptal et frenkiti al falan dedi bende frenleri kötü sanıyorum
    TEM yolunda geçen gün önüme çıkan bir araç yüzünden en soldan kendimi en sağ şerite atmak zorunda kaldım, ortadaki kamyoneti kıl payı sıyırdım, orta şerittekiki kamyonetin hemen hemen 1 boy önünde ve en sağda başka bir kamyonet vardı, hızım 180-200 civarıydı ve fren balatalarım bitmek üzere olmasına rağmen durdurabildim aracı. Tabiki seat spor fren kiti kadar iyi değil ama abartılcak kadarda kötü değil. Şuanki cupram için aldığım brembo diskler ve balatarı yeni aracıma takıcam. bremboların olsa olsa 1 gömlek daha iyidir diye düşünüyorum, EBC kırmızı balatalar çok çok daha iyidir.

3100 lira bana biraz abartı geldiği için tercih etmedim ama durumu imkanı olan tabiki tercih edebilir, görünümüde çok hoş oluyor.

ama araştırmak lazım, wilwood yada abt kitler'de sonradan takılabilir. fabrika çıkışlı fiyatı kadar çok olacağını düşünmüyorum.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TEM yolunda geçen gün önüme çıkan bir araç yüzünden en soldan kendimi en sağ şerite atmak zorunda kaldım, ortadaki kamyoneti kıl payı sıyırdım, orta şerittekiki kamyonetin hemen hemen 1 boy önünde ve en sağda başka bir kamyonet vardı, hızım 180-200 civarıydı ve fren balatalarım bitmek üzere olmasına rağmen durdurabildim aracı. Tabiki seat spor fren kiti kadar iyi değil ama abartılcak kadarda kötü değil. Şuanki cupram için aldığım brembo diskler ve balatarı yeni aracıma takıcam. bremboların olsa olsa 1 gömlek daha iyidir diye düşünüyorum, EBC kırmızı balatalar çok çok daha iyidir.

3100 lira bana biraz abartı geldiği için tercih etmedim ama durumu imkanı olan tabiki tercih edebilir, görünümüde çok hoş oluyor.

ama araştırmak lazım, wilwood yada abt kitler'de sonradan takılabilir. fabrika çıkışlı fiyatı kadar çok olacağını düşünmüyorum.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim abi benimde düşüncem bu yöndeydi frenkitine vereceğim para yerine alabildiğim kadar donanımlı alıp daha sonra brembo alıcaktım ama kredim ne yazıki son anda direkten döndü şimdi tek merak etiğim 3100 tl lik seatın fren kitlerinin performansımı iyi brembonun kilermi bir tane fren kitli birini bulup danışıcam bu konuda sizede hayırlı olsun bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgilendirme için teşekkür ederim abi benimde düşüncem bu yöndeydi frenkitine vereceğim para yerine alabildiğim kadar donanımlı alıp daha sonra brembo alıcaktım ama kredim ne yazıki son anda direkten döndü şimdi tek merak etiğim 3100 tl lik seatın fren kitlerinin performansımı iyi brembonun kilermi bir tane fren kitli birini bulup danışıcam bu konuda sizede hayırlı olsun bu arada
    saol teşekkür ederim ama yanlış anlaşılma olmasın, muhtemelen brembolar standart kite göre 1 gömlek daha üstün olabilir ama seat sport kit hepsinden daha iyidir. yapısı gereği 2 pod zaten ve disklerde daha büyük bildiğim kadarıyla.
    2.0T FSI

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bile kafama takılan bir araç oldu...

47 liraya cam tavanı olan DSG spor bir araç daha ne olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2.0T FSI

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah cok guzel bır araba gercektende sızede hayırlı ugurlu olsun. benımde aklımı alıyor ama polonun ıcı daha cok hosuma gıdıyor ekranlı fln olması. poloyu 2 cı el cuprayı 0 almak var ısın ıcınde bırde 1 yıl yada 2 yıl sonra sattıktan sonra deger kaybı ne kadar olur ne kadar surede satılır pıyasası poloya gore yavas oldugu kesın o konuda cok sıkıntı yasarmıyım dıye dusunuyorum keske ıcı suankı fr dekı gıbı olsa nıye farklı yapmıslar ya.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah cok guzel bır araba gercektende sızede hayırlı ugurlu olsun. benımde aklımı alıyor ama polonun ıcı daha cok hosuma gıdıyor ekranlı fln olması. poloyu 2 cı el cuprayı 0 almak var ısın ıcınde bırde 1 yıl yada 2 yıl sonra sattıktan sonra deger kaybı ne kadar olur ne kadar surede satılır pıyasası poloya gore yavas oldugu kesın o konuda cok sıkıntı yasarmıyım dıye dusunuyorum keske ıcı suankı fr dekı gıbı olsa nıye farklı yapmıslar ya.
    VAG'ın pazarlama stratejisine göre VW, Seat, Skoda sıralamasıyla gidiyor. Her zaman VW birinci planda. Eğer tek sorun ekransa ibizaya'da double din ekran konulabiliyor ama elbette orjinal gibi olmaz

sıfır alınan her aracı satarken ister istemez değer kaybı olur. Sıfır araç alırken bunları düşünmek gerek. FR derken leon FR'ımı kast ettiniz? çünkü iç kısımda fr ile cupra arasında hiç bir fark yok ibizada.

benim eksikliğini hissettiğim en büyük şey direksiyondan kumanda olmaması. Renaulttaki gibi direksiyon arkasındaki el kumandasıyla teybe müdahale edilebiliyor. İlk zamanlar sesi kısmak yerine çok kez vites düşürdüğüm olmuştur ama zamanla alışılıyor. Keşke leonlarda olduğu gibi direksiyondan teybe müdahale edilebilseydi.
    2.0T FSI

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tanidigim kisi cupra aldi birisi 46 digeri 46.500e
    Sahsen bende almak istiyorum bi tane
    buna asik oldum...
    Seat Ibiza 2.0TDI CR SportCoupe 2012MY FR | eBay
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarısından daha gelmedi bakalım kim 1.790 tl verip o renkden alıcak
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)