Simdi bir turlu bulamadim ama gordugumu hatirliyorum ingiltere olmasi lazim direksiyon sagdandi hatta sanirsam yaniliyorulum ama youtube de illa denk gelirdi yoksa.
46 47 liralara bedava bu arabalar ya beni bile kaşıntı tuttu
47.5 liraya yeni kasa clio alıyorsunuz varın gerisini siz düşünün![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ankarada seat bayisi yok mu yoksa ben mı bulamadım, doğuş oto yerimiz temmuz sonu açılacak diyor
ben bugün imzayı attım, cam tavan dahil 47.000TL ye aldım. beyaz istiyordum kırmızı oldu
kayadibinden aldım aracı, dediklerine göre bu ay zam eli kulağındaymış.
Seat spor frenlerini almadım, onun yerine brembo diskler ve balatarı aldım. geldiği gibi takıcam. 3100 Lira sadece frenlere istiyorlar bu paralara ABT kit alınabilir bana mantıklı gelmediği için tercih etmedim. Şuanda 2011 ibiza cupra kullanıyorum frenler gayet güzel, brembolarda daha iyi olacağını düşünüyorum.
2.0T FSI
TEM yolunda geçen gün önüme çıkan bir araç yüzünden en soldan kendimi en sağ şerite atmak zorunda kaldım, ortadaki kamyoneti kıl payı sıyırdım, orta şerittekiki kamyonetin hemen hemen 1 boy önünde ve en sağda başka bir kamyonet vardı, hızım 180-200 civarıydı ve fren balatalarım bitmek üzere olmasına rağmen durdurabildim aracı. Tabiki seat spor fren kiti kadar iyi değil ama abartılcak kadarda kötü değil. Şuanki cupram için aldığım brembo diskler ve balatarı yeni aracıma takıcam. bremboların olsa olsa 1 gömlek daha iyidir diye düşünüyorum, EBC kırmızı balatalar çok çok daha iyidir.
3100 lira bana biraz abartı geldiği için tercih etmedim ama durumu imkanı olan tabiki tercih edebilir, görünümüde çok hoş oluyor.
ama araştırmak lazım, wilwood yada abt kitler'de sonradan takılabilir. fabrika çıkışlı fiyatı kadar çok olacağını düşünmüyorum.
2.0T FSI
Bilgilendirme için teşekkür ederim abi benimde düşüncem bu yöndeydi frenkitine vereceğim para yerine alabildiğim kadar donanımlı alıp daha sonra brembo alıcaktım ama kredim ne yazıki son anda direkten döndü şimdi tek merak etiğim 3100 tl lik seatın fren kitlerinin performansımı iyi brembonun kilermi bir tane fren kitli birini bulup danışıcam bu konuda sizede hayırlı olsun bu arada![]()
Benim bile kafama takılan bir araç oldu...
47 liraya cam tavanı olan DSG spor bir araç daha ne olsun..
masallah cok guzel bır araba gercektende sızede hayırlı ugurlu olsun. benımde aklımı alıyor ama polonun ıcı daha cok hosuma gıdıyor ekranlı fln olması. poloyu 2 cı el cuprayı 0 almak var ısın ıcınde bırde 1 yıl yada 2 yıl sonra sattıktan sonra deger kaybı ne kadar olur ne kadar surede satılır pıyasası poloya gore yavas oldugu kesın o konuda cok sıkıntı yasarmıyım dıye dusunuyorumkeske ıcı suankı fr dekı gıbı olsa nıye farklı yapmıslar ya.
doğuştan araba manyağı
VAG'ın pazarlama stratejisine göre VW, Seat, Skoda sıralamasıyla gidiyor. Her zaman VW birinci planda. Eğer tek sorun ekransa ibizaya'da double din ekran konulabiliyor ama elbette orjinal gibi olmaz
sıfır alınan her aracı satarken ister istemez değer kaybı olur. Sıfır araç alırken bunları düşünmek gerek. FR derken leon FR'ımı kast ettiniz? çünkü iç kısımda fr ile cupra arasında hiç bir fark yok ibizada.
benim eksikliğini hissettiğim en büyük şey direksiyondan kumanda olmaması. Renaulttaki gibi direksiyon arkasındaki el kumandasıyla teybe müdahale edilebiliyor. İlk zamanlar sesi kısmak yerine çok kez vites düşürdüğüm olmuştur ama zamanla alışılıyor. Keşke leonlarda olduğu gibi direksiyondan teybe müdahale edilebilseydi.
2.0T FSI
2 tanidigim kisi cupra aldi birisi 46 digeri 46.500e
Sahsen bende almak istiyorum bi tane
buna asik oldum...
Seat Ibiza 2.0TDI CR SportCoupe 2012MY FR | eBay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)