"Final Gorup".
"Final Gorup".
Okumadan imzalamam.....
Elimde Garantiden - xbox one Fifa 2016 konsolu ile birlikte indirim kodu var ( 200 TL ) lik indirim
14473825096562
fena feleğin cemberi spec
araç zaten boş oğlu boş avantgarde bile değil led stop yok o olmadıgı için muhtemelen bixenonda yok, dediğide sonradak takma cin işi xenondur heralde. kadran ortasında ekran yok falan sensör yok hiç bir b.k yok direksiyonun anası bellenmiş radyo tuşlarınında öyle
ama adamlarda gelişme var arkaya 3d fon falan koymuşar![]()
1881 - 193∞
Yılbaşında otel fırsatı falan yokmu ya şimdiden alcak ucuza![]()
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Yarın gitsem mağazada görebilir miyim ki acaba ? Sizce alınır mı ?
Bu tarz ürünlerde fiyat ne kadar düşerse kalite de o kadar düşer. Havalimanında bir anda sapı elinizde kalsa keşke daha iyisini alsaydım dersiniz.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Valla banada öyle geldi. Kaza bela yok plaka niye saklı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Jetta 1.4 TSI 122 Highline 2015 model, araçta ekstradan sunroof ve Lancester jant var 17'. Sağ ön kapıda göçük, arka kapıda ezik, arka çamurluğun ağzında ufak bi ezik var. Büyük ihtimal ön kapı boya yada değişen. Bu araç bu haliyle ne kadara alınır gerçek satış fiyatı nedir ?
Arkadaşlar kamp sandalyesi arıyorum arabanın bagajına sığacak olanlardan görüp duyduğunuz yer olursa lütfen yardım edin..![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)