User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: a3 alinirmi

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim 8v olan hitler motorsa o motor lpgye çokta güzel uyumlu şu eski golflerdeki 102hplikten bahsediyorum

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen,bir arkadaş lpg de uğraştırıyor demiş,bildiğimiz 102 hp hitler motordan ne farkı var audi de ki motorun

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer 1.6 8v ise öyle aman aman gitmiyor ama gayet tatminkardır. Yakıt olarakda şehir içi 30 35 kuruş yakıyordu.

2 sene önce şöyle bi video çekmiştim. Belki fikir olur sizin için ki pek sağlıklı çekim sayılmaz bunlar.

BORKED

BORKED
    Milattan önce yakar o otuz kuruşları kanımca
    Ben dizel aracı şehir içinde 26 kr yani 6-6.5 lt lere dusurmek icin gobegim catliyor istanbulda
    Lpg ise amenna bir ihtimal ama ben aracin 45-50 kuruştan az yakacağını zannetmiyorum benzinde

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg uyar sıkıntı çıkarmaz, kullanıma bağlı benzinde 10lt civarı oluyor ortalamaları buda lpg de ortalama 11,5lt ye denk gelir

2004 model 27bin tl
    E bildiğim kadarıyla golfle aynı platformda ve çok yakın kalitedeler
    Sahibinden den üstün körü baktığım kadarıyla 2004 2005 model golfte 25bin tl ediyor,
    Bu durumda tek kapı olması sizin için problem değilse alınabilir

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben dizel aracı şehir içinde 26 kr yani 6-6.5 lt lere dusurmek icin gobegim catliyor istanbulda
    Lpg ise amenna bir ihtimal ama ben aracin 45-50 kuruştan az yakacağını zannetmiyorum benzinde
    Aynen tertemiz 50kr u var üstüde olabilir.Hitler vwler 90binde triger değiştiriyordu değişmişmi sorun.Sunrooflu tercihiniz olsun.Otomatikse iki defa düşünün şanzımandan dilim yandı.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apaçiler tarafından kullanılmadıysa ve tüpte kullanılmaktan anası ağlamadıysa tabiki alınır.parasına göre güzel araç.ama ben a3 alacak olsam en çok dikkat edeceğim 2 şey , düşük km'li olması ve seceresidir.bu dediklerim leon içinde geçerli , ikiside aynı tür kullanıcılara hitap ediyor çünkü.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karamürselde öyle aman aman bi trafik olmadığından şehir içinde 30 kuruş yaktığı zamanlarda oluyordu aman genelde 35 30 tabi sert kullandığımız zamanlar 45 50 kuruşun altına inmiyor.
    İstanbul trafiğinde ne yakar bi fikrim yok.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüpte neredeyse 2 senedir tek bir sıkıntı bile yaşamayan biliyorum.. düz 1.6 motor.. içi oturuşu vs çok hoş o paralara alınacak en güzel arabalardan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen tertemiz 50kr u var üstüde olabilir.Hitler vwler 90binde triger değiştiriyordu değişmişmi sorun.Sunrooflu tercihiniz olsun.Otomatikse iki defa düşünün şanzımandan dilim yandı.
    Manuel vites sunroof yok yalniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apaçiler tarafından kullanılmadıysa ve tüpte kullanılmaktan anası ağlamadıysa tabiki alınır.parasına göre güzel araç.ama ben a3 alacak olsam en çok dikkat edeceğim 2 şey , düşük km'li olması ve seceresidir.bu dediklerim leon içinde geçerli , ikiside aynı tür kullanıcılara hitap ediyor çünkü.
    bakimlari dogusta yapiliyormus

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinmb407 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8V dediğimiz motor şehir içi (İstanbul a göre baz alırsak) 9 litre yakar. Çokta kötü değil. LPG ile daha düşük değerler görülebilir. Audideki 8V ile VW deki 8V mantık olarak aynı olsa da yapı olarak değişkenlik gösteriyor. Arkadaşımda 2003 A4 vardı ve ondada 8V motor vardı. Emin olun çok çok seri idi VW nin 8V sine göre.

Performans amaçlanıyorsa düşünmeyin ama konfor noktasında sonuna kadar bu parayı hakeden bir araç. Ayrıca şu an Golf IV lere 24-25 isteniyorsa A3 e 27 bin sonuna kadar verilir.
    yanlış biliyorsunuz 8v motor tüm vag grubu araçlarda aynı hiçbir farkı yok. Belki araçlara göre şanzıman aralıkları değişiktir onu bilemem.

VW nin eski 100hp olan 16v motoru ile karıştırıyor olabilirsiniz. 2005 den sonra o motoru tedavülden kaldırdı vag grup.

+ olarak benim bildiğim kadarıyla 8v lik motor lpg ye en yatkın ve en kolay uygulanan motorlardan biri diye biliyorum , sorun çıkarıyor denince şaşırdım açıkcası.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 5 sene 1.6 kullandım hic gitmez cok yakar bnce tsı motorlara 1.4 lere bakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 5 sene 1.6 kullandım hic gitmez cok yakar bnce tsı motorlara 1.4 lere bakın
    Onlarda fiyat olarak 30 ustu sanirim illa audi olsun demiyorum zaten bndeki limit 30 civari zaten

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış biliyorsunuz 8v motor tüm vag grubu araçlarda aynı hiçbir farkı yok. Belki araçlara göre şanzıman aralıkları değişiktir onu bilemem.

VW nin eski 100hp olan 16v motoru ile karıştırıyor olabilirsiniz. 2005 den sonra o motoru tedavülden kaldırdı vag grup.

+ olarak benim bildiğim kadarıyla 8v lik motor lpg ye en yatkın ve en kolay uygulanan motorlardan biri diye biliyorum , sorun çıkarıyor denince şaşırdım açıkcası.
    Hocam peki bu resimdeki motor sizce nedir?

Ben 8V sini de 16V sini de kullandım biliyorum ama Audi deki motor da bildiğimiz SR motor olsa da yapı olarak farklı olan yönü var.

Ayrıca VW nin 100 hp olan motoru 16V değil Polo Classic teki 8V lik motorudur. 16V dediğimiz BCB motor 105 hp 2002-2005 arası üretilmiştir. AKL dediğimiz SR olan 8V motor Bora ve Golf te Polo Classic e göre biraz daha geliştirilmiş ve 102 hp olarak satışa sunulmuştur.

Audi deki 8V lik motor aynı olsa da yapı olarak değişkenlik gösteriyor. Fotodaki eklediğim motor da 2003 model A4 ün 8V lik motoru. Ama Golf-Bora nın 8V lik motoru ile çok çok farklı.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haydaa,fark nedir peki bilgilendirirmisiniz?Sinyal kolu bile aynı olan arabalarda motoru neden farklı yapsınlar ki,aynı hacim aynı güçte oldugu halde

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle örneklendireyim. Polo Classicte olan 8V motor 100 hp ve manifold yapısı salyangoz gibi, eğimli. Ama Bora-Golf IV teki 8V motorun manifold yapısı düz.

Bu gibi farklılık Audide de mevcut. Sadece manifold yapısı değil fotoda da görülüyor. Hiç 1.6 8V gibi görünüyor mu sizce? Bana deseler bu motor 1.6 ben şahsen inanmam. Ama öyle imiş.

Aynı şekilde Passattaki 1.8T motor ile Golf-Leon daki 1.8T nin yapısı aynı mı? Biri enine diğeri boyuna yerleştirilmiş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)