benim bildiğim 8v olan hitler motorsa o motor lpgye çokta güzel uyumlu şu eski golflerdeki 102hplikten bahsediyorum
benim bildiğim 8v olan hitler motorsa o motor lpgye çokta güzel uyumlu şu eski golflerdeki 102hplikten bahsediyorum
Aynen,bir arkadaş lpg de uğraştırıyor demiş,bildiğimiz 102 hp hitler motordan ne farkı var audi de ki motorun
Lpg uyar sıkıntı çıkarmaz, kullanıma bağlı benzinde 10lt civarı oluyor ortalamaları buda lpg de ortalama 11,5lt ye denk gelir
2004 model 27bin tl
E bildiğim kadarıyla golfle aynı platformda ve çok yakın kalitedeler
Sahibinden den üstün körü baktığım kadarıyla 2004 2005 model golfte 25bin tl ediyor,
Bu durumda tek kapı olması sizin için problem değilse alınabilir
apaçiler tarafından kullanılmadıysa ve tüpte kullanılmaktan anası ağlamadıysa tabiki alınır.parasına göre güzel araç.ama ben a3 alacak olsam en çok dikkat edeceğim 2 şey , düşük km'li olması ve seceresidir.bu dediklerim leon içinde geçerli , ikiside aynı tür kullanıcılara hitap ediyor çünkü.
Tüpte neredeyse 2 senedir tek bir sıkıntı bile yaşamayan biliyorum.. düz 1.6 motor.. içi oturuşu vs çok hoş o paralara alınacak en güzel arabalardan
yanlış biliyorsunuz 8v motor tüm vag grubu araçlarda aynı hiçbir farkı yok. Belki araçlara göre şanzıman aralıkları değişiktir onu bilemem.
VW nin eski 100hp olan 16v motoru ile karıştırıyor olabilirsiniz. 2005 den sonra o motoru tedavülden kaldırdı vag grup.
+ olarak benim bildiğim kadarıyla 8v lik motor lpg ye en yatkın ve en kolay uygulanan motorlardan biri diye biliyorum , sorun çıkarıyor denince şaşırdım açıkcası.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Hocam peki bu resimdeki motor sizce nedir?
Ben 8V sini de 16V sini de kullandım biliyorum ama Audi deki motor da bildiğimiz SR motor olsa da yapı olarak farklı olan yönü var.
Ayrıca VW nin 100 hp olan motoru 16V değil Polo Classic teki 8V lik motorudur. 16V dediğimiz BCB motor 105 hp 2002-2005 arası üretilmiştir. AKL dediğimiz SR olan 8V motor Bora ve Golf te Polo Classic e göre biraz daha geliştirilmiş ve 102 hp olarak satışa sunulmuştur.
Audi deki 8V lik motor aynı olsa da yapı olarak değişkenlik gösteriyor. Fotodaki eklediğim motor da 2003 model A4 ün 8V lik motoru. Ama Golf-Bora nın 8V lik motoru ile çok çok farklı.
Haydaa,fark nedir peki bilgilendirirmisiniz?Sinyal kolu bile aynı olan arabalarda motoru neden farklı yapsınlar ki,aynı hacim aynı güçte oldugu halde
Şöyle örneklendireyim. Polo Classicte olan 8V motor 100 hp ve manifold yapısı salyangoz gibi, eğimli. Ama Bora-Golf IV teki 8V motorun manifold yapısı düz.
Bu gibi farklılık Audide de mevcut. Sadece manifold yapısı değil fotoda da görülüyor. Hiç 1.6 8V gibi görünüyor mu sizce? Bana deseler bu motor 1.6 ben şahsen inanmam. Ama öyle imiş.
Aynı şekilde Passattaki 1.8T motor ile Golf-Leon daki 1.8T nin yapısı aynı mı? Biri enine diğeri boyuna yerleştirilmiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)