Arkadaslar sizce a3 1.6 tek kapi alinirmi kullandim hosuma gitti ama eksi yonleri varmidir..
Arkadaslar sizce a3 1.6 tek kapi alinirmi kullandim hosuma gitti ama eksi yonleri varmidir..
Hangi 1.6?Fsi mı 8V hitler motor mu?Motor haricinde kasa olarak hoş bir araç,piyasası uygun sayılabilir.
1.6 V8 Motoru varsa benzinde ocağa incir ağacı dikiyor.Çok yakan bir motor LPG ile kullanılırsa alınabilir.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
2004 mod 90 bnde ilk sahobnden 27 bin istiyorlar valla motoru nilmiyorum arkadslar
FSİ olucağını sanmıyorum. 1.6 8vdır büyük ihtimal. Ama otomatik mi sunroof varmı, ambiantemi ambitionmu?
Ama bence ufak bi pazarlıkla alınır hem sahibinden hem kmde düşük.
Ambition dendi ama ruhsata bakmadim manuel vites sunroof yok 2 parça boyalı
Bazi forumlarda gitmiyor arac bi o kadarda ck yakiyr deniliyr dogrumudur
Eğer 1.6 8v ise öyle aman aman gitmiyor ama gayet tatminkardır. Yakıt olarakda şehir içi 30 35 kuruş yakıyordu.
2 sene önce şöyle bi video çekmiştim. Belki fikir olur sizin için ki pek sağlıklı çekim sayılmaz bunlar.
a3 ler konusunda uzman degilim ama kuzenimde 1.6 var, model yili 2007. manuel. 5kapi.
evet, 2007 307 ler (1.6 benzinli) daha seri mesela. Yakisi 1.6 icin cok ta kotu degil bence. Ama 307 mi a3 mu desen sonuna kadar a3.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Yardiminiz icin Teşekkürler arkadaslar genel olarak alinabilir araba
tek kapı 2005 model çok çok yakın arkadaşımda var, tüp için iyi usta olursa çözülür sanırım birazcık uğrasıyor tüpüyle ama onun dışında gerçekten alınır. Vtec2 varken arkadaşıma diyordum yaktığın benzine yazık diye, ehliyet hevesi ile tek olay 0 -100 sanıyor gibiydim arabaya bakışta.
Vakit geçti , benzin parası vs diye düşününce baktım ki ya tam spor araba olcak ya da alcaksın bi alman aracı takıcaksın tüpü şımartıcaksın kendinikendi aracımdan inip ona oturuyorum valla spor araba gibi sürüş pozisyonu var, vites kolundan , ses sistemine kadar çiçek gibi araba. Ah dedim neden daha önce satıp bi tane bundan almamışız
![]()
8V dediğimiz motor şehir içi (İstanbul a göre baz alırsak) 9 litre yakar. Çokta kötü değil. LPG ile daha düşük değerler görülebilir. Audideki 8V ile VW deki 8V mantık olarak aynı olsa da yapı olarak değişkenlik gösteriyor. Arkadaşımda 2003 A4 vardı ve ondada 8V motor vardı. Emin olun çok çok seri idi VW nin 8V sine göre.
Performans amaçlanıyorsa düşünmeyin ama konfor noktasında sonuna kadar bu parayı hakeden bir araç. Ayrıca şu an Golf IV lere 24-25 isteniyorsa A3 e 27 bin sonuna kadar verilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)