User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: alkole zam

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğitim aldım halen alıyorum rahat ol yani.İllaki insanın başına veya yakınının başına birşey gelmesi gerekiyor ben bunu anladım buradaki yorumlardan.İnşallah yaşamazsınız.İnsan gibi içene kimsenin birşey dediği yok oturup 1 tane 50 lik bira içen birini bu zam zaten sarsmaz
    dostum sakin sana eğitimsizsin demedim
    ülkede hoşgörü,saygı yok diyip sana saygısızlık yapacak değilim
    sadece hepimizin daha fazla bilinçlenmeye empati kurabilmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
    sana önceki yazılanlarda da bunlar söyleniyo zaten doğru düzgün içene kimse laf etmez ama sırf doğru düzgün içmeyenler yüzünden de içenede yazık edilmesin kurunun yanında yaşta yanmasın

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kactı yıne bıze..
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artik alkolden vazgecti millet, daha cici seylere yoneliyorlar
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artik alkolden vazgecti millet, daha cici seylere yoneliyorlar
    aynen kanka yakında kolonyayada zam gelirse şaşırma şuanlık en ucuz ve en etkilisi o 2 yudum çek sabahlar olmasın
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim insanımız şoförlüğü çok mu biliyor? karıyı kızı trafikte sıkıştırma bizde, motorsikletlilere saygısızlık bizde, yavaş gidene saygısızlık bizde, emniyet şeridini kapama bizde, kaldırıma araba parketme bizde..

inşallah benzine ötv ye okkalı bir zam gelirde kimse arabaya binemez belediye otobüsleri ile işimizi görürüz..

benim arabam yok bi zararını da görmedim toplu taşıma kullanıyorum demekki zaruri ve gerekli bir ihtiyaç değil..
    hay ağzına sağlık...
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acikcasi ben insan sagligini tehdit eden tum urunlerin asiri yuksek vergilerle satilmasina karsi degilim. Bireysel olarak "benim sagligim istersem kendimi oldururum" diye dusunulse bile, toplum sagligini gozetmek adina alkole ve sigaraya astronomik vergiler konup, yakittaki yuksek verginin azaltilmasi harika olurdu mesela.

Azalan yakit maliyeti ile birlikte tum hayatin ucuzlayacagini unutmamak lazim.

Ama su an yapilan vergi artisi tamamen anlamsiz, alkole de gecirelim, yakita da gecirelim, sigaraya da gecirelim vs vs topladiginiz zaman ortaya cikan sonuc "vatandasa gecirelim" oluyor ki bu basli basina bu hukumetin acizligini gosteriyor.

IMF 'e olan 5 lira borcu kapatmak icin disariya 15 lira borclanan ve yuzsuzce "IMF'i bitidik hamdolsun" diyen soytari bir yonetim var su an basta. Isin en kotusu de sirf bu soytariligi yapabilmek icin gecmis zamanda yapilan hazirliklar. Koy enstutulerinin kapanmasi, devletin tum birimlerine yerlestirilmek uzere ozel olarak yetistirilen sozum ona "dindar" ama esasi "misyoner" olan bir guruh, Turkiye'yi parmakta oynatirken oyunu bozmasin diye "tuketilen" bir TSK, cehalete mahkum edilen bir halk...

Bunlar bir gunde olmadi, o yuzden simdi alkole de gecirirler, yakita da, enerjiye de, HALK'a da...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acikcasi ben insan sagligini tehdit eden tum urunlerin asiri yuksek vergilerle satilmasina karsi degilim. Bireysel olarak "benim sagligim istersem kendimi oldururum" diye dusunulse bile, toplum sagligini gozetmek adina alkole ve sigaraya astronomik vergiler konup, yakittaki yuksek verginin azaltilmasi harika olurdu mesela.

Ama su an yapilan vergi artisi tamamen anlamsiz, alkole de gecirelim, yakita da gecirelim, sigaraya da gecirelim vs vs topladiginiz zaman ortaya cikan sonuc "vatandasa gecirelim" oluyor ki bu basli basina bu hukumetin acizligini gosteriyor.

IMF 'e olan 5 lira borcu kapatmak icin disariya 15 lira borclanan ve yuzsuzce "IMF'i bitidik hamdolsun" diyen soytari bir yonetim var su an basta. Isin en kotusu de sirf bu soytariligi yapabilmek icin gecmis zamanda yapilan hazirliklar. Koy enstutulerinin kapanmasi, devletin tum birimlerine yerlestirilmek uzere ozel olarak yetistirilen sozum ona "dindar" ama esasi "misyoner" olan bir guruh, Turkiye'yi parmakta oynatirken oyunu bozmasin diye "tuketilen" bir TSK, cehalete mahkum edilen bir halk...

Bunlar bir gunde olmadi, o yuzden simdi alkole de gecirirler, yakita da, enerjiye de, HALK'a da...
    on numara açıklamışsınız kesinlikle katılıyorum..
    ig: erayender

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep alkole sigaraya yükleniyor hükümet.. halbuki kapatsın diyanet işleri başkanlığını ki bütçeden en büyük payı alan bir kurumdur.. oraya harcanacak parayı eğitime sağlığa aktarsınlar.. camilere sağlanan beleş elektrik suyu da kessinler, kim gidiyorsa camiye onlar ödesin elektrik su parasını..
    Abi şurda alkol ile camiyi bir tuttun ya sözün bittiği yerdir ne diyelim
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep alkole sigaraya yükleniyor hükümet.. halbuki kapatsın diyanet işleri başkanlığını ki bütçeden en büyük payı alan bir kurumdur.. oraya harcanacak parayı eğitime sağlığa aktarsınlar.. camilere sağlanan beleş elektrik suyu da kessinler, kim gidiyorsa camiye onlar ödesin elektrik su parasını..
    kesinlike katılıyorum.
    bu ülkede herşey toplanan vergi ile.
    en çok vergi alınan mallarda devletin kurumlarını en çok ayakta tutan şeylerdir.
    yani size saldıran polisin, atılan gazın meblağı senin benim aldığımız sigara alköl ile yürür.

neyse bunun yanında çok şey vardır.
    sadece konu alkol değil.

kazlıçeşme "beleş" mitinginden sonra ,
    akbilini aylık dolduran herkes 187 kontürle karşılaştı.
    13'ünü devlet sizden çalmıştı.
    ee yani bu bi yerden çıkıcaktı.

suriyeli multecileri türk vatandaşı yapıp 800tl maaş bağladılar.
    bizim gazi maaşımış ise 360 tl.

yani neresinden tutsanız elinizde kalır bu duzen.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şurda alkol ile camiyi bir tuttun ya sözün bittiği yerdir ne diyelim
    hayır ben elde edilen vergiler açısından bir tuttum.. camiye gitmeyen insanlar neden caminin elektriğini suyunu ödesin? cemaatin yapacağı bağışlarla gayet güzel ödenir elektrik su parası.. diyanet işleri başkanlığı sadece sünni islam anlayışını benimsemiş insanların olduğu bir kurum.. bu ülkede ateisti var, deisti var, hristiyanı var, yahudisi var, alevisi var, şafiisi var.. laik bir ülkede diyanet diye bir kurumun olmaması lazım. devletin dinle işi olmamalı..

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır ben elde edilen vergiler açısından bir tuttum.. camiye gitmeyen insanlar neden caminin elektriğini suyunu ödesin? cemaatin yapacağı bağışlarla gayet güzel ödenir elektrik su parası.. diyanet işleri başkanlığı sadece sünni islam anlayışını benimsemiş insanların olduğu bir kurum.. bu ülkede ateisti var, deisti var, hristiyanı var, yahudisi var, alevisi var, şafiisi var.. laik bir ülkede diyanet diye bir kurumun olmaması lazım. devletin dinle işi olmamalı..
    Diyanet işleri laikliğin en önemli temellerinden biridir Soner abi, Bu konuyu biraz araştırmalısın yanlış düşünüyorsun...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyaneti kuran kimdir önce bunu arastırmak lazım bence?

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektiriğe zam yok diyolar 10 lira kullanım bedeli 60 70 lira ıvırı zıvırı
    Doğal gaza zam yok diyolar 100 lira ıvırı zıvırı
    Özellikle telefon , ev telefonu kullanmıyorum 1 2 kere arama yapıyorum kullanımbedelı 6 lira toplam fatura 35 lira.
    Eğer üretici sınıfın cebıne gırıcekse ıckıye sıgaraya 100de 500 zam yapılsın gam yemem ama bırılerının oglu daha rahat yasıcak dıye ben kendı rahatımdan vaz gecmem sigaraya basladıgımda 10 lıraya 5 paket alırdım sımdı 1 paket alıyorum.Buna gore son 10 yılda baya gelısmısız.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok haklısınız da akaryatı da çok fahiş zam gelmeli. her geçen gün daha çok araç yollara çıkıyor bu demek çok fazla egzos gazı bu da benim sağlığımı bozuyor. sadece ticari araçlara ucuz versinler vatandaşa 20 tl olsun benzin benim sağlığımdan önemli mi? herkes toplu ulaşım kullansın daha temiz dünya daha sağlıklı insanlar görelim..

hayır şunu anlamıyorum içen kendine içiyor arkadaş ne diye kendi gibi düşünmediğiniz yaşamadığınız insanların zama boğulmasını kendi isteğinizin ucuzlamasını istiyorsunuz? ben alkolik değilim, sigara kullanmıyorum ama bu zamların hiç bir tutar yanı yok nasıl savunabilirim ki?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamma Hayır fakat İçki ve Sigaraya da Hayır..
    Eğer siyasetten şahsi olarak bir kar ve kazanç beklemiyorsanız Lütfen ciddi bir Aile, Sağlık ve Toplum problemini ucuz siyasete alet etmeyin.
    Bu maddeler yüzünden Evi Yuvası Dağılan İşi Batan Sağlığı Bozulan hatta ailesini veya kendini satan insanların olduğunu unutmayın.. Hatta parça parça organlarını ..Kanını satan..
    Her insan doğru aile de doğmuyor. Doğru yerde olmuyor Her insanın hayatı aynı olmuyor malesef.. Çevrenize dikkatli bakarsanız ne kadar çok dramlar yaşandığını görürsünüz..
    Saygılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soner diyanetin amacı camilerdeki düzenlemeleri yapmak için kuruldu. Dünya kadar cami var bunların bakımı imamların maaşları için kuruldu. Yeni yapılacak camilerde o fon içerisinden ödenecekti gerekli görülürse yapılacaktı ki bu hükümete kadar bu şekilde yürüdü. Bu hükümetle diyanete ayrılan ödenek eğitime yakın sağlık bakanlığı ödeneğinin çok üzerinde şu anda. İnsanlara hastaysan camiye git diyecekler utanmadan. Ki bu ödeneğin içerisinde yeni yapılacak camiler yok. Camileri artık TOKI yapıyor elde ettiği karla.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyanete ayrılan bütçe absürt, sizin buna getirdiğiniz yorum daha absürt olmuş.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer siyasetten şahsi olarak bir kar ve kazanç beklemiyorsanız Lütfen ciddi bir Aile, Sağlık ve Toplum problemini ucuz siyasete alet etmeyin.
    Bu maddeler yüzünden Evi Yuvası Dağılan İşi Batan Sağlığı Bozulan hatta ailesini veya kendini satan insanların olduğunu unutmayın.. Hatta parça parça organlarını ..Kanını satan..
    Her insan doğru aile de doğmuyor. Doğru yerde olmuyor Her insanın hayatı aynı olmuyor malesef.. Çevrenize dikkatli bakarsanız ne kadar çok dramlar yaşandığını görürsünüz..
    Saygılar..
    alkollü içecek yüzünden mi oluyor bunlar. Bugün türkiyede alkol tüketimi kişi başı yıllık 1.5 litre. Hollanda da 10 litre. Ama eğitim oranı en yüksek ülkelerden biri de hollanda. Bunun alkolle değil cahillikle alakası var eğitimle alakası var. Her alkol alan karısını mı doğruyor. Alkol almayan adamlar karısına şiddet uygulamıyor mu? Şu olayı alkole bağlamayın allah aşkına. Benim bir sürü arkadaşım var günde 10 15 tane bira tüketen düzenli olarak. Adamların gayette düzgün evlilikleri hayatları var. Hepsi eğitimli adamlar aile terbiyesi , eğitimi almış adamlar. Dediğim gibi bunun alkolle alakası yok eğitimle alakası var.
    IN BOOST WE TRUST

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saygılar..
    O bahseetiginiz kisiler agziyla icmeyi bilmeyenler sanirim.
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)