0,99 a gelen lpg 2,19 a bize giriyor biz müşteriye 2,40 tan satıyoruz bende alıyorum tabiki de sonuç olarak emeği geçenin ta
Printable View
0,99 a gelen lpg 2,19 a bize giriyor biz müşteriye 2,40 tan satıyoruz bende alıyorum tabiki de sonuç olarak emeği geçenin ta
bizde küçük 21 bin litrelik tanker çağırmak zorunda kaldık salı günü yükleneceğiz
petrol varıli 70 dolara kadar geldi hala bi indirim yok.. En kötü 30 -40 kuruş inidirm yapmaları lazım su anki haliyle devlet daha fazla kar ettigi kesin
bindirimler anında, indirimler varil fiyatı arttığı zaman 3 kuruş 5 kuruş. çocuk kandırır gibi.
şöyle mantık çerçevesinde 20 kurus bı ındırım vs gelsede rahatlasak
sanırım 20 kuruşluk bir indirim gelecek. başka bir forumda da okumuştum.
%30 un üzerinde ucuzladı maliyeti petrol ün dolar ve varil fiyatları aşağıya indi
Bize yansıyan %13 civarı olması lazımdı.
Dünyanın hiç bir ülkesinde devlet resmi olarak milleti alenen dolandırmamıştır muhtemelen.
İlklerde öncüyüz işte..
Mazot söyle 3 lira olsa benzinde 3.20 olsa onada razıyız.Bir çok hayal bu yakıtyüzünden ertelendi.
gece 12 de benzin 13 motorin 16 kuruş incek
benzin 4,44 motorin 3.92 vay be uzun bir aradan sonra ilk defa mazotlu arabama 3 küsürlü rakamlardan depomu dolduracağım.
Ankarada mazot niye pahalı ya istanbulla 10 kuruş oynuyor..
Benzinli arabamda ilk defa 30-35 kuruş yakacak şehir içi.
Şu an FR ile 35 krş yakıyorum :) Benzin keşke 3 tl olsa..
iyi oldu böyle :D yılbasından sonra hemen bindirim yapmasalar bari :D
1 lira geri gelmesi lazım benzinin,şu vergi belasından bir parça feragat edebilse devletimiz herşey yoluna girecek,%60 almada %40 al,bu kadar vatandaşının sırtına binen başka ülke yok.
durun daha su geçirmez ayakkabılara %35 vergi var :D
en son ne zaman ındı
Arabama daha hiç 3 küsürlerden mazot almak nasip olmadı :)
lpg ne kadar şuanda daha doğrusu ona indirim geldimi
Benzine indirim derken bugun ankarada taksi ucretlerine zam gelmis..
K.Benzinde % 3 (13 krş) Motorinde % 4 (16 krş) indirim olmuştur.
Normalde olması gereken şuan (petrol variline göre) benzin 3.3 TL motorin 2.9 TL imiş. Hala giydiriyorlar ve pompaya yansıtmıyorlar
Benzinin 4 liraya kadar düşeceğine dair bi duyum aldım.Tahminim 2-3 aya düşürürler.Varil fiyatı böyle seyrettiği sürece.
Üniversite hazırlıkta benzinde iyi indirim olmuştu 2.86 dan benzin almıştım ne sevindirik olmuştum şimdi 3.50 olsa göbek atarız heralde şaka gibi :)
benzinin düşmesi için eldeki eski petrol stoğununda eritilmesi lazım biraz beklemeliyiz ama ben benzinde 4 lira altı rakamların zor olduğunu düşünüyorum tahminimce gelmesi gerekn nokta 4.20 civarı
yine de neresinden bakarsanız yakıt fiyatlarının düşüşü türkiye gibi ithalatının büyük çoğunluğunu petrolün oluşturduğu ülkeler için mükemmel bir avantaj
bunu ne kadar iyi değerlendirecekler bilmiyorum ama güzel bir fırsat var
vergi indirimi lazım gerisi hikaye.
hem kıs yagmur camur hemde benzinden midir nedir bu ara fena trafık var 4 seviyesine düşünce ne hale gelir istanbul düşünmek bile istemiyorum
zam yapmak için eldeki stoğu bekleyen yok :D
iyice indirime girsinde 3-4 depo varile doldurup stok yapayım araba bitene kadar zam gelir ozaman ucuza gazlarız :D
Pazarteside bir indirim var söylentileri var.
http://www.sondakika.com/haber/haber...dirim-6741385/
lpg 12 krş indirim varmış.
Yok gayet ciddiyim terasa dizicem varilleri :D Geyik yapıyorum tabikide abicim :D
bu akşam gaz alırken benzinci soyledi 12 den sonra 1,92 ye düşecek bizim orada şu an 2.19 yer ikitelli turkuaz petrol
düşünsenize benim araç otomatik 10 litre gaz yakıyor 19 kuruş yakmış olacağım ş.içi :) nerdeyse 5 sene öncesinin fiyatları