sırada lpg var benzin mazota geldi boş geçmezler
5 diyoduk 6 ya gidiyo hadi hayırlısı
Printable View
sırada lpg var benzin mazota geldi boş geçmezler
5 diyoduk 6 ya gidiyo hadi hayırlısı
pisayada az yakan araba kalmadı yaaa
45 lt.mazotta 4.66 dan 4.78 hoş eder 6 lira daha girdi saygılar
araba almak mesele değil de gönlünce binebilmek mesele olmaya başladı...
bu nasıl fiyatlar
zamlı fiyattan kıl payı kurtulduk bugün 1500 lt mazot alıp tankeri doldurduk :) 180 lira kar elde etmiş olduk
yok artık 14 kurus ne ya. 3 aydan bu yana mazota 3. zam geliyo ilk iki zam 10 kr du , sonumuz hayır değil vallahi
durum hiç iyi değil demek ki seçim yaklasınca bile zamcıklar yapabılıyorlar
Mazotun da 5 liraya dayandığı günleri gördük. Hadi bizleri geçtim nakliyeciler?
Bu gece veya yarın geceden itibaren mazota yine zam gelecek.3 kuruşla 10 kuruş arası. Dolmuşta çalışıyorum yandık .Mazort 4.70 olacak kazandığımızı mazota yatırır olduk.Ama olsun bizim millete haktır bu
cumartesi benzini 5.17 den aldım ***** ay sonu kafamı pompalara vurasım geldi pahalı diye yakınıyorduk ilk defa bu kadar koydu :Deli:
10 lira olsun belki o zaman vatandaş ikildiğini anlar
35 cl votka olmuş 27, benzın 1lt 5 çokmu, yemın ederım ayık kafayla benzın almıyorum :)
Merak ediyorum ne zaman kontak kapatıp eylem yapılacak....
2011 model dizel aracım var. İlk aldığımda, depo boşalınca 135 TL ye dolduruyordum. Bugün az önce iki ÇIBIH yanarken 173 TL ödedim. Bu nasıl bir zam anlayışıdır, ne acımasızlıktır, ben anlamadım. Herkesin de keyfi yerinde ha.
Hay lanet olsun ya, dizel aldık diye seviniyodum benzinliye her dakka para baymicaz artık diye ama bu gidişle bi değişim olmicak gibi.. Pompaya yansıdı mı zam? sabah alırken dikkat etmemişim şimdi shell'iin sitesinden baktım 4.56 görünüyo iki gün öncede öyleydi?
akaryakıta yapılan bu zamlar nereye kadar sürecek çok merak ediyorum