Hic sasirmadim
Printable View
Hic sasirmadim
kendisi v12 merso ya biniyo kodumun oğlu ...
Sitenin altındaki bir yorum:
84caner25 Nisan 2014 Cuma 11:55
halkını düşünen bir başbakan oldukça korkmayın 50 lira olsun önemi yok....
Ne güzel düşünüyor benim güzel vatandaşım :)
Halkını düşünen bir başbakan, dünyadaki en pahalı benzini milletine reva görüyor :)
Siz gereksiz yere keyfi bol bol kullanin adamlar zam koymaya devam eder hatta bazilari cikar 10 tl olsa yine binerim der.bu kafayla devam edildigi surece zevk almaya bakicaz
Pek öyle degil aslinda kirsal hariç,bide anlamadigim su an e5 te araba yok denecek kadar acik yol,ama 100mt başı polis var belli biri geliyor gecicek vs vs , istenince oluyormus yok ediliyormus trafik ama neden trafigi bitirsinler ! Dunyanin en pahali benzini = trafik haliyle gözler $ işareti tabi bitirmezler amk spor gazetesinin evlatlari,e5 te cik rolling yap su an
03.05.2014 Tarihinden geçerli K.Benzinde 5 krş %1,13 Motorinde 5 krş %1,37 indirim olmuştur :)
Off iyi ki bugün almamışım , depo tamamen boş neredeyse :)
51 sayfa geçmiş, somut bir adım yok. Evet nerede protesto ediyoruz?
10.05.2014 Tarihinden geçerli Benzinde 6 krş Motorinde 2 krş indirim olmuştur. Hayırlı Olsun.
6 krş görünce kan beynime sıçradı bian
daha ınmesi lazım motorının 3.80 e felan anca o zaman guzel olur 4.27 ne anasını satım
dün facebookta böyle bişey gördüm nekadar doğru bilmiyorum
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...35351024_n.jpg
şu anda izmirde 4.92 5.07den düştü gülümsetmedi desem yalan olur ama daha da düşsün inşallah.
O kadar petrol kaynağımiz var hic birini kullanmiyoruz ayrica en pahali benzini kullaniyoruz
aq bundan sonra zam yapmazlarsa. zaten ciğerimizi .iktiler bu saatten sonra 10 lira olsa ne olur.