Bu harbi olmuş![]()
Bu harbi olmuş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
satıcakmı satıcak bence neticeye bakmak lazım... rent a car lar filo ile çekicekler en boş ucuz paketlilerini şirketler alıcakdır zaten bu ikisi bile yollarda zebil gibi doğan şahin kadar görmemize yeticek nedenler.. araba satıcak yani bmw ninde umrunda olan kısım bu![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
139.400 küsürden ama M falan filan derken 160 bulur rahat
Not:Buarada E180 Avantgarde 143.000 TL'den Bayilerde Satışta![]()
mercedesinde boşu bomboş bmw ninde öyle zaten satanlarda en çok bu modeller oluyor genelde..
adam 45-50 bin tl ye linea lounge alıyor 1.6 multijet araç baya bir dolu blue&me sinden tutda asr,msr,hba,hill holder kadar her bir şey var..
bir diğerinde üç misli fiyat verip adam bomboş mercedes bmw alıyor 1.6.. Başka bir yanda 70-80 bin tllere ds5 ler falan var full gırtlağına kadar dolu..
bunlar tercih meselesi saygı duymak lazım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
mercedesin boşuda boş sana denk gelmemiş bizim burda bir arkadaşımızda var c180 mercek far yok xenon yok sunroof yok v.b
örnek sanırım en boşu bu luxury paket oluyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30879793/detay
dip not : eğer denilen boş paket E serisi içinse zaten normalde E serisinin boşunu ben hiç görmedim o ancak bu gelicek 1.6 serisiyle belli olur hangi donanımlarda geliceği ama E serisinide bir c serisi kadar boş tutmazlar gibime geliyor umarım öyle olur..
audininde boş durudugunu cok sanmıyorm nede olsa alt markalarda örnek gemi kıvamlı superb'de 1.4tsi 125lik 1.6d 105likle satılıyoneden a4-6 vs satılmasın keza passatve passat cc de
1881 - 193∞
Arkadaşlar donanım konusunda ; 55€'ye Xenon - Far Yıkama - ön/arka sensör - cruise kontrol - 17 alaşım jant- Led Sis - Elektrom Aynalar - otomatik alınıyor. Deri için 800€ fark ödeniyor. Comfort paket ile almak istersek; Cam Tavan - Isıtmalı, Elektrıklı, Hafızalı Ön koltuklar, - Elektrıklı Perde bu paketin fiyatı 4500€... Extra olarak 18 jant almak istersek 1600€ Temel Donanım olarak bunları koyunca araç 60.000€ 'lara geliyor buda bugunkı kur ile 150Bin Tl ediyor. Borusanda araçlar yolda dedi. Şunuda belirtmek istiyorum 320ied (170hp) arac ile liste fiyatlarına baktığımızda 10.000€ fark oluyor yukarıdaki donanımı bu araca almak istediğimizde aradaki fark 5-6bin€ oluyor...
downsizing sen nelere kadirsin.Önce 320i alanlara girdi şimdi de sıra 5'te demek
![]()
#KahrolsunDownsizing
#DirenHacim
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Vergisi yakıtı derken kötü oldu ilk 184 alanlara
Golf MKVII 1.6 Tdi
iyi de e serisinden bahsediyoruz ona bakarsan a c dende boş geliyor haliylehaklı çıkmak için niye hep alakasız örnekler veriyorsun anlamıyorum
tamam ben denk gelmedim ben hep hariçten gazel okuyorum burada ego tatmini için
bahsettiğim 1.6 e serisi donanımıydı zaten e250 den tek farkı cam tavan opsiyonel geriye kalan herşey var elite paketle geliyor araçlar yazdım yukarda ummamıza gerek yok yaniHa tabi galerinin biri gidip bomboş bir araç getirirse ayrı mevzu tabi.
Yeni araç aldığım için mercedesleri baya araştırdım hepsinin güncel donanım motor vs. verileri hakkında bilgi topladım.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
sonuç olarak fok balıkları çok yalnız
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
bmw motor teknolojisinde mercedes'i geçeli yıllar oldu. bmw'nin her motorunun özelliğine, tekniğine, verimine hayranım.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)