Etrafımdaki herkesi gaza getirmeye calışıyorum insanın özgüveni geri geliyor ve hayat daha güzel geçiyor.
Bide tam istediğim vucuda ulaşırsam off düşünemiyorum ahahha
Printable View
Bende 100 den 85 e düştüm dahada düşüyorum şekeri ve ekmeği kestim neredeyse ve ne yesem kalorine bakıyorum bence siz de yapmalısınız kaloriyi dengeleyince istediğinizi yiyebilirsiniz
Abi helal olsun harbiden on numara değişim olmuş. Realiti showlardaki değişimler *** yemiş o kadar yani :D benimde boy 1.84 kiloda 86 gibi ama göbek tarafından bende müzdaribim, hiçbiyerimden kilo almıyorum sadece göbek şişiyor. Bence spordan önce dengeli ve doğru beslenme olayı bitiriyor, ekmeği şekeri biraz kesiyorum anında farkediyor yaşta genç olunca.
10 gram su 30 gram bundan ote en onemlisi azim ve kararlilik.Ben senelerdir spor yapiyorum bir kere bile 30 gram sundan yiyim 100 gram bundan yiyim diye birsey yapmadim tabi birazda genetik onemli ama soylede birsey var mesela ben universitede millet baska yerlere yemege giderken kayisdaginda cogu zaman tek basima sokakta milletin pis dedigi pilav arabasindan tavuk pilav yer dersten sonrada spora giderdim:)isin ozu sadece beslenme ve duzenli antreman.Sizde karar vermissiniz hedefe ulasmissiniz sadece hedefe gidis farkli olmus..Fakat; en onemli asama bence bundan sonrasi (sporsuz verilen kg kaybi oldugundan) sporsuz gececek donemlerin size geri donusu her zman daha tehlikeli olacaktir.. Dr unuzda soylemistir buyuk olasilikla..Umarim bundan sonra sporu birakmazsiniz.
Diyet yapin mekikle falan karın erimez herşey beslenme benim belim resmen göğüs bölgeme göre çok inceldi.
Hemen bi foto çektirdim hanıma paylaşıyorum:D
http://i.imgur.com/Da9JZYu.jpg
Spor yapinca gogus killarida otomatikman gidiyor hahahah:D
Kankacim naturel takil kil aldirnak ne lol :D
Olm senin için tam bir vucutçu resmi çektim asuhdaushda çok komik taşak geçmek serbest maske taktım zaten asuhdaushduashd
http://i.imgur.com/xVWsG5q.jpg
Hahaha rahatsizsin olm :D
Ve 12 haftalık steroid kür dönemi bu hafta başlar:)
http://forum.paticik.com/thumbnails/...1_450xNULL.jpg
Küre başlamadan önce şeklinde 2 foto paylaşayım artık ayda 1 foto paylaşırım:)
http://i.imgur.com/VKwfcGr.jpg
http://i.imgur.com/Y2D49k3.jpg
azmin zaferi tebrikler..120 kiloyum..2hafta sıkı diyet yapıyorum 4 kg veriyorum sonrasında ne yaparsam kilo vermem duruyor sinir olup bırakıyorum.prof destek almak şart sanırım
evrim teorisi gerçekmiş :)
olmuşsun olmuşsun
bende eylülde sıkı bir diyete ve spora başlıyorum
ben 130 kg'ım ve ne zaman böyle bir atak yapıp, zayıflayacağım hiç bilmiyorum..
Evlendikten sonra, bilgisayar başında oturmaktan, yemekten sonra ayakları sehpaya uzatıp, çay sigara, zart zurt şeklinde hareketsiz kalmaktan son 3 senede nerdeyse 50 kg'a yakın aldım.
Sanırım sizin gibi bir silkelenip kendime gelmem gerek..
Çok iyi olmuşsun Maşallah
Azmin zaferi :) Bende 96'dan 83'e inmiş durumdayım. Ebatsal olarak göbeğin küçülmesiyle özgüven arttı, göbeği içeri çekmeden tshirt giymek çok keyifli :)
Bende kendimi sıkarak ve bıraz psıkolojık sorunlar ile 76 kılodan hedef koydugum 68 dustum. Suan yeme ıcmeye dıkkat edıyorum sabıt kılomdayım.Belki 65 daha iyi olur spor sart ama vucud zaten kendıne sekıl vermeye baslıyor o sevk ve ıstekle.Manevi olarak gercekten cok guzel bır duygu.. herseyı kendıne yakıstırmak ve guvenmek gibi.
Yaptıgım sadece,
Aburcubur ve gece yemeyı kestım.. Aksamları eksı meyveler yemeye basladım sadece.
Baya yakısmıs Olgar abı masallah.. Ufaklıgıda bu dıyete alıyormusun :D
Alkol'ü kestim kardeşim işin sırrı benim için bu oldu :) yani günde 5-6 tane bira içmek yerine su içmeye yöneldim. Bununla birlikte hergün 5-6 km arası yürüyüş yaptım. Yaklaşık 3 ayda gitti bahsettiğim kilo.
Yemek konusunda hunharca yemeye devam ediyorum ama ekmekten uzak duruyorum :D
Xor icin dun geceden kareler az sonra geliyor :D
Oha bide dun gece yedigimiz birsey degildi diyo olm bi insan daha ne kadar yiyebilirki :D
Bende 23 haziranda diyete ve spora (90 dk egimli yuruyus) basladim.
Su an uzerinden 34 gun gecti ve 13 kilo verdim.
Ramazanda spor yapmak ölüm yeminle ama azmettim ilerliyorum.
Bende de yag sorunu var erimiyo ne yapsam ne etsem de, kalca-baldir KADINBUDU, gogus KADINGOGSU, gobek SEKERPARE bende. :D
Velhasil yediklerim kendimi yansitiyo asdsfasdfa. :D
CLA, L-Carnatine, Protein tozunda hangi markaları tercih ettiniz
Evet Kürümüz devam ediyor. 4. gündeyiz:) Bundan sonra fotolar konuşacak :)
http://i.imgur.com/AXtRcnd.jpg
Belirli sure spor yapmadan gelincek max seviyeye gelmeden kur yapiliyirmu ilk defa duydum cok merak ediyorum sonucunu
sunu soyleye bılırımkı konuyu okudum evet haklısınız hersey beslenme ıle alakalı gunluk mın 120 gr proteın lazım sız bunun %50 sını sabah alıyorusnuz
5*5 tumurta =22-26 gr
1*1 proteın tozu = 24-35 gr
kucuk elnetıler sut yulaf =10 gr
evet bunlar cok guzel fakat bu ısde genetık %51 dır genetık yapınızda ve kas yapınızda okadar kalıtelıdırkı spor ıle bu eklentılerı aldıgınızda gercekten kalıcı olur yaklasık 16 yasımdan berıdır yapıyorum hıc katkı almadım arada kesıntıler oldu spora aralar 1 yıl falan en son bench press yarısmasında 85 kıloda 152.5 kılo ıle madalya aldım :) bukadar ıken hala 58 yasındakı babamın bılegını yıkamıyorum cunkı saolsun oyle bır genetık varkı dıcem oki bence steroıd testesteron 3 aylık kure gırmeden once kas yapınızı arastırın derım ve bana kalırsa hıc gırmeyın derım duzenlı 1 yıl calısın o zaten zamanla oturur alıcagınız ek hormonlar sadece spor kasların erken kesılmesını onlıcek guc artıcak fakat sporu bırakdıgınızda cok hızlı sekılde defınasyon olucak ve ılerı yaslarda cok agır bobrek ve karacıger sorunları sızı beklıyor olucak tek dıye bılecegım tecrubelerım bu ne ınsanlar gordum alan fakat sonrası daha vahım oluyor bence bu gazla daımı mın 1 yıl devam ve duzenlı uyku aksam mın 11 yatmıs olmalısınız cunkı vıcud 22\gece 1 arasında dınlenır ve guc toplar gerı kalan saatler cok yaralı degıldır
Bol calısmalar
ramazan bitsin patlama yapıcam askere kadar çok gaza geldim abi liftingciler ölmez ulennn !
çok güzel kilo vermişsin şekillenmişsin tebrik ederim abi..darısı başıma 120 den 90 a düştüm ama daha kuruyamadım göbek göğüs duruyor..tek dert onlar şimdi..1 sene boyunca salonda çalışıyordum biraz geliştim ama göbek aynı..şimdi eylülde üyeliğim biticek başka yerde 18 aylık üyelik kaydı yaptırdım bu sefer umudum var kuruyacam :D
Konuyu simdi gordum de oha Olgar nasil kilo vermissin oyle :D
Masallah, hep boyle kal
2 Sene içinde 80 kilodan 103 kilo ya çıkabilmiş biri olarak seni gördüm, azmedip eski kiloma kavuşabileceğimi anladım abi :)
Bendede sıkıntı kilo aldığımda göğüs göbek ve kalça çıkıyor birde bacaklar cok kalınlaşıyor. Yemeye içmeye dikkat ederek başlayacağım spor salonu zor benim için ne zaman gitsem, hüsranla sonuçlandı.Hatta gideyim diye 2 aylık peşin veriyordum, daha sonra ilk 1 hafta sıkıntı yok 2.hafta zar zoruna,3 hafta yok gitmek istemiyordum :) Birde aralıksız çalışıyordum cabuk bişeyler olsun diye ama yok sabır işi başarılar sanada tekrardan :)
azim müthiş gerçekten tebrik ederim.
Stero kürü için ben de çok emin değilim sanki biraz daha normal supplementler ile ilerleyip vücut yapısını oturduktan sonra küre girilebilirdi ama tercih meselesi bunlar, umarım istediğiniz gibi olur her şey.