Nikolai Hel'i öyle bir tasvir ettinizki Şibumi'yi ekledim favorilere muhakkak okuyacağımkonusuda hoşuma gitti. Yenilmeyen üstün yetenekli kahramanları seviyorum ne yapayım.
Nikolai Hel'i öyle bir tasvir ettinizki Şibumi'yi ekledim favorilere muhakkak okuyacağımkonusuda hoşuma gitti. Yenilmeyen üstün yetenekli kahramanları seviyorum ne yapayım.
Dan Brown - Cehennem.
Italya'da baslayan macera Türkiye'de sonlaniyor. Macera turu sevenler icin oldukca iyi.
kalın kitap iyidir. Daha çok ilgimi çeker benim 600 + sayfa sayısı olan kitaplar. 1q84' ü okumuştum. Haruki Mukarami yazarı. 1256 sayfa idi
Henüz okuyamadım ama çıktığı gün listeme eklemiştim. Yine çok iyi olduğuna eminim.
Harlan Coben-Zor Oyun bitti. Herzamanki gibi harika.
Osman Pamukoğlu-Cehennemdere Kamyonu kiabına başladım. Bi 50 sayfa okudum, zaten bugün biter büyük ihtimal. 230 sayfa kitap ve güzel.
Yine okuduğunuza eminim ama ben Paulo Coelho-Simyacı demek istiyorum size göre değil ince biraz ama olur o kadar![]()
Uçurtma avcısını şiddetle tavsiye ederim...Okurken ağladığımı biliyorum :/
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Erdal Demirkıran; Sadece Aptallar 8 Saat Uyur. Şiddetle tavsiye ederim. Uyumadan önce bi kez daha düşüneceksiniz.Sıkmayan anlatımıyla soluksuz okunuyor.
O zmana 2. kitabı bin muhteşem güneşi de okumanızı tavsiye ederim. Uçurtma avcısında 1 kere ağladıysanız bunda 3kere ağlarsınız. 3. bi kitap çıkarsada kholed okusak doya doya
Tam olarak ne anlatıyor ufak bi açıklama yapabilirmisniz. Merak ettim.
Buda çok övülüyor almıştım favoriye. Kısa ama ne yapalım idare edeceğiz artıkın![]()
Hani hep televizyonlarda duyuyoruz ya bilim adamları 8 saat uyumanın insanı zinde, sağlıklı kılacağını anlatıyor. Bu söylemin tamamen yanlış olduğunu kanıtlamak için yazılmış bir kitap. Mesela kitaptan bir kesit söyleyeyim. Bebekleri anneler uyutmak için hep sallar ve uyutur. Beyindeki hormonlar sallanarak uyumaya alıştığı için, otobüste giderken sallandığımız için uykumuz gelirmiş. Ben bunuu okuduğumda şaşırmıştım. Bunun gibi bir çok bilgi var ve kitapta sadece bilgi gibi değil hikaye gibi anlatılmış, beynin içine giriyorlar cin ile, birçok bilim adamının yanına gidiyorlar onlar uyurken. Vs.. Tavsiye ederim.
kişisel gelişim seviyorsanız türk yazarlardan erdal demirkıranı tavsiye ederim, özellikle sadece aptallar 8 saat uyur iyidir
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Puslu Kıtalar Atlası - Tavsiye üzerine aldım şu an hala okuyorum ve bende tavsiye ederim güzel kitap
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Seri halinde çıkan kitaplar her zaman favorimdir.Açlık oyunları serisini herkesin mutlaka okumasını tavsiye ederim.Hele ki serinin son kitabı 'Alaycı Kuş' bana göre bir başyapıttır.
Çok faydalı bi konu bende cok okuyamasamda ayda 2 3 kiyap okumaya calışırım
Ben stephen king ciyim korku gerilim severler için
Stephen king O
Yine stephendan medyum favorilerimdendir
Şimdi yazarını hatırlamıyorum ama psikolojik gerilim sevenlere kıymık diye bi kitabı öneriyorum çok acayip bişeydi çok süpriz finali vardı
Klasik kitapları söylemiyorum hiç yüzüklerim efendisi serisi açlık oyunları dan brownı filan mutlaka okuyun bu tarz kült eserleri
Fantazi severlere ve özellikle değişik bi tat yorum arıyanlara stephen king den kara kule serisini öneririm biraz ağır bi kitap çünkü aynı anda 3 farklı dünyayı ve farklı zaman dilimlerini anlatıyor karakterde aşırı bol zaten. Takipte zorlanıyorsunuz ama çok iyi aklıma geldikçe eklerim bişeyler
Everyday I ** çapuling...
Dan Brown'un kitaplarını çıkış sırasıyla okuyun, en sonunda da inferno'yu okuyup adama hayran kalın
Ayrıca Dean Koontz'un kitaplarını da tavsiye ederim, her biri ayrı sürükleyicidir..
türk edebiyatının babası TUTUNAMAYANLAR ile başlayıp diğer oğuz atayları okuyun derim
sonra murat uyurkulak gider
dil kullanımı kıvraklığı istiyorsanız elif şafakın cümleleri kurguları mükemmeldir
sistem eleştiri bi ikileme önericem nobel ödüllü jose saramago dan önce körlük sonra görmek (ufuk açar şiddetle tavsiyemdir)
sabahattin ali kürk mantolu madonna -keza güzel bir kitaptır..
ama tekrar ediyorum TUTUNAMAYANLAR bir başyapıttır okunup anlaşılabilmesi için belli basamakların aşılması gerekir ben 4. okuyuşumda yarım 5. okuyuşumca -kendimce- tam anladığımı düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)