User Tag List

Sayfa 38/51 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
960 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: bazooka ankara deneme talebi

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bumu şimdi ee hani sidik yarışı

HAKAN ABİİİ cok yanlızımmm
    canım kardeşim ben seni yalnız bırakırmıyım aşk olsun
    zd9000 cupra

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim ben seni yalnız bırakırmıyım aşk olsun
    adamsınnn haci abi kaçıo beni sewmiiiii yanlız kaldım diom hiç oralı olmiyiii
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tactrix ime cokme kocummm alim geri onuda uahuhauauha

bayram sonası ordaim

Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgün antalyaya gelde şu arabama ayar yap yoksa ben sana sataşacam
    www.drecu.com

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FAtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    dur kanka konuya sabahtan beri yeni girdim okuyum bi geliyom bekle 5 dakka
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ŞŞ hop günaydınnnn Fatiiii GEL la kavga edek
    hacı sen biraz daha uyu az uyuyon ben çok geç kalktım

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi o subaru wrx ve 35 değil 30R var üzerinde ve arabada sorun var dediler 1.7 basıo dediler. İkincisi NG 106 daha sonra 400 hp denilen Golf R ile denedi ve onu da geçti. Dikkat edersen o arabaların hepsi 4 çeker. Golf GTI iki çeker ve dünkü basıncının ne olduğu bilinmiyor. O golf o subarudan da hızlıdır yani.
    bence bu görüş yanlış tamam ng geçti ama adam dediki arabam 400 hp değildi methanol kapalıymış.

hala dewammi lan kavga var dediler geldim evvet
    valla hiç kızışmamış ortalık ben konu kapanır şimdiye diyodum

konu şimdide yok atmo 270 hp 400 hp yle denedik biz oyle delıkanlıyıza gelmıs,yanlış anlamayında siz o delikanlılığı geçeceğinize adım gibi emin olduğunuz için yapıyodunuz golf geçincede vay biz 270 hp arabayla 400 le deniyo oldu konu.golfün geçmesi gayet normal oldu kısacası herzamanki muhabbet.

size yemin ederim eğer ankaranın m3 leri orda olsun sizi o arabalara küstürmezlerse ben bişey bilmiyorum.benim bu yarıştan çıkardığım en büyük sonuç bu gerisi teferruat.

Mehmet arabanı hazırla telefon et enkanın tepeye çıkarız sıkıntı yok.

konuları hızlı okudum atladığım yerler vardır elbet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yazdım yıkılır diye ama neden yazdım..

Yorumlar kişinin niyetini belli eder, içindekileri bastırsada ileride gelişecek olayları tahmin edebilirsiniz..

Bana göre bu Golf, Süper Lig'in X anadolu takımlarından birisi olarak görülebilir.

Mehmetin aracı da bir alt ligin aracı. Hatta Beşiktaş'ın PAF takımı bile olabilir.

Süper Lig'de oynayan gücü belli X takıma Beşiktaşın PAF'ı atar yapıyor ve X diyor ki;

Teknik direktörümüz sahada değil (ayarcim yok yanimda)

Suyumuzu tam içmedik (yag bile deistirmedim)

Ormanda yeni bir kamp yapmadık (filtr3yi bile temizlemedim.)

Taktik değiştirmedik (arabayi sokmedim)

Yeni transfer yapmadık (basinci acmadim)

Bunu bir gazeteye demeç olarak verseler, yarın ki başlık X PAF'TAN KORKUYOR veya X PAF'TAN ÇEKİNİYOR olur..

Şimdi;

2 takımın da gücü belli, Güçlü olan belli zayıf olan belli,

Fakat küçük ama çok önemli bir detay var;

Nasıl Zayıf olan Güçlü olanı bahaneleri daha denemeden yardıracak kadar döktürebiliyor, burayı herkes es geçiyor.

Kimse de demiyorki Güçlü olan denemeye gitti cesaretlice tamam ama neden bahanelerle gitti ?

X taraf diyorki, PAF yenilince zaten güçlüydünüz diyecektiniz, vs vs..

E tabiki diyecek arkadaşım, SENİN GÜCÜN BELLİ ONUNKİ BELLİ..

"Vw GOLF GTI APR GT28RS 400 HP"

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2862141/detay/

PAF yenseydi o zaman üretilecek bahaneler eminim pek geçerli olmazdı, anormal bir başarı ortada olurdu.

Bana göre X'in PAF takımını yenmesi ile ne kadar mutlu olunabiliyorsa ? O kadar mutlu olması gerekir..

Fakat X'in ruhu hali Beşiktaş'ın PAF takımını değilde As takımını yenmiş gibi.

Hayretle izlenecek türden.

PAF'ı tebrik etmek lazım taktiksel olarak, bu savaşta yenilse bile karşı tarafı baya korkutmuş.

Bu bile bir zaferdir.
    bu uzun uzun bilimsel yazıları 400 hp ye dikilirkenki arkadaşlarada yazmanı tavsiye ederdim..adam burdan oraya bir lafa geldiğini sizinki gibi 7 24 yarışa hazır bi arabayla gelmediğini anlatmak istemiş ki burdan oraya olacak basınç değişiklikleri avans vurması ayar eksikliklerinin birini bile yazmamışken yağ değişimi yapılmadığımı bahane oldu.

önce geçeriz diye gelip 4 boy arkadan gitmek bile size zafer gibi geliyosa golf iyi iş yapmış demektir.

korkan adam gecenin yarısı arabasına binip oraya gelmez cemcim bütün çözümleme cort senin bence fazla uzun göz boyuyo sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke bu kadar atar olmasaydı. Keşke iş bu raddeye gelmeseydi. Yapılan her deneme sonrası insanların bu kadar gerilmesi ve birbirine sataşması zaten az sayıda bu işe gönül veren bir avuç insanı taraf olma noktasına getirmesi hiç hoş değil. Ülke zaten bugünlerde çok zor dönemeçlerden geçiyor. Ne zaman duvara ne şekilde toslayacağız belli değil.

Biraz makul olalım beyler... Biraz mütevazilik kimseyi alçaltmaz. Para bugün sende olur yarın başkasında... Arabaları yapalım, yarışalım, iddialaşalım ama sevimsizleştirmeyelim. Bu işi zevk almak için yapıyoruz değil mi başkasının kalbini bu denli kıracaksak ve onu böyle önemli bir gecede dahi aşağılayacaksak ne anlamı kaldı. Önce kalp kırmayalım, ortada güzel iki araç var, emek var. İnşallah yine denenir iyi olan geçer. Allah kimseye kaza bela vermesin. Böyle bir şey yüzünden sevdiklerine acı yaşatmasın.

NOT: her iki tarafı da tanımam. Sadece içimden gelenleri yazdım. Bana sataşacaklar olabilir önceden belirteyim. "Bu yazdıklarım benim içinde geçerlidir." Kimseye akıl felan veriyormuşum havası sezinlenmesin. Ben sadece kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum. 1000 aydan hayırlı Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatiii hazırla malını bu sefer senın ıcın gelıcem kaf yazmakla vakıt kaybetmeyın malınızı hazırlayın
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 km yol geldınız adınızın basına Hz. Yazmadıgınız kaldı )
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu uzun uzun bilimsel yazıları 400 hp ye dikilirkenki arkadaşlarada yazmanı tavsiye ederdim..adam burdan oraya bir lafa geldiğini sizinki gibi 7 24 yarışa hazır bi arabayla gelmediğini anlatmak istemiş ki burdan oraya olacak basınç değişiklikleri avans vurması ayar eksikliklerinin birini bile yazmamışken yağ değişimi yapılmadığımı bahane oldu.

önce geçeriz diye gelip 4 boy arkadan gitmek bile size zafer gibi geliyosa golf iyi iş yapmış demektir.

korkan adam gecenin yarısı arabasına binip oraya gelmez cemcim bütün çözümleme cort senin bence fazla uzun göz boyuyo sadece

şimdi fatiii çok erkek yazar gördüm seni birdaha deneyecekmisiniz peki deneyelim dersek? ankaraya gelirsek yada aynı yerde ?

burdaki kimsenin allahtan baska korkusu olduğunu düşünmüyorumki sizden yada siz bizden korkun yanlışmı lütfen sakin geçtiysen geçtin her arabayı illlaki geçicek bir araba cıkar ondan dolayı boşa yazma lütfen bu şekilde sölemedi deme kibar kibar yazdım sanırım çok kibar oldum huahuauha

düşmez kalkmaz 1 allah sakin olun
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hanı bırde pazara gelıyomus gibi gelmişssınız ya bu sefer sokun gelın kesın gelın basınc acın gelın ne bılıyosanız yapın gelın

Ben kaç basınc bastınız dıye bıle sormadım tekrar edıyorum ama sız 30 kılonun peşine dustunuz

Özgun bıde dertlerı sen yanımızdaymıssın ya o akşam oymuş

İskender ustada buzleydı oda yokda gelırken cekıcının ustunde tıtanyum egsoz yaptı kanka nasıl farketmemişler

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

size yemin ederim eğer ankaranın m3 leri orda olsun sizi o arabalara küstürmezlerse ben bişey bilmiyorum.benim bu yarıştan çıkardığım en büyük sonuç bu gerisi teferruat.
    Bahsettiğin m3 ler, e30-e36-e46 kasalar zannedersem, Ankara nın en hızlı m3' u ne kadar hızlı? İlker abi ile konuştuğum zaman e92 m3 kadar hızlı demişti. Senin fikrin nedir? Ya da bahsettiğin m3ler içinde yapılı e92 m3 ler de var mı? Bir kıstas söyleyebilir misin Ankara nın m3 leri için.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu m3 mesajını gormemıstım

Mz4 vıdeomu koyummı fatııı

Sen arabanı hazırla fatıı elalmnkıyle gelme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin m3 ler, e30-e36-e46 kasalar zannedersem, Ankara nın en hızlı m3' u ne kadar hızlı? İlker abi ile konuştuğum zaman e92 m3 kadar hızlı demişti. Senin fikrin nedir? Ya da bahsettiğin m3ler içinde yapılı e92 m3 ler de var mı? Bir kıstas söyleyebilir misin Ankara nın m3 leri için.

bilal abi bahsedilen m3 ler e30 kasaya 46 m3 motoru swap genelde 332 diye geciyolar bence e92 yi gecer gibime geliyo bir kac kere izledim kendilerini

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence artık olayı 'Ankara' genellemesiyle konuşmayın, sonra çok kişi üzerine alınıp yazınca sorun oluyor... 270 HP atmosferik araçla bir meydan okuma yapıldı, sürpriz yumurta değildi sonuçta hangi araca meydan okunduğunu herkes biliyordu, gelemezsin, gelemeyecek denildi, gel masrafların benden bile denildi, sonucunda dookan gitti geçti geldi, bunun nesi 40 sayfadır tartışılıyor anlamak güç... konunun başlığı bazooka, denemeyi yapanlar başka, konunun gidişatı ne olduğu açıklanmayan araçlarla rövanş talebi...

yapmayın bu kadar, geriye sayım yaparken, gel paranı ben vereceğim, zaten gelemezsin diye yazılırken kimse o yazanlara bu uslüpla cevap yazmadı, sadece çağrıya icabet edip gerekeni yaptı...

şimdi geçilenin de yapması gereken tebrik edip (ki zaten etmiş, sitede de yazdı) konuyu kapatması, rövanş istiyorsa da hangi aracı hazırladığını kimle yapmak istediğini açıkça yazarak davet etmesidir... haaa buna cevap verilir verilmez işte o başka bir konuda devam eder, ama bu konu açık kaldıkça seviyenin düşeceği aşikar, cümlelerde şehir isimleri geçtikçe de konuya katılımın artacağı da aşikar... Barlas nasıl soyunma-giyinme ya da gidip-gelme muhabbeti yapamazsa, konuya yazan Ankaralılar için de 'hepsinden 10 ar TL para mı topladın' denemez...

herkes aklı selim olsun lütfen, cidden maksadını aşıyor bazı yorumlar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ghibli bak şimdi Mehmet rüyaydaydı uyandı bunu kimse inkar edemeez ama onu gaz layanları kızmak lazım mehmet normalde hareket etmez bile gelmez oralara yani fakat kedide gaza geldi ise , onun gt28 li olduğunu bilseydim inan bana ben oraya gidip okadar işkenceyi çekmezdim

mehmetede boşa gidiyorsun derdim Gerçi ben k04 lü sanıp genede ancakk yan yana gidebilirsin mehmet die sölemişimdir orası ayrı

mehmetin lafı var gartip garip onlarda mehmet haksız evet dooğukan güzel yazmış orda söleyeceğinide söledi ama dış kapının mandalları burda konuşursa olmaz mehmete cvpını verdi doğukan yolda indi kalem getirmedim sen getirdimi dedi güldük eylendik burdada yazdı ama olayı büyütmenin manası yok mehmet haksız

@bilal ilker abinin M3(e46) en hızlı M3 suanda 92 93 9495 hepsine iteleyi veriyor ilker abide abimiz istediğimiz zaman deneriz ilker abiyi geçen varsa son halini lütfen yazsssın gerisi boş yorum yapmasın aynı sey baskalarıiçindegeçerli anladınız sanırım

Fatiiiiiii Gel lan Kavga edek hadiiii yavas 5 silindirsana diom
    www.drecu.com

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar m3 konusundan kavga etmeyin ben mehmete m3 hazırladım konuyu kökten kapatıcam kasa e36 motorda e36
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun kanka ogunde konustuk farkındaysan ben denem oncesıne kadar atarlı sonrasındada tebrık edıp beklemede kaldım ama ne zamankı sık sok gırdı ıs değiilir s..kerım arabasınıda tekerınıde burda yazmaya gerek yok sex nasıl yapılır onu ıspat edıcem ben sadece orda pastel konusunda ne dedjm evet benım yazmam lazım dedık guldum bunda sıkıntı yok

Ama soluyorum ben kıtlendım daha kımse s..mde olmaz sen bıle bana gıtme desen ben o gtı yakalayı sex ın nasıl yapılcagını ispatlıycam he bunla ılgıkı ozur dılerler ok derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar m3 konusundan kavga etmeyin ben mehmete m3 hazırladım konuyu kökten kapatıcam kasa e36 motorda e36
    Beklıyorum knka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)