User Tag List

Sayfa 27/51 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
960 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: bazooka ankara deneme talebi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep aynısını yapıon yekten direk yazıon sonrada soda iç diyon özgün ben ne diyorum en hızlı vagmıyım diyorum..hee s2000 le gelipte kendi malını al gel dersen o s2000 in üstünden atlar 3 direk geçerim onada kusura bakmayın bizimkide peynir gemisi değil 35 li araba.

bana farketmez vr6 7 turbonuz 35 olsun deneriz..ama sen her seferinde vag ları katıyon direk saldırı.el elden üstündür kimse bir ömür en hızlı değildir.
    senin araban kaç beygir sence ? gerçekten güzel yapılı bir turbo s2000 geçermisin Merak ediyorum saldırma pls

şöyle söleyeyeim Atmosferik olarak s2000 iyimi kötümü onu söle ? k03 lü golf yada 04 lü gold geçermi onuda söle hele bi
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin araban kaç beygir sence ? gerçekten güzel yapılı bir turbo s2000 geçermisin Merak ediyorum saldırma pls
    la kanka kafayı yedinmi la sus turbomu..hee şimdi pistonlar stock nereye kadar adayanacak diye hemde o kdar zamanın keyfini çıkarıyım diye biniyorum şu an 550 gelir yarın biraz daha açarım öbürgün biraz dah sadece stock piston nereye gidiyo ona bakıyorum şu an.kırılınca pistonlar hazır direk takacam nosuda baglıyacam o zaman bakarız turbo s2000 le gidermi gitmezmi.şimdide varsa turbo s2000 çok istiyosan senin için kırılacağı yere kadar açarım dener görürüz.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şöyle söleyeyeim Atmosferik olarak s2000 iyimi kötümü onu söle ? k03 lü golf yada 04 lü gold geçermi onuda söle hele bi
    ya özgün öyle bi yazıyonki sanki biz sus u kötüledik yada ng yi kötüledik gitmiyor dedik yaa..k03 lü golf ün ırzına geçer o s2000..k04 ü geçer dersem sen kendini kandırmış olursun 7.8 giden araba yaptın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işste bunudemek zormu golf ii gidiyo ordada söledim ben onun gt28li olduğunu bilseydim ewimde 101920219120921 .kez uyuyordum tebrik ettik iştede tututmun yanlış onu anlamıosun
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işste bunudemek zormu golf ii gidiyo ordada söledim ben onun gt28li olduğunu bilseydim ewimde 101920219120921 .kez uyuyordum tebrik ettik iştede tututmun yanlış onu anlamıosun
    ya moruk ne tutumu yanlış o kadar yazıp çizdiler 10 dan gerıyemı saymadılar daşşakmı geçmediler pastel kalemmı getırmedıler.sonuç?şimdide yazmak bizim hakkımız değilmi Allah ını seversen söyle.sus geçse bu konu 100. sayfa oldumuydu olmadımıydı.

artı ben diğer konudada yazdım ne ng ye ne s2000 e kötü yada yavaş diyecek adam kendini inkar eder..bugun o golfun arkasından öyle gidiyosa s2000 uçmuş demektir ben burda s2000 leri e60 545 le deniyom sen ordan yola çık arada gezegen var yani.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gt28 li oldugunu bilmiomuydun.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen gt28 li oldugunu bilmiomuydun.
    yook laaa en son sölediler sen donerken ben diorumki ne verebilir k04 le diyorum çok geçti felan sonra dalga konusu olduk orda
    www.drecu.com

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğukan maaşallah aracına Ankara ayarı var bide sanırsam sakaryada rakım düşük avans açıp gideri vardı daha arabanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yook laaa en son sölediler sen donerken ben diorumki ne verebilir k04 le diyorum çok geçti felan sonra dalga konusu olduk orda
    La git ya. Bi ayar yapamadın s2000 e kıçından şimşekler fırlatamadı sonra sende gt28 mi vardı peheh

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler herkes kendi açısından değerlendiriyorda mehmetin pastel boya muhabbetinin tamamen karşı tarafa hırs yaptırmaktan, tabiri caizse gaza getirmekten başka amacı yok dışardan okuduğum kadarıyla.Ki öyle düşündüysede gayet güzel amacına ulaştı onlarca kişi dünyanın yolunu gitti emek para zaman harcadı ,kendine göre haz aldı, heyecan yaşadı güzel olan tarafıda bu zaten.Aynı tenekelerden keyif alan insanların bir araya gelip güzel vakit geçirmesi ki mesafe katedip bunu yapınca bence keyfi daha bi başka oluyor.

sus un 28 li golfü geçebilmesinin tek şansı golfün gitmesi gerektiğinden çook daha kötü gitmesi yada bi problem-arıza yaşaması durumunda olacağının biz çok iyi farkındaydık.

Maslakta çekici beklerken mehmetle aramızda geçen dialoguda paylaşayım..Evet sus çok iyi gidiyor bir atmosferik s2000 için. hatta türkiyedeki gelmiş geçmiş en hızlı na s2000 şu anda , inanılmaz bir emek-para-zaman harcadın bunada katılıyorum , fakat deneyeceğin araba 28 li bi tfsi geçme şansın kesinlikle yok hatta al kadran videosu diyerek açtık.

Çok güzel bi cevap verdi : bi telefonla arabam arızalandı diye bu denemeyi iptal edebilirim ama ben bi söz verdim geçilsekte geçsekte gidip sonucu görcem dedi o saatten sonra kimseye laf düşmez zaten.

Sus geçseydi ortalık yıkılırdı diye biri yazmış evet çok doğru çünkü na s2000 in 28 li golfü geçmesi başarıdır 28li golfün na s2000 i geçmesi değil Ben doğukanı geçtiği için değil o kadar emek verdi kalktı dünyanın yolunu geldi en önemlisi orda efendi gibi el sıkıştı o yüzden tebrik ediyorum.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La git ya. Bi ayar yapamadın s2000 e kıçından şimşekler fırlatamadı sonra sende gt28 mi vardı peheh

laa kürcü sen sus baqim
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyuyom ben yaaaaaa ZZZzzzzzz...... . hadi ii sabahlar hepinizeee FATiiiiiii i tak tak pistonları
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler herkes kendi açısından değerlendiriyorda mehmetin pastel boya muhabbetinin tamamen karşı tarafa hırs yaptırmaktan, tabiri caizse gaza getirmekten başka amacı yok dışardan okuduğum kadarıyla.Ki öyle düşündüysede gayet güzel amacına ulaştı onlarca kişi dünyanın yolunu gitti emek para zaman harcadı ,kendine göre haz aldı, heyecan yaşadı güzel olan tarafıda bu zaten.Aynı tenekelerden keyif alan insanların bir araya gelip güzel vakit geçirmesi ki mesafe katedip bunu yapınca bence keyfi daha bi başka oluyor.

sus un 28 li golfü geçebilmesinin tek şansı golfün gitmesi gerektiğinden çook daha kötü gitmesi yada bi problem-arıza yaşaması durumunda olacağının biz çok iyi farkındaydık.

Maslakta çekici beklerken mehmetle aramızda geçen dialoguda paylaşayım..Evet sus çok iyi gidiyor bir atmosferik s2000 için. hatta türkiyedeki gelmiş geçmiş en hızlı na s2000 şu anda , inanılmaz bir emek-para-zaman harcadın bunada katılıyorum , fakat deneyeceğin araba 28 li bi tfsi geçme şansın kesinlikle yok hatta al kadran videosu diyerek açtık.

Çok güzel bi cevap verdi : bi telefonla arabam arızalandı diye bu denemeyi iptal edebilirim ama ben bi söz verdim geçilsekte geçsekte gidip sonucu görcem dedi o saatten sonra kimseye laf düşmez zaten.

Sus geçseydi ortalık yıkılırdı diye biri yazmış evet çok doğru çünkü na s2000 in 28 li golfü geçmesi başarıdır 28li golfün na s2000 i geçmesi değil Ben doğukanı geçtiği için değil o kadar emek verdi kalktı dünyanın yolunu geldi en önemlisi orda efendi gibi el sıkıştı o yüzden tebrik ediyorum.
    Vallaha enes yanlış düşünüyosunuz o kadar yolu gittikten sonra 1500 hp supranın bile NA s2000 i geçmesi başarıdır.

Bence geçeni kutlama zamanıdır hala arabanızda gt28 var bence bu başarı değil demenin tartışmayı uzatmaktan öteye gideceğini sanmıyorum.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallaha enes yanlış düşünüyosunuz o kadar yolu gittikten sonra 1500 hp supranın bile NA s2000 i geçmesi başarıdır.

Bence geçeni kutlama zamanıdır hala arabanızda gt28 var bence bu başarı değil demenin tartışmayı uzatmaktan öteye gideceğini sanmıyorum.
    düşünüyorsunuz değil abi bu benim şahsi düşüncem.Şahsen typerla 106 geçince bi keyif almıyordum ama m3 ün 1 boy arkasından gitmek bile benim için başarıydı, buda onun gibi bişey bana göre.Yapılan yol harcanan emek konusunda saygım sonsuz dediğim gibi millet orda suyla sahur yaptı daha ne olsun.

Yazdıklarım tartışmayı uzatmaz çünkü ben kimseyle tartışıp polemiğe girmem herkesin yazdığı kendi fikridir saygı duyarım
    Dr.Ecu

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Golfe Tebrikler 2tarafta sözünü tuttu denedi sahiplerine ayrı Tebrikler

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf'ü tebrik ederiz. Açıkcası beklediğim gibi olmuş.
    Ali Can Calis

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkisini de tebrik ederim
    kaliteli araç içi çekim bekliyordum
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.