www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
la kanka kafayı yedinmi la sus turbomu..hee şimdi pistonlar stock nereye kadar adayanacak diye hemde o kdar zamanın keyfini çıkarıyım diye biniyorum şu an 550 gelir yarın biraz daha açarım öbürgün biraz dah sadece stock piston nereye gidiyo ona bakıyorum şu an.kırılınca pistonlar hazır direk takacam nosuda baglıyacam o zaman bakarız turbo s2000 le gidermi gitmezmi.şimdide varsa turbo s2000 çok istiyosan senin için kırılacağı yere kadar açarım dener görürüz.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
tamam işste bunudemek zormu golf ii gidiyo ordada söledim ben onun gt28li olduğunu bilseydim ewimde 101920219120921 .kez uyuyordumtebrik ettik iştede tututmun yanlış onu anlamıosun
www.drecu.com
ya moruk ne tutumu yanlış o kadar yazıp çizdiler 10 dan gerıyemı saymadılar daşşakmı geçmediler pastel kalemmı getırmedıler.sonuç?şimdide yazmak bizim hakkımız değilmi Allah ını seversen söyle.sus geçse bu konu 100. sayfa oldumuydu olmadımıydı.
artı ben diğer konudada yazdım ne ng ye ne s2000 e kötü yada yavaş diyecek adam kendini inkar eder..bugun o golfun arkasından öyle gidiyosa s2000 uçmuş demektir ben burda s2000 leri e60 545 le deniyom sen ordan yola çık arada gezegen var yani.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
www.drecu.com
Doğukan maaşallah aracınaAnkara ayarı var bide sanırsam sakaryada rakım düşük avans açıp gideri vardı daha arabanın
![]()
Beyler herkes kendi açısından değerlendiriyorda mehmetin pastel boya muhabbetinin tamamen karşı tarafa hırs yaptırmaktan, tabiri caizse gaza getirmekten başka amacı yok dışardan okuduğum kadarıyla.Ki öyle düşündüysede gayet güzel amacına ulaştıonlarca kişi dünyanın yolunu gitti emek para zaman harcadı ,kendine göre haz aldı, heyecan yaşadı güzel olan tarafıda bu zaten.Aynı tenekelerden keyif alan insanların bir araya gelip güzel vakit geçirmesi ki mesafe katedip bunu yapınca bence keyfi daha bi başka oluyor.
sus un 28 li golfü geçebilmesinin tek şansı golfün gitmesi gerektiğinden çook daha kötü gitmesi yada bi problem-arıza yaşaması durumunda olacağının biz çok iyi farkındaydık.
Maslakta çekici beklerken mehmetle aramızda geçen dialoguda paylaşayım..Evet sus çok iyi gidiyor bir atmosferik s2000 için. hatta türkiyedeki gelmiş geçmiş en hızlı na s2000 şu anda , inanılmaz bir emek-para-zaman harcadın bunada katılıyorum , fakat deneyeceğin araba 28 li bi tfsi geçme şansın kesinlikle yok hatta al kadran videosu diyerek açtık.
Çok güzel bi cevap verdi : bi telefonla arabam arızalandı diye bu denemeyi iptal edebilirim ama ben bi söz verdim geçilsekte geçsekte gidip sonucu görcem dedi o saatten sonra kimseye laf düşmez zaten.
Sus geçseydi ortalık yıkılırdı diye biri yazmış evet çok doğru çünkü na s2000 in 28 li golfü geçmesi başarıdır 28li golfün na s2000 i geçmesi değilBen doğukanı geçtiği için değil o kadar emek verdi kalktı dünyanın yolunu geldi en önemlisi orda efendi gibi el sıkıştı o yüzden tebrik ediyorum.
Dr.Ecu
www.drecu.com
uyuyom ben yaaaaaa ZZZzzzzzz...... .hadi ii sabahlar hepinizeee FATiiiiiii i
tak tak pistonları
![]()
www.drecu.com
düşünüyorsunuz değil abi bu benim şahsi düşüncem.Şahsen typerla 106 geçince bi keyif almıyordum ama m3 ün 1 boy arkasından gitmek bile benim için başarıydı, buda onun gibi bişey bana göre.Yapılan yol harcanan emek konusunda saygım sonsuz dediğim gibi millet orda suyla sahur yaptı daha ne olsun.
Yazdıklarım tartışmayı uzatmaz çünkü ben kimseyle tartışıp polemiğe girmem herkesin yazdığı kendi fikridir saygı duyarım![]()
Dr.Ecu
İkisini de tebrik ederim
kaliteli araç içi çekim bekliyordum
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.