User Tag List

Sayfa 29/41 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
768 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: Bursa deneme

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    semi korna çalışına hayranım hacı
    Onudami becerememisiz haci gayet nazik duyulur sekilde kahpelikten uzak caldigimi dusunuyorum
    Dr.Ecu

nissansunnygti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum hiç alakam olmadıgı halde gece 12 de otobandan canlı telefon yayını yapılıyo kaç senedir , yada ben orda oluyorum gözlerimle görüyorum ama gözümle gördüğüm yarışta geçilen adam kafa kafaya yada 5 boysa 1 boy dıyosa babam gelse yalan söyletemez bana , misal clc nın senınn nıssanın nasıl içinden geçtiğini gözlerimle gördüm sen yalan söylemıyorum senın için diye benımle kavga etmiştin , benım hergün birlikte oldugum adam geçildiği zaman bıle bahane uydurmayın ulan adam gectı işte diyen adamımm ben iyi bilirsin
    ilker nerde gecti beni beya doğru söylemene huyunu bilirim gectiyse gecti dersin de ben seni nie göremiyom hiç yarışırken onu soruyom sana her konuda görüyom ama senin başlığın altında değil
    CM MOTORSPORT..

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onudami becerememisiz haci gayet nazik duyulur sekilde kahpelikten uzak caldigimi dusunuyorum
    yok hacı gördüğüm en adil korna çalışı, hatta o akşam senle denerken ben dıt dıt dıt çalcan diye bekledim şaşırdım
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilker nerde gecti beni beya doğru söylemene huyunu bilirim gectiyse gecti dersin de ben seni nie göremiyom hiç yarışırken onu soruyom sana her konuda görüyom ama senin başlığın altında değil
    Yusuftan geçti artık yarışmıyo o yapıcı yorumlar yapıyo izliyorum çözemiyorum.

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizi kaale alıp taraf olmak istemiyorum , tam ortada olunca delikanlı değerlendirme yapıyorum çünkü , bunu senın anlaman zor kadir, medreseye gitseydin öğrenirdin bu tür şeyleri elhamdülillah

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    semii işin müsait bi anında benim videoyu atsana özelden.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yusuftan geçti artık yarışmıyo o yapıcı yorumlar yapıyo izliyorum çözemiyorum.
    lustral 100mg ahmetim , tavsiye ederim

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    semii işin müsait bi anında benim videoyu atsana özelden.
    birazdan linkleri pm atarım abi.bi bakta koyalım buraya sonra girelim birbirimize renk olsun
    Dr.Ecu

KM_562 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nedir yahu adamla dün akşam yarış yaptınız biz onu konuşuyoruz 15 gün önceki videomu konulur ayıp yani heee konulsa bile rocco 1.4 TSİ 1400 kilo Typer 1100 kilo 2000 motor yani kendi kendinizi kandırmış olursunuz ... Aracınızı yapar tekrar denersiniz bu şekilde yapmayın bence
    Nerden biliisun hocam 15 gun onceden oldugunu ?? Konuyu bidaha oku bence video olan koysun dienler icin koydum. Bi onceki akasam 6 7 sefer denemeize ragmen semihin aracinda sorun oldugunu dusundugu icin dun aksam yeniden cagirdi !! Hee onceki aksamda semihle otoban cikisinda hemfikirdik . Ne yani onceki aksam araba 1,4 dude dun 1,6 mi oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm ne girecez birbirimize toplam sonuç 1 berabere 1 sen 1 ben. bitti gitti.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm ne girecez birbirimize toplam sonuç 1 berabere 1 sen 1 ben. bitti gitti.
    Estafurullah abi bi kere sorunsuz bastik hersey ortada okadarda degil

Ama hata edip stock ayarla geleydin varyaaa
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabamin kapisi essek kadar buyuk.kapinin en arkasina bagladim kamerayi kafamin arka kisminda duruyordu.yanimda gitsen gorunmeme gibi bi ihtimal yok.yanyana geldigimzde kornalari calarken yanimdasin ordan baz al

Onceki geceden video ceken arkadaslar kim ? Suan nerdeler ? Neden cekmemisler ? Honda veya typer fanlari falan mi onlar ? Dun aksam nie distan video ceken yok ? Vs

Daha ne diim.benim videolari izleyip yaninda yuruyorum kafa goz gidiyoruz diosan cidden tebrik
    Kameranin acisi siZce normalse benim acimdan sorun yok. Yine soyluyorum gectim kafa burun yuruduk yada gecildim muabbeti yapmiyorum. Onde oldugun ortada.
    Videoyu cekebnleri ben tanimiyorum o gece Fn2 den ve roccodan cekilmis. Ortak arkadaslardan bulup aldim.
    Uzamasin konu camurla isimiz yok gecildik gectik orda oldu orda kaldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KM_562 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerden biliisun hocam 15 gun onceden oldugunu ?? Konuyu bidaha oku bence video olan koysun dienler icin koydum. Bi onceki akasam 6 7 sefer denemeize ragmen semihin aracinda sorun oldugunu dusundugu icin dun aksam yeniden cagirdi !! Hee onceki aksamda semihle otoban cikisinda hemfikirdik . Ne yani onceki aksam araba 1,4 dude dun 1,6 mi oldu.
    Suan burda laf ebeligi yapmamizin bi anlami varmi kadir ? Onceki aksam ben sana sen beni gectin mi dedim yoksa 10 kisi orda arabalar kafa kafaya gidiyomu dedim.sorun oldugunu anladim haliyle cagirdik kirmadin geldin saol da suan bizim durumumuz nasil peki ? Nedir yani sonuc ?
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gazlik bi pozisyonum yok.bursada denemedigim typer kalmadi yeter artik.hepsimi su yapar

Kimse pideyi beyenmez o adam kabul etmez der.adami gectik , gectin kardesim dedi cekilde kenara
    Bu saatten sonra buyuk konusmiyim ama denemem hic bi typerla benim aracim mezro degil herkes boy olcucek gecerse ok gecilirse falan filan

Gerek yok herkesin gozu var goruyor orda veya burda daha da bisi demiyorum.typer defterim kapanmistir
    Ne yani semih dun biz gelmekle hatami ettik ? Onceki aksam teche fehli typerla kafa burun gidiyorum yazmistin dun lehine donunce boylemi oldu ?? Bizdemi roocconun defteri kapandi demeliydik ??
    Benim acimdan sorun yok bastada soyledim denersin denemezsin senin bilecegin is, bi iddam bi atarim yok arabami gormek icin ciktim denedim ama ortama ayak uydurmak icin bu sekilde olmamiz gerekiomus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yani semih dun biz gelmekle hatami ettik ? Onceki aksam teche fehli typerla kafa burun gidiyorum yazmistin dun lehine donunce boylemi oldu ?? Bizdemi roocconun defteri kapandi demeliydik ??
    Benim acimdan sorun yok bastada soyledim denersin denemezsin senin bilecegin is, bi iddam bi atarim yok arabami gormek icin ciktim denedim ama ortama ayak uydurmak icin bu sekilde olmamiz gerekiomus
    şuan tamiyle yanlış konuşuyosun bilgin olsun.

buraya video bile koymıcaktım kalktın yaptıgın yorum üzerine koy dedin koydum bu 1

videolar gelince bi anda sende geçen geceki videoları koydun bu 2

bunların amacı sapmadıda benim laflarımın mı saptı ?

bende neyse varsa yanlış kullandıgım bi cümle hiç çekinmeden yazabilirsin.

kalkıyosun 5 sonunda benim arabamın kafası öndeydi diosun nerde o kafa hangi kafa ? gerçi bunlarda arkadan geldi bana senin agzından duymadım yalan yok.
    şayet öle düşünüyosan senin 5 benim 3 oluyor heralde ??
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan olum etmeyın eylemeyın , bı akşam bırınız öndeymişsiniz , dün akşam diğeriniz , vallahi tartışılacak bi durum yok ortada , gerek yok olum bööle tartışmalara , sonra mıllet papaz oluyo yarışmak istese önceden esen soğuk rüzgarlar nedenıyle yarışacak rakıp bulamıyo , hadi öpüşün barışın bakayım

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kavga dövüş laf çarpıtma gibi bi amacım yok abartma neyse o söylensin yeter

denemem etmem mevzusuna gelincede insan gibi olucaksa doğrular konşulcaksa her zaman her dakika basarım bunu herkes çok iyi bilir benden çok otobana çıkan yoktur heralde

ama böle polemikler bana göre değil...
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kavga dövüş laf çarpıtma gibi bi amacım yok abartma neyse o söylensin yeter

denemem etmem mevzusuna gelincede insan gibi olucaksa doğrular konşulcaksa her zaman her dakika basarım bunu herkes çok iyi bilir benden çok otobana çıkan yoktur heralde

ama böle polemikler bana göre değil...
    tamam semii ne zaman otobana cıkarsan ara ben hakemim bana güveniyosan kabul mu ?

not: koyu bir HONDAcıyım

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma hocam yanlış bir cümle kurduysam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)