telefonla konuştuk şimdi resmen birbirimizi yanlış anlamışız, ööle demek istememiş kardeşim , reelde gercekten cok cici bir insanmış , helalleştik ve kankayız artık aramıza girenin arasına gireriz ahushuahsh![]()
telefonla konuştuk şimdi resmen birbirimizi yanlış anlamışız, ööle demek istememiş kardeşim , reelde gercekten cok cici bir insanmış , helalleştik ve kankayız artık aramıza girenin arasına gireriz ahushuahsh![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Benim gazlik bi pozisyonum yok.bursada denemedigim typer kalmadi yeter artik.hepsimi su yapar
Kimse pideyi beyenmez o adam kabul etmez der.adami gectik , gectin kardesim dedi cekilde kenara
Bu saatten sonra buyuk konusmiyim ama denemem hic bi typerla benim aracim mezro degil herkes boy olcucek gecerse ok gecilirse falan filan![]()
Gerek yok herkesin gozu var goruyor orda veya burda daha da bisi demiyorum.typer defterim kapanmistir![]()
Dr.Ecu
abi typer geçilemez sendromundan bütün forumca kurtulsak artık diyorum.
ben typer ı çok seviyorum. ama artık teknoloji farkı var 1.4 tsi ler 2.0 tfsi ler bilinçli kişiler tarafından modifiye edildiği zaman çok güzel sonuçlar veriyor, bunu hep birlikte görüyoruz..
bu dediğim typer ın kötü bi araba olduğu anlamına gelmez. Ben hala bir typer aşığıyım. sene 2013 olmuş bırakında bu işleri daha yeni teknoloji motorlar alsın artık? Bunu kabullenelim..
yusuf abi yıllardır her konuda konuşursun daha senin bi yarış konunu görmedim pes inanki hep LAF hep LAF sende![]()
CM MOTORSPORT..
Ben espiri yaptiginin farkindayim abide disaridan goren insan cesaretleniyor
Her aksam birinin gonlu olucak die basicak halim yok.serkan abi bitirsin arabasini basarim onunla benim defterim kapanirbenim arabamin limitlerde oldugunu soyliyen arkadaslarda varmis buaralarda.onlarada selam olsun
ep3 un 3boy arkasinda giderkende limitte diolardi simdide diolar.
Dr.Ecu
Benim kalp kiricak bi lafim yok abi ama dogrular kiriyosa kalbi onada yapicak biseyim yok kirilsin kalpler![]()
Dr.Ecu
olum hiç alakam olmadıgı halde gece 12 de otobandan canlı telefon yayını yapılıyo kaç senedir , yada ben orda oluyorum gözlerimle görüyorum ama gözümle gördüğüm yarışta geçilen adam kafa kafaya yada 5 boysa 1 boy dıyosa babam gelse yalan söyletemez bana , misal clc nın senınn nıssanın nasıl içinden geçtiğini gözlerimle gördüm sen yalan söylemıyorum senın için diye benımle kavga etmiştin , benım hergün birlikte oldugum adam geçildiği zaman bıle bahane uydurmayın ulan adam gectı işte diyen adamımm ben iyi bilirsin![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)