Bu konuyu en iyi dragger ve cabriolet (ozgur) cevaplar :)
Benşim bildiğim en çok kola tükeneten arkadaşlarım :)
Printable View
Bu konuyu en iyi dragger ve cabriolet (ozgur) cevaplar :)
Benşim bildiğim en çok kola tükeneten arkadaşlarım :)
Bir tane de kahve bağımlısı yok mudur yav? :D
Her gün 2-3 bardak 3ü bir arada içerim tabi sigarayla :)
gıdıp 1 litrelik fuse tea aldım onu içiyorum bızım burda 2.25tl , kolayı aratmayacak bence
Ice tea ve türevleri de çok şekerli, son zamanlarda göbekten kurtulmaya karar verdikten sonra yediğime içtiğime dikkat eder oldum.
Ama insan su dışında bir şeyler arıyor içmeye. En sağlamı soda bence. Dışarda soğuk birşey canım çektiğinde sıkma limon ve soda içerim hep, hem asitli hem tadı güzel oluyor. Onu da günde 2 taneden fazla içmemek lazım böbrek taşı yapıyormuş.
Var mı başka hazır satılan şekeri düşük olan bildiğiniz içecek?
Aşşağıdaki benim masaüstü resmim :D günde en az 3 tane 2.5 LT kola içiyorum demekki sorun bende değilmiş artık kanıma kola karıştığını düşünmüştüm :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n..._4200126_n.jpg
yaklaşık 2 yıldır nigde gazozu ıcıyorum yok böyle bır gazoz .. fruko ,sıprayyyyt traş :D
bıde son zamanlarda sısman standart kutu kola hıc bır yerde yok hep ınce kutu kola olmuş bır dıkımde bıtıyor :D
günde minimum 1 lt kola da ben de var :) nasıl bir bağımlılık bilemiyorum ama içmeden olmuyor..:)
artık nadir içiyorum. sanırım içinde 10-15küp şeker kadar şeker varmış. en lezzetlileri ise fıçı kolalar burgerlarda satılanlar yani...
ps. ahanda buldum;
http://www.sugarstacks.com/img/colas.jpg
yalnız değilmişim bunu bilmek güzel :D
Uc ay once ben de asiri derece de bagimliydim kola ve ice tea ye simdi kahve ve cay delisi oldum sekersiz iciyorum ikisini de kahveyi de sade tuketiyorum acayip bi kilo kaybi yasadim onun icin icmeyin beyler kilo sorunu yasayanlar hic dusunmeden direk biraksin
kola içmeyin içirmeyin :)
son 1 sene içinde 1 çay bardağı içtim heralde. Lisedeyken günde 2 2.5 litre içerdim . Sanırım bu yüzden reflü oldum.
bende Niğde gazozuna sarmış durumdayım :)
elvan gazozu vardi eskiler bilir . buz gibi baya iyi giderdi simdi :D
1 litre fuse tea 15dkda bitti gittim bidaha aldım oda bitti su gibi gidiyor bunlar :D
Kolanin donma derecesini bilmiyorum ama sudan daha cabuk dondugu kesin
Tam donacak noktayi geldiginde icilmeli yoksa tadi tuzu yok buzluga atip deneyin
Tatlinin yaninda guzel gidiyor kola gercekten ama saglikli bi icecek degil icinde cok fazla seker var
Gecen dolapta bi ksc gundur duran kola gordum aldim koydum bardaga asidi kacmis sade maden suyu actim o ara icerim diye kolaya ekledim tadinda degisiklik pek olmadi ama asidi yerine gelmisti :)