Alıyorsun coca cola Zero sıfır şeker bol asit :)
buzzz gibi bira akar, konu XoR a kayar :)
Printable View
Alıyorsun coca cola Zero sıfır şeker bol asit :)
buzzz gibi bira akar, konu XoR a kayar :)
cola sigara büyük zarar büyük keyif :D
kullandıkları su dandik damla su kuyu suyu doğal kaynak suyu olmadığını biliyorum zamanında turkuaz sularınında geçmişi baya sabıkalı göz boyamak için bu sefer damla suyu çıkardılar adamların fusetea si de bi garip ıcetea ye göre bu damla su yu içmemekte fayda var hoş coca cola ürünlerini tüketiyoruz ama bu su duyduğuma göre bakkallara marketlere bedelsiz bırakılıyormuş satılsın diye dikkat ederseniz bu 5 lt lik 1 tl lik sular hep damla su
şu bakkala markete bedava bırakılıyor dedikodusu uydurması halâ mı var :D
adamları karalamak için bu kadarıda ayıp. tamam siyonitler ama o kadar da şerefiz değiller :) su ları filan denetleniyor gayette kaliteli.
bu güne kadarda hiç bedelsiz su bırakmadılar. hangi bakkallar marketlermiş onlar hep merak ettim. bi denk gelemedik
uludağ sapanca ve köyceğiz
kaynak: Damla Doğal Kaynak Suyu
ayrıca o maillere inanmayın. maillerle facebook yoluyla sürekli bokluyorlar coca cola ve ona ait şirketleri. tamam coca cola paraya tapan bir şirket ama kanunların dışına çıkmışlığı olan bir şirket kesinlikle değil. tamam kazandırdığımız paralar siyonistlere gdiyor içmeyelim protesto edelim. ama o maillerde yazanlar facelerde paylaşılanlar çok komik. yok fare boku katıyorlarmış kolaya :D yok suları bedava veriyolarmış marketlere, kuyudan çekiyorlarmış mış. inan hepi uydurma senin gibi duyup inanda çok var.
yani protesto edelim içmeyelim ama sevmediğimiz insanlara para kazandırdığı için içmeyelim. yani o yalanlarla olcak iiş değil. avrupa yakası operasyon müdür siteden arkadaşımızdı göre kesinlikle yorum yapmaz güler geçer. ama söylediği şudur coca cola şirketi türkiyede devletin koyduğu sağlık kurallarına hatta daha fazlasına kusursuz uyan bir şirket.
IceTea ve hiçbir sürümünü içemiyorum. Tatsız tutsuz saman gibi bişi. Nasıl içiyorsunuz. Soda'da sevmiyorum sade olarak. Ayran iyide oda uyku getiriyor. Durum vahim. Cola'ya devam. :D
"coca cola özütünün" ne olduğunu ürünün üstüne yazmadığı için gıda ile ilgili kanunlara/tebliğe aykırı hareket edebilen bir firma aslında.. ama o kadar güçlü ki kimse müdahale edemez..
birleşmiş milletlerden üye ülkelerden daha fazla ülkede varlar.. müthiş bir güç! değil mi?
diyorum ya beşpara etmez bir firma verdiğimiz paralar hep israili zengin ediyor amerikayı zengin ediyor. almamak lazım. ama o mail ve face yoluyla yapılan yalanlar tamamen iftira.
almıcaksak bu adamların siyonist olmasından dolayı almamalıyız öncelikle. coca cola hariç bu firmanın yüzlerce ürünü var ve alayı kanunlara uygun. diğer firmalar ne kadar uygunsa o kadar uymaktalar. yalanlar yerine doğruları görüp almasak daha mantıklı diyorum ben. kafein zararlı asit zararlı şeker zararlı, bu pepsi veya kolaturka olsada zararlı.
Cola çok tercih etmiyorum . Beypazari c plus favorimdir
Niğde Gazozu pawaaa (:
Niğde gazozunu ben de çok seviyorum ama gazozlarda ve aromalı maden sularında sitrik asit var ve çok zararlı diye biliyorum. O yüzden en güzeli %100 meyve sularından içmek... Bu arada ben de günde yarım litre falan cola içerim, çok içtiğimi sanıyordum :D
Dün akşam içtim... Gerçekten ilk bardaktan sonra fos... Tadını alamadım.
Bende fazla tüketiyorum... 1lt lik açıldı mı bitiriyorum... Meyve suyu olarakta
Dimes i tavsiye ederim...
250ml olan yeni kutulardan alıyorum 4'lü Sprite Zero ve Oem Cola olarak. Açılan şişeyi o an bitirmek lazım yoksa hayır gelmiyor.
Evet sosyal medyada gerçekten komik karalamalar çıkıyor ama Damla su hakkında söylenenler pekte yalan değil bence , Damla gerçekten işlenmiş su doğal kaynak suyu değil. Ayrıca su içmeyi seven biri olarak tadı gerçekten rezalet, çeşme suyundan farkı yok diyebilirim.
Google a damla su yazınca çıkan yazılardan biri
Damla Su Kalitesizliği. Coca Cola Kapitalizm Oyunu - Bankacılık Bölümü ve Ekonomi Sitesi
eskiden kolayı diktiğimde gözümden yaş gelirdi. şimdi asidi kalmadı. yeni bile açsam asit yokmuş gibi geliyor. özellikle litreliklerde çok bariz şekilde asitde azalma var