Boyle sonuclanan konulara bayiliyorumgöte şişe sokup buraya resim koyulmasi taraftariyim
Boyle sonuclanan konulara bayiliyorumgöte şişe sokup buraya resim koyulmasi taraftariyim
geçmiş olsun dostum.kahpelik diz boyu.hayatımda bıçak taşımadım ama taşıma ruhsatı aldım artık kendime.
Topaloğlu
arkadaşlar sonuç beni tatmin edici. anlamışsınızdır siz anlıcanızı böyle ortalığa yazılabilcek birşey değil. yani ha 155i arayıp ihbar etmişiz ha buraya yazmışız napıldığını![]()
tatminkar olarak hallettik.
konumuzla alakası olmayaraktan tiner + kum + şeker motora napar çok merak ediyordum, (dün bir arkadaş öğretti sağolsun)![]()
![]()
![]()
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yok ya hiç bişi yapmadık. biz adalete türk hukukuna güveniyoruz.
ama dedim ya konuyla alakasız olarak geçenlerde bir arkadaşın araca şeker kum tiner gaz yağı biraz oto boyası biraz balata spreyi v.s v.s uzun listede bir kimyasal atmışlar. çocuğun arabada motor kırmış kol biyerlerden çıkmış, hatta blokta kırılan parçalar varmış
ne kadar üzüldüm bir bilseniz bahsettiğim yakın arkadaşıma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)