Corsa opc yi tercih ederdim bende. Daha özel bir araç.
Pazarlık olarak 60 ın altına düştüler iyi bir fiyat diye düşünüyorum opc için tek olay nur edition yakıt olarak diğerlerinden yüksek onun haricinde aklımda başka soru işareti kalmadı.yorumunuz için teşekkür ederim.
Kesinlike özellikle tasarımı çok daha iyi .
Aynen diyecek söz bulamadım üstüneOpc tek o belli zaten bakalım bir daha gideyim bu galeriye tekrar bakayım bir araca.
Nur edition jcw kadar keyifli değil midir hocam?
yakit olarak opcnin net 9 u var. kullandigimdan biliyorum. ama polo gti ya da cupra da o kadar az degiller. hani 5 litre fln yaksalar tamam ama aradaki fark 1 litre ise pek dusunmem.
[QUOTE=ceyhun737;7014537]Kerem abi jcw nin fiyatları uçtu gitti abi 85 fiyat aldığımı hatırlıyorum şimdi 100 üstüne çıktı yani bence o paraya değmez tabi sen daha iyi bilirsin ancak izlediğim bir sürü testte jcw den sürüş keyfi ve performans olarak fark olmadığı söyleniyor.
Clk nın kalitesini hiç biri tutamaz abi o bambaşka bir araç.[QUOTE]
Ceyhun, öncelikle Abi deme lütfen![]()
Yani ben diğer arabalara kesinlikle ön yargı ile yaklaşmıyorum onu belirteyim. Ancak bütçe 2 cupra alıcak düzeydeyse, MINI JCW öneririm. Sıfırdan uzak dur dusuk km JCW bakman bence lehine olur.
Tamamen kendi düşüncemdir, kimse yanlış anlamasın lütfen. Ama CLK'dan sonra JCW bile kalitesiz gelicek, beklentiler performans yönünde olduğu için konforu unutmak lazım.Ama diğer saydıklarında bende MINI'ye erişemiyor.
OPC hakkında fikrim yok, fuarda görmüştüm fena değildi. Ama beklentini ne yönde karşılar şüpheliyim.. Cupra dizaynı süper, gidişide iddaalı. Ama ben her gördüğüm beyaz aracı "aaa Alptuğ, galiba!" diyorum. Hepsi birbirine benziyor![]()
Mini daha karakteri yansıtan ve her türlü süs, mod, aksesuarı kaldırabilen bir dizayna ve karaktere sahip![]()
Parça ve servis kolaylığı var. Aksesuar almaktan kafayı yiyorsun. Devamlı yeni bişeyler buluyorsun, aa buda varmış alsammı diyorsun. Adama maaşını yediriyor sonra ay başını iple çekip başka parça alıyorsunBenim 2. Minim, ama gerek parça tedariği olsun, gerek kullanım olsun çevremde çok sayıda araçla uğraştım. Countryman'den R59 Cabrio'ya, r53 GP'den R56 JCW ye kadar. Hepsi cult. Hepsi ayrı keyifli.
Kendi keyfin, kendi bütçen. Hangisi seni üzmüyorsa onu alHayırlı olsun şimdiden. Eğer MINI'de karar kılarsanda yardımcı olmaya çalışırım
![]()
Hayırlısı olsun..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Corsa OPC soyledigin araclar arasında en şık ve karizmatik olan.Ayrıca manuel olması performans aracı olarak ayrı bir keyif.Devir kesici ve araca senin hukmetmen guzel bir eksoz la birlesince muhtesem olacaktır.Corsa OPC diyorum ben.GTI cok sattı 2 eli cok dusecektir.Motor ilede birtakım sıkıntılar yasayan arkadaslarım oldu.Cupra iç dızayn olarak cok kotu.Kalorifer cıkısları sankı sonradan ılave edilmis gibi.Motor olarak ta GTI ıle aynı sanzumanda aynı. OPC al farklı ol.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Teşekkür ederim yorumunuz için opc farklı duran bir araç gerçekten.
Doğru söylüyorsunuz ancak fark 1 litre değilmiş kullananlardan aldığım yorumlar opc nur edition istanbulda 50 kuruştan aşağı yakmıyormuş.
[QUOTE=Kekuti*;7017783][QUOTE=ceyhun737;7014537]Kerem abi jcw nin fiyatları uçtu gitti abi 85 fiyat aldığımı hatırlıyorum şimdi 100 üstüne çıktı yani bence o paraya değmez tabi sen daha iyi bilirsin ancak izlediğim bir sürü testte jcw den sürüş keyfi ve performans olarak fark olmadığı söyleniyor.
Clk nın kalitesini hiç biri tutamaz abi o bambaşka bir araç.Kerem yorumun için çok teşekkür ederim
Ceyhun, öncelikle Abi deme lütfen![]()
Yani ben diğer arabalara kesinlikle ön yargı ile yaklaşmıyorum onu belirteyim. Ancak bütçe 2 cupra alıcak düzeydeyse, MINI JCW öneririm. Sıfırdan uzak dur dusuk km JCW bakman bence lehine olur.
Tamamen kendi düşüncemdir, kimse yanlış anlamasın lütfen. Ama CLK'dan sonra JCW bile kalitesiz gelicek, beklentiler performans yönünde olduğu için konforu unutmak lazım.Ama diğer saydıklarında bende MINI'ye erişemiyor.
OPC hakkında fikrim yok, fuarda görmüştüm fena değildi. Ama beklentini ne yönde karşılar şüpheliyim.. Cupra dizaynı süper, gidişide iddaalı. Ama ben her gördüğüm beyaz aracı "aaa Alptuğ, galiba!" diyorum. Hepsi birbirine benziyor![]()
Mini daha karakteri yansıtan ve her türlü süs, mod, aksesuarı kaldırabilen bir dizayna ve karaktere sahip![]()
Parça ve servis kolaylığı var. Aksesuar almaktan kafayı yiyorsun. Devamlı yeni bişeyler buluyorsun, aa buda varmış alsammı diyorsun. Adama maaşını yediriyor sonra ay başını iple çekip başka parça alıyorsunBenim 2. Minim, ama gerek parça tedariği olsun, gerek kullanım olsun çevremde çok sayıda araçla uğraştım. Countryman'den R59 Cabrio'ya, r53 GP'den R56 JCW ye kadar. Hepsi cult. Hepsi ayrı keyifli.
Kendi keyfin, kendi bütçen. Hangisi seni üzmüyorsa onu alHayırlı olsun şimdiden. Eğer MINI'de karar kılarsanda yardımcı olmaya çalışırım
![]()
Hayırlısı olsun..Sıfır mini kesinlikle şu anda büyük bir zarar olur dediğim gibi fiyatlar nasıl uçtu bir kaç ay içinde belli değil.
Bende farkındayım Clk dan sonra hepsinin kalite olarak aşağıda kalıcağına ama zaten konfor aramıyorum spor ve küçük bir araç arıyorum ve aykırı olmasını istiyorum yani farklı bir duruşu olmasını , zaten gti ve cupra burada kaybediyor .
Açıkçası alıcağım araca eksozdan başka bir ekleme yapmayı düşünmüyorum mod olarak ama zaten mini konusunda aren abi ve senin tecrübelerin ortada valla mini bakmaya da başladım![]()
Sattığın mcs tekrar satışta mı ?
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama etrafımdan gelen corsaya mı biniceksin tarzı yorumlar da çok sinir bozucu olabiliyor ne kadar özel bir araca sahip olsan da tarzı olsa da prestij olarak corsaya mı biniceksin deyip geçilebiliyor bu da rahatsız ediyor açıkçası
Türkiye'ye gelen 10 polodan 4ü yağ eksiltiyor. Ben yağ ile şanzıman ile ilgili problem hiç yaşamadım. Rodajımı 3bin km yaptım. Park ederken şanzımanın üstüne hiç yük bindirmedim. Hep boşluğunu aldım. Yağ sıcaklığı 70 dereceyi geçmeden asla basmadım. Şuanda yazılım filan var.
Bu saydıklarımı yapmasaydım büyük ihtimalle benimkide yağ eksiltecekti. Çok şükür gram eksiltmiyor. Tercih sebebim dizimde problem olduğundan dolayı
Gidişi tatmin ediyor.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Yorumun için teşekkür ederim , açıkçası manuel olmasını opc de göze aldım ancak yakıt tüketimi olarak fark var gibi gözüküyor istanbulda şehir içi kaç litrelerde geziyorsun?
Sanki geçen gün gördüm eski aracını yine jv mi öyle bir plaka takılmıştı yada senin aracına benzettim. Keşke bekleseydin 1 hafta kadar daha da o zaman ben alsaydım aracını hemen sattın![]()
Bulalım dicem ama bakıyorum hep 70 yazmış herkes nasıl fırladı bu fiyatlar anlayamadım.
opc diğerlerinden farklı özel bir araç..ikinci elinin zayıf olması o kadar önemli değil satmak istediğinizde ne olduğunu bilenler arayacaktır zaten..bence opc bir adım önde![]()
Crm performance
listeden bende kesinlikle corsa opcyi tercih ederdim... ancak ben olsam clio rs bakardım. hatta maddi durumum el veriyorsa şuan satılıklarda olan megane 3 rs'i hiç düşünmeden gider alırım![]()
opc her yönden duruşu olsun karizması olsun çok çok güzel bir araç diğer seçeneklere göre. hem gti ve cupra gibi ayağa düşmüşte değil. bir yere gittiğinizde her türlü diğer seçeneklere göre çok daha fazla baktırır kendine.
Şu gti ve cupra hakkında bir şeyler yazarken biraz dikkatli olup, genelleme yapar tarzda konuşmazsaniz iyi olur. OPC demiştim yine yineliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)