User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Araç Seçimi Yardım ;MCS ,OPC ,GTİ,CUPRA ,GTC

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa opc yi tercih ederdim bende. Daha özel bir araç.

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıgıt noktayı koymus baska soylenecek soz kalmadı yanı opc tek
    doğuştan araba manyağı

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçenekler içinde en keyifli araç mini

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer gerçek spor bi araç,bir hot hatch istiyorsanız listedeki tek araç opc nur edition.uzun süre binicekmişsiniz o yüzden aradaki fiyat farkını vermeye değer bence gti cupra filan daha sakin karakterli opc gibi sportif havası olmayan şirket arabası gibi herkeste bulunan bi araç opc nur kupon yani ve farklı bi tarzı var diğerlerinden bikaç gömlek üstte.ben olsam tercihimi hiç düşünmeden opc ye çevirirdim biraz pazarlıkla alınır...
    Pazarlık olarak 60 ın altına düştüler iyi bir fiyat diye düşünüyorum opc için tek olay nur edition yakıt olarak diğerlerinden yüksek onun haricinde aklımda başka soru işareti kalmadı.yorumunuz için teşekkür ederim.

Alıntı -Günalp- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa opc yi tercih ederdim bende. Daha özel bir araç.
    Kesinlike özellikle tasarımı çok daha iyi .
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıgıt noktayı koymus baska soylenecek soz kalmadı yanı opc tek
    Aynen diyecek söz bulamadım üstüne Opc tek o belli zaten bakalım bir daha gideyim bu galeriye tekrar bakayım bir araca.
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seçenekler içinde en keyifli araç mini
    Nur edition jcw kadar keyifli değil midir hocam?

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu listede tek tercihim corsa opc olurdu

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakit olarak opcnin net 9 u var. kullandigimdan biliyorum. ama polo gti ya da cupra da o kadar az degiller. hani 5 litre fln yaksalar tamam ama aradaki fark 1 litre ise pek dusunmem.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ceyhun737;7014537]Kerem abi jcw nin fiyatları uçtu gitti abi 85 fiyat aldığımı hatırlıyorum şimdi 100 üstüne çıktı yani bence o paraya değmez tabi sen daha iyi bilirsin ancak izlediğim bir sürü testte jcw den sürüş keyfi ve performans olarak fark olmadığı söyleniyor.

Clk nın kalitesini hiç biri tutamaz abi o bambaşka bir araç.[QUOTE]

Ceyhun, öncelikle Abi deme lütfen

Yani ben diğer arabalara kesinlikle ön yargı ile yaklaşmıyorum onu belirteyim. Ancak bütçe 2 cupra alıcak düzeydeyse, MINI JCW öneririm. Sıfırdan uzak dur dusuk km JCW bakman bence lehine olur.
    Tamamen kendi düşüncemdir, kimse yanlış anlamasın lütfen. Ama CLK'dan sonra JCW bile kalitesiz gelicek, beklentiler performans yönünde olduğu için konforu unutmak lazım. Ama diğer saydıklarında bende MINI'ye erişemiyor.

OPC hakkında fikrim yok, fuarda görmüştüm fena değildi. Ama beklentini ne yönde karşılar şüpheliyim.. Cupra dizaynı süper, gidişide iddaalı. Ama ben her gördüğüm beyaz aracı "aaa Alptuğ, galiba!" diyorum. Hepsi birbirine benziyor

Mini daha karakteri yansıtan ve her türlü süs, mod, aksesuarı kaldırabilen bir dizayna ve karaktere sahip
    Parça ve servis kolaylığı var. Aksesuar almaktan kafayı yiyorsun. Devamlı yeni bişeyler buluyorsun, aa buda varmış alsammı diyorsun. Adama maaşını yediriyor sonra ay başını iple çekip başka parça alıyorsun Benim 2. Minim, ama gerek parça tedariği olsun, gerek kullanım olsun çevremde çok sayıda araçla uğraştım. Countryman'den R59 Cabrio'ya, r53 GP'den R56 JCW ye kadar. Hepsi cult. Hepsi ayrı keyifli.

Kendi keyfin, kendi bütçen. Hangisi seni üzmüyorsa onu al Hayırlı olsun şimdiden. Eğer MINI'de karar kılarsanda yardımcı olmaya çalışırım

Hayırlısı olsun..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa OPC soyledigin araclar arasında en şık ve karizmatik olan.Ayrıca manuel olması performans aracı olarak ayrı bir keyif.Devir kesici ve araca senin hukmetmen guzel bir eksoz la birlesince muhtesem olacaktır.Corsa OPC diyorum ben.GTI cok sattı 2 eli cok dusecektir.Motor ilede birtakım sıkıntılar yasayan arkadaslarım oldu.Cupra iç dızayn olarak cok kotu.Kalorifer cıkısları sankı sonradan ılave edilmis gibi.Motor olarak ta GTI ıle aynı sanzumanda aynı. OPC al farklı ol.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu listede tek tercihim corsa opc olurdu
    Teşekkür ederim yorumunuz için opc farklı duran bir araç gerçekten.

Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakit olarak opcnin net 9 u var. kullandigimdan biliyorum. ama polo gti ya da cupra da o kadar az degiller. hani 5 litre fln yaksalar tamam ama aradaki fark 1 litre ise pek dusunmem.
    Doğru söylüyorsunuz ancak fark 1 litre değilmiş kullananlardan aldığım yorumlar opc nur edition istanbulda 50 kuruştan aşağı yakmıyormuş.

[QUOTE=Kekuti*;7017783][QUOTE=ceyhun737;7014537]Kerem abi jcw nin fiyatları uçtu gitti abi 85 fiyat aldığımı hatırlıyorum şimdi 100 üstüne çıktı yani bence o paraya değmez tabi sen daha iyi bilirsin ancak izlediğim bir sürü testte jcw den sürüş keyfi ve performans olarak fark olmadığı söyleniyor.

Clk nın kalitesini hiç biri tutamaz abi o bambaşka bir araç.

Ceyhun, öncelikle Abi deme lütfen

Yani ben diğer arabalara kesinlikle ön yargı ile yaklaşmıyorum onu belirteyim. Ancak bütçe 2 cupra alıcak düzeydeyse, MINI JCW öneririm. Sıfırdan uzak dur dusuk km JCW bakman bence lehine olur.
    Tamamen kendi düşüncemdir, kimse yanlış anlamasın lütfen. Ama CLK'dan sonra JCW bile kalitesiz gelicek, beklentiler performans yönünde olduğu için konforu unutmak lazım. Ama diğer saydıklarında bende MINI'ye erişemiyor.

OPC hakkında fikrim yok, fuarda görmüştüm fena değildi. Ama beklentini ne yönde karşılar şüpheliyim.. Cupra dizaynı süper, gidişide iddaalı. Ama ben her gördüğüm beyaz aracı "aaa Alptuğ, galiba!" diyorum. Hepsi birbirine benziyor

Mini daha karakteri yansıtan ve her türlü süs, mod, aksesuarı kaldırabilen bir dizayna ve karaktere sahip
    Parça ve servis kolaylığı var. Aksesuar almaktan kafayı yiyorsun. Devamlı yeni bişeyler buluyorsun, aa buda varmış alsammı diyorsun. Adama maaşını yediriyor sonra ay başını iple çekip başka parça alıyorsun Benim 2. Minim, ama gerek parça tedariği olsun, gerek kullanım olsun çevremde çok sayıda araçla uğraştım. Countryman'den R59 Cabrio'ya, r53 GP'den R56 JCW ye kadar. Hepsi cult. Hepsi ayrı keyifli.

Kendi keyfin, kendi bütçen. Hangisi seni üzmüyorsa onu al Hayırlı olsun şimdiden. Eğer MINI'de karar kılarsanda yardımcı olmaya çalışırım

Hayırlısı olsun..
    Kerem yorumun için çok teşekkür ederim Sıfır mini kesinlikle şu anda büyük bir zarar olur dediğim gibi fiyatlar nasıl uçtu bir kaç ay içinde belli değil.
    Bende farkındayım Clk dan sonra hepsinin kalite olarak aşağıda kalıcağına ama zaten konfor aramıyorum spor ve küçük bir araç arıyorum ve aykırı olmasını istiyorum yani farklı bir duruşu olmasını , zaten gti ve cupra burada kaybediyor .
    Açıkçası alıcağım araca eksozdan başka bir ekleme yapmayı düşünmüyorum mod olarak ama zaten mini konusunda aren abi ve senin tecrübelerin ortada valla mini bakmaya da başladım
    Sattığın mcs tekrar satışta mı ?

Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa OPC soyledigin araclar arasında en şık ve karizmatik olan.Ayrıca manuel olması performans aracı olarak ayrı bir keyif.Devir kesici ve araca senin hukmetmen guzel bir eksoz la birlesince muhtesem olacaktır.Corsa OPC diyorum ben.GTI cok sattı 2 eli cok dusecektir.Motor ilede birtakım sıkıntılar yasayan arkadaslarım oldu.Cupra iç dızayn olarak cok kotu.Kalorifer cıkısları sankı sonradan ılave edilmis gibi.Motor olarak ta GTI ıle aynı sanzumanda aynı. OPC al farklı ol.
    Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama etrafımdan gelen corsaya mı biniceksin tarzı yorumlar da çok sinir bozucu olabiliyor ne kadar özel bir araca sahip olsan da tarzı olsa da prestij olarak corsaya mı biniceksin deyip geçilebiliyor bu da rahatsız ediyor açıkçası

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'ye gelen 10 polodan 4ü yağ eksiltiyor. Ben yağ ile şanzıman ile ilgili problem hiç yaşamadım. Rodajımı 3bin km yaptım. Park ederken şanzımanın üstüne hiç yük bindirmedim. Hep boşluğunu aldım. Yağ sıcaklığı 70 dereceyi geçmeden asla basmadım. Şuanda yazılım filan var.
    Bu saydıklarımı yapmasaydım büyük ihtimalle benimkide yağ eksiltecekti. Çok şükür gram eksiltmiyor. Tercih sebebim dizimde problem olduğundan dolayı
    Gidişi tatmin ediyor.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sattığın mcs tekrar satışta mı ?
    Yok, ama onun gibi bir araç bulunabilir. Rengi tutturursak
    Şuanda bakıorum 3 parça boyalı aynı model JCW bodykit olmayan araca 60 isteniyor bekleseydim keşke
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'ye gelen 10 polodan 4ü yağ eksiltiyor. Ben yağ ile şanzıman ile ilgili problem hiç yaşamadım. Rodajımı 3bin km yaptım. Park ederken şanzımanın üstüne hiç yük bindirmedim. Hep boşluğunu aldım. Yağ sıcaklığı 70 dereceyi geçmeden asla basmadım. Şuanda yazılım filan var.
    Bu saydıklarımı yapmasaydım büyük ihtimalle benimkide yağ eksiltecekti. Çok şükür gram eksiltmiyor. Tercih sebebim dizimde problem olduğundan dolayı
    Gidişi tatmin ediyor.
    Yorumun için teşekkür ederim , açıkçası manuel olmasını opc de göze aldım ancak yakıt tüketimi olarak fark var gibi gözüküyor istanbulda şehir içi kaç litrelerde geziyorsun?

Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok, ama onun gibi bir araç bulunabilir. Rengi tutturursak
    Şuanda bakıorum 3 parça boyalı aynı model JCW bodykit olmayan araca 60 isteniyor bekleseydim keşke
    Sanki geçen gün gördüm eski aracını yine jv mi öyle bir plaka takılmıştı yada senin aracına benzettim. Keşke bekleseydin 1 hafta kadar daha da o zaman ben alsaydım aracını hemen sattın

Bulalım dicem ama bakıyorum hep 70 yazmış herkes nasıl fırladı bu fiyatlar anlayamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opc diğerlerinden farklı özel bir araç..ikinci elinin zayıf olması o kadar önemli değil satmak istediğinizde ne olduğunu bilenler arayacaktır zaten..bence opc bir adım önde
    Crm performance

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opc varken başka bir araç bakmazdım.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğer yönlerini bilmem ama görüntü olarak opc diğerlerinden daha güzel bir araç

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    listeden bende kesinlikle corsa opcyi tercih ederdim... ancak ben olsam clio rs bakardım. hatta maddi durumum el veriyorsa şuan satılıklarda olan megane 3 rs'i hiç düşünmeden gider alırım

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opc her yönden duruşu olsun karizması olsun çok çok güzel bir araç diğer seçeneklere göre. hem gti ve cupra gibi ayağa düşmüşte değil. bir yere gittiğinizde her türlü diğer seçeneklere göre çok daha fazla baktırır kendine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu gti ve cupra hakkında bir şeyler yazarken biraz dikkatli olup, genelleme yapar tarzda konuşmazsaniz iyi olur. OPC demiştim yine yineliyorum.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra,gti,opc bence öncelik sıralanışı olarak.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)